I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

VIDEO : Novi optimizam verovao u nas kada nismo znali da li nas iko gleda

Projekat pokreta Novi optimizam iz Zrenjanina pod nazivom Vojvodina recommended, održan je sinoć 26. februara u Budumpešti.

dejan-cirjakovic-drzavni-posao

Ovim povodom, oko 80 ljudi iz Zrenjanina i gradova u Vojvodini zaputilo se u glavni grad Mađarske, gde su u organizaciji ovog Pokreta, biti prezentovani kulturni sadržaji Vojvodine.

Ovakav projekat, kažu organizatori, ima za cilj proširivanje i produbljivanje kulturne saradnje i dijaloga između dva regiona, radi dalje decentralizacije kulture.

PerSu marketi

Ideju projekta podržali su: Pokrajinska vlada, EXIT festival, RTV Vojvodine, ekipa Državnog posla, Mrkšićevi salaši, pozorišni klub „Zeleno zvono“, Muzička škola „Josif Marinković“ i još tridesetak drugih učesnika u projektu iz sveta kulture i privrede.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Osim brojnih sadržaja, najveću pažnju publike privukla je džez sekcija muzičke škole Josif Mariković koja je osvojila oromne aplauze za svoje interpretacije u klubu Fono u Budimpešti.

Pogledajte u video reportaži izjavu organizatora Branislava Grubačkog Gute, ali i kratak intervju sa Dejanom Ćirjakovićem iz popularne serije Državni posao.

KLIK NA PLAY

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh