I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • agencija dane
Aktuelno

Novi javni poziv za zakup štandova na „Danima piva“

Na javni poziv koji je raspisao Turistički centar grada Zrenjanina za izdavanje štandova za prodaju hrane, nisu pristigle ponude zbog čega je doneta odluka da se postupak ponovi. Narednim javnim pozivom biće obuhvaćeni i pivarski štandovi i prostor za zabavni park.

„Organizacioni odbor Dana piva i Turistički centar grada raspisali su poseban javni poziv za izdavanje šest štandova namenjenih prodaji hrane, a razlog zbog kojih smo ih izdvojili od pivarskih jeste zakonska obaveza da se uplati 20% depozita, što je novina od ove godine. Javilo se nekoliko ugostitelja koji su uplatili depozit, međutim nisu nam stigle zatvorene ponude za te prostore. Nije nam poznato da li su se ugostitelji predomislili, što je malo moguće s obzirom na uplaćeni depozit“, pojasnila je na današnjoj konferenciji za medije članica Organizacionog odbora, Marica Kosanović.

marica kosanovic

Pokretanje novog javnog poziva za izdavanje prostora na celom Žitnom trgu i „Prevlaci“ biće pokrenut sledeće nedelje.

Fordomanija

Početne cene Ugostiteljskih štandova za prodaju hrane na Žitnom trgu, veličine 105 m², kretale su se od 100.000 do 500.000,00 dinara, a početna cena prostora na Prevlaci veličine 1000 m² na prvom Javnom pozivu iznosila je 700.000,00 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
  • Divider

  • Divider
Na vrh