I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nove pešačke i biciklističke staze u gradskim naseljima

Nedelju dana je ostalo do završetka radova na revitalizaciji postojećih i izgradnji potpuno novih biciklističkih i pešačkih staza u mesnim zajednicama „Berbersko-bolnica“ i „Dositej Obradović“.

Stanovnici MZ „Berbersko-bolnica“ i oni koji često prolaze kroz ovo naselje, godinama su imali pritužbe na usku i lošu pešačku stazu, a biciklisti na ugroženu bezbednost zbog nepostojanja adekvatne biciklističke staze.

majora-gavrilovica

Po prvi put grad će dobiti biciklističku stazu koja će spojiti dva mosta – lučni pešački i most u Zmaj Jovinoj ulici.

PerSu marketi

Radove su danas obišli gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i direktor Direkcije za izgradnju i uređenje grada, Goran Kravarušić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Ovog proleća smo dosta sredstava uložili u izgradnju nove putne infrastrukture i reparaciju stare. Primetili smo da je velika frekvencija saobraćaja i kretanja sugrađana od naselja Berbersko prema centru grada i zato ćemo uraditi jednu lepu biciklističku stazu koja spaja taj deo grada i parking na Prevlaci, rekao je gradonačelnik Janjić.

obala-begeja

On je dodao i da lokalna samouprava ulaganjem u izgradnju novih biciklističkih staza pokušava da promoviše biciklizam u našem gradu.

Prema rečima Gorana Kravarušića, vrednost radove u obe mesne zajednice je deset miliona dinara.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh