I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Aviv park Zrenjanin
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

„Noć Gimnazije“ – žurka na koju dolazi ceo grad

noc-gimnazije7profilnaTradicionalna, sedma po redu „Noć Gimanzije“ ove subote 23. februara biće održana u klubu „San Marko“. Ova žurka od samog osnivanja nosi slogan – „Žurka na koju dolazi ceo grad“, a svoju sedmo izdanje biće takodje u organizaciji učenika ove srednje škole.

Poslednjih šest zabava prošle su izuzetno posećeno, te je odlučeno da se ovakve žurke odvijaju u najvećem klubu Banata, jer je veliki broj posetilaca samo u pomenutom klubu moguće smestiti. Dobro je da nampomenemo da na ovu žurku iako ona nosi naziv „Noć gimnazije“ dolaze gosti svih uzrasta, a pored gimnazijalaca i njihovih gostiju iz drugih srednjh škola, posetioci su i veliki broj studenata, odnosno bivši gimnazijalci, govore za naš portal mladi organizatori,  učenici odeljenja III – 10 i IV-4  Zrenjaninske Gimanzije.

Po njihovim rečima rezervacije za ovaj dogadjaj su i ovoga puta „planule“ u rekordnom roku, a cena karte će biti standardna.

Za atmosferu ce biti zaduzena DJ posada kluba, kao i trubači koji su najavili poseban repertoar pesama za ovu priliku. Ni ove večeri neće izostati popularni  „tweet wall“ koji je predhodnog vikenda bio glavna atrakcija u klubu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh