I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Nina Badrić oduševila Zrenjanince

Hrvatska pop pevačica Nina Badrić napravila je danas sjajnu atmosferu u centru Zrenjanina redjajući najlepše hitove iz svoje dugogodišnje karijere.

Koncert je počeo u podne, a uz binu  i duž gradske ulice okupljale su se sve generacije.

nina-badric-zrenjanin2

nina-badric-zrenjanin1

PerSu marketi

– Ovo je bio prekrasan susret nadam se da je svima danas bilo jednako lepo kao i meni. Zaista sam uživala i nadam se da ću ubrzo doći ponovo, rekla je pevačica na koferenciji za medije i istakla činjenicu da su svi prijateljski nastrojeni, kao i da joj je žao što nije stigla da obiđe i „doživi“ grad.

Zrenjaninska publika je Badrićevu posebno obradovala činjenicom da je  sa njom pevala i nove pesme. Nina je kao poruku ženama za 8. mart poručila da su „godine stanje duha i da je čovek onoliko privlačan koliko mu je duh lep“

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Zato treba razmišljati pozitivno, ne okrećite se unazad i tražite lepšu stranu, uvek verujte da bolje dolazi, poručila je Nina Badrić.

Jedan od dokaza toplog i prijateljskog pristupa od strane publike jeste i gest mlade Zrenjaninke Milice Jocić koja je pevačici poklonila crtež koji je sama naslikala. Vidno oduševljena, Badrićeva se srdačno zahvalila.

nina2

nina-badric-zrenjanin

Ninu Badrić je pre koncerta u gradskoj kući primio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima.

Koncert je bio poklon grada Zrenjanincima uoči 8. marta.

POGLEDAJTE DEO ATMOSFERE SA  KONCERTA

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh