I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

„Nikla“ nova divlja deponija na tek očišćenoj lokaciji

Svega nekoliko dana nakon što su službe JKP „Čistoće i zelenila“ uklonile divlju deponiju na Lazarevačkom drumu, na istom mestu pojavila se nova.

nova-deponija

Nesavesnim građanima trebalo je manje od pet dana da na očišćeno zemljište donesu nove količine otpada.

– Divlja deponija na Lazarevačkom drumu uklonjena je 4. juna u okviru naše akcije „Naš grad, naše dvorište“.  Za dva dana, naši radnici su sa tog lokaliteta odneli 20 kamiona otpada. Posle par dana, primetili smo da se na Lazarevačkom drumu ponovo baca otpad. Iako je na početku očišćene lokacije postavljena tabla sloganom „Naš grad, naše dvorište, budimo deo rešenja a ne zagađenja! Sprečimo stvaranje divljih deponija“, i istaknutim brojem Komunalne policije na koji građani mogu da prijave zagađivače, nesavesne pojedince to nije sprečilo da ponovo bacaju smeće i iznova stvaraju divlju deponiju. Posle mnogo uloženog zajedničkog truda i novca, nove deponije niču preko noći, kaže za portal I love Zrenjanin PR menadžer preduzeća „Čistoća i zelenilo“, Danijela Tančić.

PerSu marketi

Pored deponije na Lazarevačkom drumu, u okviru akcije „Naš grad, naše dvorište“, do sada su uklonjene deponije iz Pančevačke ulice, ulice Miroslava Antića i Vranjevačke, kao i one na Mihajlovačkom drumu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ociscene-lokacije

Radnici „Čistoće“ u narednim danima uklanjaće otpad i divlje deponije u Surdučkoj ulici, a zatim i u ulici 9. januara, Braće Fogaroši i ostalim kritičnim lokacijama.

Građani su pozvani da prijave zagađivače sredine na broj telefona Komunalne policije – 023/315-0092

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh