I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nestao Nenad Jovičić (41) iz Zrenjanina, roditelji mole za pomoć

Biljana i Zdravko Jovičić iz naselja Mužljanska kolonija pri Zrenjaninu poslednji put su videli sina Nenada (41) prošlog četvrtka, 23. aprila od kada mu se gubi svaki trag, saznaje portal I love Zrenjanin.

nesrecni-roditeljiRoditelji iščekuju svaki glas o nestalom sinu

Nestanak je prijavljen policiji, ali Jovičići još uvek nemaju nijednu informaciju koja bi im ukazala šta se sa njihovim sinom desilo.

U njihovoj porodičnoj kući u koju je Nenad dolazio redovno svakog dana na ručak, a ponekad i više puta dnevno, nesrećni roditelji bore se sa neizvesnošću.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

– Nikada se nije desilo da ode i ne javi se, u velikom smo šoku. Tog dana je bio na doručku, oko 10 sati, rekao je „Vidimo se kasnije“. Od tada više nismo videli našeg sina. Otišao je mojim biciklom. Nenad živi sam nekoliko ulica niže, u drugoj porodičnoj kući u koju nismo mogli da uđemo jer nemamo ključ. Nismo hteli da obijamo kuću pre nego što nestanak prijavimo policiji. Policijski inspektor nas je upravo tako i uputio, da provalimo u kuću, međutim ništa neobično nismo našli, priča majka Biljana.

U Nenadovoj kući u Krajiškoj ulici nema tragova premetačine ni provale, ceo prizor i svi lični predmeti ostavljaju utisak da je osoba tek izašla iz kuće.

jovicic-nenad0

jovicic-nenad

Nestanak je zvanično prijavljen 26. aprila kada je u Policijskoj upravi u Zrenjaninu i raspisana objava za nestalim licem. Od tada, Jovičići se raspituju u svom i komšiluku svog sina, ali niko ništa neobično ne prijavljuje.

Sina su uzalud tražili i u Urgentnom centru, kolima obilazili Mužlju, Koloniju i Peskaru. Oni kažu da Nenad nije imao psihičkih problema i da nije bio agresivan.

– Povremeno popije alkohol, i tada zna svašta da kaže, ali nikada ne bi bio nasilan. Trenutno nije zaposlen, radio je i u zadrugi, fizikalisao gde god je trebalo, a dok je Brodogradilište radilo bio je njihov radnik.

Otac Zdravko kaže da će Nenad u maju napuniti četrdeset jednu godinu, i da nikada do sada nije odlazio nigde a da se prethodno nije javio.

jovicic-nenad-profilPortalu I love Zrenjanin u Policijskoj upravi je potvrđeno da je 26. aprila raspisana objava za nestalim Nenadom Jovičićem.

– Policijska uprava u skladu sa zakonskim ovlašćenjem preduzima sve mere i radnje u pronalaženju nestalog lica, saopštila je policija.

Kada su roditelji poslednji put videli Nenada imao je trenerku i crni kačket koji uvek nosi. Odvezao se majčinim biciklom bordo boje koji na kormanu ima korpu. Roditelji pretpostavljaju da je lična karta kod njega, budući da je u kući nisu našli. Neispravan mobilni telefon i sada je kod roditelja.

 

 

 

 

Ukoliko imate informacije o Nenadu Jovičiću (41) obratite se na telefone 023/3548-990 i 064/486-12-86.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh