I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nepažnja i bahatost vozača opasni i po pešake

Građani naselja 4. juli uznemirili su se nakon jučerašnjeg događaja kada je jedan automobil sa puta prešao na bankinu i pešačku stazu, a zatim se zaustavio udarivši u stambenu zgradu broj 4, preko puta kafića „Tango“.

Prema rečima stanara zgrade, vozač je prošao sa lakim telesnim povredama.

bmw2

Samo pukim slučajem izbegnuta je mogućnost da se desi nesreća većih razmera s ozirom da je reč o veoma naseljenom delu grada i da je pešačka zona izuzetno frekventna.

Fordomanija

– Nezgoda se desila oko 15 sati kada se crni BMW „zakucao“ u našu zgradu. Vozač se kretao desnom stranom puta, i skrećući levo na semaforu izgubio je kontrolu nad vozilom, preskočio bankinu i udario u zgradu. Zabrinuti smo jer je mesto prometno, uvek ima šetača i male dece koja na svu sreću baš u tom momentu nisu prolazila tuda, kažu stanari ove zgrade za portal I love Zrenjanin.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

bmw

Oni dodaju da bi se češće trebali upućivati otvoreni apeli na učesnike u saobraćaju da brzinu vozila prilagođavaju propisima i uslovima na putu. Sve drugo može biti višestruko pogubno.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh