I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 12. do 19. decembra

OVAN

Poželjno je da do kraja nedelje radite na svojim ciljevima i planovima. Mars u dobrom aspektu sa Saturnom ima uticaja na sprovođenje tačno zacrtanih planova u delo. Dakle, rezultati dolaze od ličnog zalaganja, truda i ispravnog odnosa prema drugima. Ima odličan efekat na obrazovanje, bavljenje naukom a proširuje životne vidike. U nedelju prelazi u vodeni znak gde nema tako snažan upliv, ali tada možete da se opustite. Sa emotivnim partnerom imate prijateljski odnos i to vam odgovara. Lep period za društvena okupljanja. U dobroj ste formi.

BIK

Venera u polju karijere čini da ste dobro prihvaćeni u profesionalnim i društvenim krugovima. S druge strane, Mars inicira borbu oko novih projekata ili boljeg statusa. Krajem nedelje možete odahnuti jer će većina važnih poslova biti završena. Za vas je najvažnije da uskladite ambicije i privatan život. Možda ste u iskušenju da žrtvujete porodične  obaveze na račun karijere. Nisu isključena ni romantična poznanstva kroz poslovne kontakte. Kao da ste sve podredili svakodnevnim obavezama ili je to samo strah od nove ljubavi. Rekreirajte se.

BLIZANCI

U sredu je pun Mesec u vašem znaku tako da ova nedelja može doneti svojevrsno ispunjenje. Zaokružićete nešto ili privesti kraju određene projekte. Biće susreta sa starijim osobama, autoritetima ili osobama kojima je neophodna vaša pomoć i podrška. U svakom slučaju,  neophodno je da sve što je važno i vezano za rokove završite jer će u narednom periodu biti odlaganja. Venera u polju obrazovanja i inostranstva donosi uspeh studentima i predavačima. Ima odličan uticaj na ljubavni i emotivni život posebno ako ste mlađi i slobodni. Oprez u saobraćaju.

RAK

Pun Mesec u sredu može vas učiniti osetljivijim nego obično. U aspektu je sa Saturnom pa, vas čini ozbiljnim, možda zabrinutim. Ipak, ne zaboravite da se radi o prolaznom aspektu. Dakle, svaki problem je rešiv, posebno ako se odnosi na brigu oko neke starije osobe, očekivanja koja imate od autoriteta. Ako očekujete podršku ili pomoć na radnom mestu, neophodno je da pretpostavljenima jasno stavite do znanja šta želite. Prilično ste vezani za porodicu a odnos sa bračnim partnerom je izuzetno stimulativan. Moguće zajedničko putovanje. Opustite se.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Sada ste u centru pažnje a to vam, svakako, prija. Venera u sedmom polju stavlja u prvi plan javni život i odnose. Uglavnom, se radi poslovima koja su medijski propraćeni, kao što je politika, šou-biznis, gluma, pozorište, muzika, voditelji i svi koji su na televiziji. Naravno, vaš bračni partner može biti javna ličnost ili imate zajedničke poslove. Aspekt je povoljan za ortakluke i svaki vid udruživanja. Upoznavanje emotivnog partnera je sasvim izvesno ako ste do sada bili usamljeni. Ne zanemarujte bolove u leđima i kičmi.

DEVICA

Ova nedelja je ključna za mnoge poslovne poduhvate. Zato je važno da brzo reagujete i da ništa ne ostavljate za kasnije. Merkur, kao vaš vladar, uskoro menja smer kretanja i može doneti određene preokrete, ali samo ako oklevate. Dakle, nema kašnjenja, dvoumljenja, niti prolongiranja rokova. Sa Marsom u polju rada, neumorni ste kada je reč o disciplini prema sebi a i prema podređenima. Omiljeni ste među kolegama a moguće su i simpatije na radnom  mestu. Emotivna veza kroz poslovne kontakte. Obratite pažnju na ishranu, medikamente koje koristite.

horoskop

VAGA

Za sada ste usmereni na poslove i aktivnosti koje volite, sve što vam pruža zadovoljstvo. Tako će biti do kraja nedelje ali u narednom periodu  vas čeka dosta obaveza. Zato  iskoristite ovu nedelju da završite sve što ste do sada ostavljali po strani. Pozabavite se organizacijom poslova, posebno ako se bavite obrazovanjem, radite sa školskom decom i omladinom. Venera u petoj kući kreativnosti je naklonjena umetnicima, onima koji se bave lepotom ili su vlasnici salona mode i lepote. Imate sreće u ljubavi a sada uživate u popularnosti kod suprotnog pola. Više se krećite.

ŠKORPIJA

Sada ste u fazi kada pravite retrospektivu svega što ste do sada uradili. Konačno, završavate sve ono što ste sebi zacrtali za ovu godinu. Mars, krajem nedelje, menja znak ali do tada ste, još uvek, usmereni na privatan biznis i poslove u kući. Možete voditi ozbiljne pregovore sa moćnim ljudima i sklapati  dugoročne ugovore. Merkur u trećoj kući obećava uspeh ako ste spremni na ubeđivanje konkurencije. Iako ste dosta aktivni u svom domu, Venera ukazuje na zadovoljstvo koje osećate u prisustvu ukućana i bračnog partnera. Vitalni ste.

STRELAC

Pažnja je na finansijama, materijalnoj sigurnosti i svođenju računa. Uglavnom, imate uspeha u ekonomiji, bavljenju nekretninama, trgovini. Uticaj autoriteta ili starijih osoba dominira u poslednje vreme ili se oslanjate na nečiju podršku. Većina vas je prilično aktivna, pa tako često odlazite na kraće puteve a teško vas je pronaći kod kuće. Mars i Venera u polju komunikacije stavljaju akcenat na strastvene susrete, razgovore, udvaranja. Okruženi ste prijateljima, bliskim rođacima ali, pre svega, uživate naklonost suprotnog pola. Pažljivo vozite.

JARAC

Merkur je još uvek u vašem znaku i ima dobar uticaj na komunikaciju. Prilagodljivi  ste, radoznali, spremni na kompromise i razmenu informacija.  Aspekt vas čini pokretljivim, pa su kraća putovanja veoma česta. Imate uspeha u diplomatskim pregovorima, svuda gde posredujete ili ste u ulozi agenta, menadžera i slično. Venera u polju novca donosi  uspeh u poslovima koje volite, ali postoji i sklonost troškarenju. Dosta ste hedonistički nastrojeni, spremni da ugađate i sebi i onima koje volite. Dobro raspoloženje vas ne napušta.

VODOLIJA

Privodite kraju većinu poslova. Još uvek ste nemirni, aktivni, puni poleta. Ne drži vas mesto i hteli bi sve i odmah. Uglavnom, uspevate da realizujete većinu planova koje imate. Ipak, budite spremni i na poneko iznenađenje ili dodatne poslove krajem nedelje. Dobro se snalazite u timskom radu ali sada vas privlače ozbiljniji socijalni programi. Sunce u kući prijatelja ukazuje na važnost udruženja, stranaka ili klubova kojima pripadate. Ako ste se distancirali od emotivnog partnera to neće potrajati dugo. Razmislite o svojim prioritetima. Neophodan vam je odmor.

RIBE

Ova nedelja ne donosi ništa spektakularno, niti novo. Obavljaćete poslove sa uobičajenom revnošću i pažnjom. Svakako, Sunce u polju karijere donosi uspeh, čini vas zanimljivim za javnost ako ste na rukovodećoj poziciji. No, to za vas nije ništa novo a susreti sa moćnim ljudima biće i dalje aktuelni. Preporuka je da obavite sve važne dogovore i sastanke do vikenda i da ništa ne ostavljate po strani. Kraj vikenda nagoveštava promene i brži tempo. To je i prilika da uživate u društvu onih koje volite i da se zabavite sa prijateljima. Hronični problemi ako ste tome skloni.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh