I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 9. do 16. januara

OVAN

Sunce deluje na oblast karijere što je izvanredan položaj ako ste na rukovodećoj poziciji. Ipak, izazovan aspekt sa Uranom može inicirati susrete sa neistomišljenicima i oponentima. Bitno je da negujete strpljenje, toleranciju i da izbegavate neumerene akcije. Od četvrtka Merkur unosi dinamizam u svakodnevni život a biće i poslovnih putovanja. Povoljan je za intelektualne, administrativne i trgovačke poduhvate. U ljubavi ste skloni idealizaciji, prepuštanju zadovoljstvima. Retko ko odoleva vašem šarmu i zavodljivosti. Samokontrola je ključ za vašu vitalnost.

BIK

Ovo je period kada ste manje zainteresovani za rad i obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Na neki način okolnosti su na vašoj strani tako da uz pomoć kolega, saradnika, završavate obaveze na vreme. Prija vam sloboda, nezavisnost i kada niste pod pritiskom.Imate uspeha u radu sa raznim organizacijama, udruženjima, socijalnim ustanovama ili humanitarnog karaktera. Od četvrtka se možete nadati finansijskom uspehu i zaradi ako poslujete sa inostranstvom. Venera u polju prijatelja znači da uživate u društvenim kontaktima. Dominiraju strastveni susreti. Vežbajte!

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

BLIZANCI

Merkur je krenuo direktno a od četvrtka menja znak. Čini vas istrajnim u rešavanju ozbiljnijih finansijskih problema. Položaj u osmoj kući je odličan za diplomate, političare i sve koji su usmereni na probleme sa zemljom. Možete rešavati pitanja nekretnina, nasleđa, osiguranja, poreza ili dobijanja kredita. Venera utiče na karijeru i donosi ugled, uživanje u društvenoj angažovanosti i brojnim susretima. Bitno je da ne podležete pritiscima sa strane. Uzbuđenja na ljubavnom planu ako ste slobodni, kroz poslovne kontakte. Sklonost virusima i bolovima u leđima.

RAK

U četrtak je pun Mesec u vašem znaku , gde je vladar i svemoćan. Naglašava porodične odnose, naročito sa majkom, roditeljima ali i bliskom okolinom. Izazovni aspekti sa Uranom i Plutonom mogu inicirati teškoće u prilagođavanju ili sklonost buntovništvu. Originalnost i samostalno delovanje je način na koji se može ispoljiti ovaj aspekt. Idealno ako se bavite umetnošću ali vodite računa da ne preterate u nametanju svojih stavova. Sa onima do kojih vam je stalo se odlično povezujete. Ljubavna ekspanzija. Vodite računa o metabolizmu.

LAV

Sada ste u fazi kada odrađujete neke zaostale poslove .Ovo je miriniji period za vas, kada se zamisli ne ostvaruju brzinom koju ste priželjkivali. Merkur od četvrtka deluje na polje rada a to može biti prilika za poslovno putovanje ili potpisivanje novog ugovora. Incira interesantne susrete sa mlađim osobama. Dosta ste fokusirani na finansije, ali ni tu nema značajnijeg pomaka. Kao da rasipate energiju i novac kroz nedovoljno  osmišljene projekte. Slatkorečivošću i dopadljvim nastupom možete osvojiti osobu do koje vam je stalo. Fokusirajte se.

DEVICA

Vaš vladar Merkur je direktan a od četvrtka deluje na peto polje kreativnosti.Ima dobar upliv na organizatore poslova, intelektualce, trgovce i sve koji se bave finansijskim špekulacijama. Svakako, bićete vredni, radni i društveno angažovani. To je i oblast usmerena na decu, sport, kulturna dešavanja i tu će vaš doprinos biti neprocenjiv. U prilici ste da realizujete mnoštvo planova i animirate odgovarajuće osobe. Venera i Mars u kući partnerstva i braka unose živost u ljubavne i emotivne odnose. Nove simpatije za mlađe. Smanjite slatko.

VAGA

Pun Mesec u polju karijere ,sredinom nedelje, označava period kada ste maksimalno usredređeni na dešavanja  oko vas. Na neki način privlačite pažnju na sebe posebno ako se bavite javnim poslovima. Sve što kažete, uradite, ostavlja poseban trag i zato budite prijemčivi za okolinu. Polje rada je naglašeno tako da ste aktivni na raznim poljima. Mars često inicira fizičke poslove, korišćenje alata, instrumenata. Odličan period za zanatlije, vlasnike benzinskih pumpi i slično .Lep period za porodične odnose i sve koji su u dugim vezama. Kontrolišite šećer.

ŠKORPIJA

Prilično ste zadovoljni jer se komunikacija odvija bez većih problema. Od četvrtka se inteziviraju kontakti i susreti sa neposrednom okolinom a biće i kraćih putovanja. Merkur u trećem polju je dobar za studiranje, pisanje, razmenu informacija. Možete iskoristiti svoje umeće sugestije u pregovorima sa autoritetima. Aspekt stavlja u prvi plan odnose sa bliskom rodbinom ili poslovnu saradnju sa nekim od njih. Ipak, najviše ste usmereni na zadovoljstva, ljubav, odnos sa dragom osobom. Nova ljubav za slobodne. U dobroj ste formi.

STRELAC

Kod vas je naglasak na finansijama, zaradama i materijalnoj sigurnosti. Od četvrtka su izvesni dobici kada Merkur bude u polju novca. Aspekt je idealan za privatnike i sve koji se bave trgovinom. Sve dok je Mars u kući privatnosti nije preporučljivo da se upuštate u kupovinu ili prodaju  nekretnina ili da na bilo koji način rizikujete. Možete biti dosta aktivni u svom domu ili obavljati popravke, renoviranja.Venera ukazuje na zadovoljstvo koje osećate u porodičnom okruženju  i sa svojom decom. Draga osoba ima razumevanja za vas. Relaksirajte se.

JARAC

Sunce u vašem znaku ima lep upliv i daje vam snagu. Osećate da je sada pravo vreme da iskoristite mogućnosti koje su vam na dohvat ruke. Od četvrtka  Merkur inicira mnoštvo kontakata i kraćih putovanja. Neko na položaju može vam pružiti podršku u značajnom poduhvatu. U svakom slučaju , nadajte se dobrom ugovoru. Mars u trećoj kući stavlja u prvi plan pravne i zakonske norme  ili rešavanje važnih administrativnih poslova. U ljubavi ste skloni dvoumljenju ili ste u periodu kada se lako zaljubljujete. Poželjno je da se više krećete i vežbate.

VODOLIJA

Na neki način ste se povukli i obavljate samo rutinske poslove. Od četvrtka je Merkur u vašem polju tajni što je idealno za učenje, studiranje, istraživački rad. Prijaće vam rad u tišini, izolaciji a nisu isključene ni konsultacije sa istomišljenicima. Aspekt je pogodan za tajne pregovore, savetovanja i pravljenje planova. Niste skloni da sa drugima delite svoju intimu i na neki  način izbegavate javnost. Imate sreće u finansijskim i ekonomskim poduhvatima. Za vas je intelektualno i duševno slaganje sa partnerom od presudnog značaja. Više se odmarajte.

RIBE

Pozitivan priliv energije je i dalje evidentan. Mars vas čini aktivnim, dinamičnim i punim entuzijazma. Venera vas čini magnetski privlačnim za okolinu, tako da mnogo toga postižete šarmom. Od četvrtka se više okrećete timskom radu, a biće više i sastanaka. Merkur u polju prijatelja inicira važne kontakte, naročito sa klubovima, strankama i udruženjima. Izvesni su dogovori sa moćnim ljudima ili prijateljima na položaju. Dok je Venera egzaltirana u vašem znaku mislite samo na ljubav i ne odvajate se od drage osobe. Posvetite više pažnje rutinskim navikama.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh