I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 9. do 16. septembra

OVAN – Dragi Ovnovi, biće ovo burna poslovna nedelja koju započinjete neprijatnostima i sukobima u vezi naplate nekog starog duga. Ponedeljak 9. septembar možda je i najneprijatniji dan u celoj ovoj nedelji, pa i mesecu. Vaš vladar Mars u Lavu daje vam energičnost, hrabrost i dramatiku da istrajete u svojim zahtevima, međutim Saturn u Škorpiji doneće „hladne“ napade, ignorisanje, neveru od strane najboljih prijatelja. Mesec koji je na početku nedelje u konjukciji sa Saturnom, može uvući i nekog člana vaše porodice u celu priču. Posao shvatate veoma lično, i svaki neuspeh procenjujete kroz naplatu. Ove nedelje osećate se veoma neuspešno jer novac koji ste očekivali neće biti isplaćen, a osobe na koje ste računali odjednom menjaju stav. Sačekajte 13. septembar, i bez obzira što će pasti na petak – pokazaće se da je ovaj put to srećan datum jer se tog dana postiže sporazum. Merkur koji iz Vage pravi aspekte diplomatije, učiniće celu priču manje napetom nego što je to bilo početkom nedelje. I za ljubav je ova nedelja vrlo burna. Slobodni Ovnovi uleću u strastvenu vezu i buran odnos koji može da preraste u vrlo ozbiljnu vezu, zato pazite kome poklanjate svoje srce. U naletu ste optimizma, zaljubljenosti i potrebe da osvojite nečije srce, ali osećate hladnoću i rezervisanost osobe do koje vam je stalo. Venera od utorka ulazi u Škorpiju gde će se sresti sa Saturnom. Znajte da osoba koja vam se dopada nije raskrstila sa prošlosšću.

BIK – Dragi Bikovi, ova nedelja će ostati upamćena po partnerskim odnosima u poslu. Shvatićete još na samom njenom početku da zavisite od kolega i kolektiva, i moguće je da vas u startu iznervira koleginica sa posla svojim nemarnim odnosom prema vašem problemu, kašnjenjem i greškama koje pravi, uprkos tome što zna da je vama u poslovnom smislu stanje „biti il ne biti“. Početak nedelje može započeti neprijatnostima, primirite se i odradite sve sami bez mnogo ljutnje, jer kraj nedelje donosi diplomatiju, pravne aspekte i razrešenje pravnih problema u koje će biti uključene i vaše kolege koje će vam na kraju pružiti podršku. Kada je ljubav u pitanju, zauzeti Bikovi mogu imati problem u porodici zbog partnerovog posla ili novca. Vaš partner može upasti u neki pravni problem, zatvaranje firme, otkaz ili nešto slično te morate imati razumevanja za njega. Slobodni Bikovi, ovo je vreme starih ljubavi, naročito od utorka kada Venera ulazi u Škorpiju i sreće se sa Saturnom – neko koga dugo niste videli vraća se u vaš život. Ovaj put to nije loša ideja.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, vaš vladalac Merkur početkom nedelje menja znak – iz Device prelazi u Vagu. Značenje tog položaja osetićete već početkom nedelje. Bićete primorani da arbitrirate, vodite diplomatiju i rešavate neke nesporazume iz prethodnog perioda. Mars iz Lava odlično utiče na vašu mentalnu energiju – definitivno vas smiruje pogotovo krajem nedelje. Znate da ste na pravom putu i da ste u pravu. Ako ste u nekoj vrsti dileme, neki prijatelji sa kojima ste ranije sarađivali, zatražiće od vas razgovor i uzajamno savetovanje. Takođe, slušajte svog advokata i sudiju, nemoje terati inat. Spremni ste za borbu, ali ako je njihov savet drugačiji, možda je vreme za kompromis i diplomatiju. Novi ugovori se mogu potpisati. Po pitanju ljubavi, ovo je nedelja za zabavu, razgovore i raščišćavanje prethodnih nesporazuma. Blizanci koji su duže u vezi, upravo ove nedelje mogu povesti ozbiljan razgovor o zajedničkom životu ili braku. Možda biste trebali malo da sačekate da o tome javno govorite članovima šire porodice, jer nije trenutak i moglo bi doći do nesporazuma.

horoskop2

PerSu marketi

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

RAK – Dragi Rakovi, ovo nije najsjajnija nedelja za vas ni na polju novca ni polju posla. Možete praviti planove ali ne i realizaciju. Start nedelje povezan je sa problemom, vaš vladar Mesec ulazi u Škorpiju i pravi egzaktan aspekt sa Saturnom i Marsom što baš nije prijatno. Činjenica je da će ova nedelja više biti obeležena porodičnim i emotivnim dešavanjima, a manje poslom. Ali ako ste Rak koji traži posao preko nekih ženskih članova porodice – majke, sestre, tetke – ove nedelje možete očekivati poziv na razgovor ili glas. Novac vas hronično muči jer nedostaje i nikako da stigne. Od utorka je nešto bolja situacija, a posebno posle 18. septembra kada se situacija oko posla definitivno sređuje. Što se tiče emotivnih situacija,  slobodni Rakovi mogu upoznati vrlo zanimljivu osobu na nekom mestu za zabavu gde se okupljaju sportisti – teretana ili slično, ali vi kao da niste sami načisto šta želite, ili niste raščistili sa prošlošću. Možete uleteti u neprijatnu situaciju, svađu i sukob u porodici oko nekih starih problema koji se već dugo protežu. Preuzmite sada odgovornost i svoj deo krivice, ako je to potrebno.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, započinjete nedelju ozbiljnom svađom, imate osećaj nepravde i razočarani ste u neke ljude koji su vam obećali posao, a ništa do sada nisu uradili. Mars iz vašeg znaka učiniće vas veoma ratobornim, osvetoljubivim – nećete biti u stanju da izbegnete konflikt na polju posla. Činjenica je da morate da sačekate još malo i da pokažete više smisla za diplomatiju, jer će vam se krajem nedelje isplatiti upravo to što ste ćutali. Takođe, tokom nedelje bićete izazvani od strane kolega koji su spletkarili protiv vas, biće dosta izazova, a vi ćete biti prilično kratkih živaca. Ako možete – prećutite. Što se tiče ljubavi, prošlost vas i dalje muči, i upravo ove nedelje svi Lavovi koji nisu raščistili sa starom ljubavi, mogu očekivati susret sa njom/njim, naročito od utorka. Smirite se i kontrolišite svoja osećanja jer ćete posle biti ljuti na sebe zato što niste uspeli da se suzdržite da pokažete koliko vam je drago i koliko vam je stalo. Sa druge strane, ova nedelja nosi u sebi neku fatalnost kada je ljubav u pitanju, mnogi će mozda konačno shvatiti koga u suštini vole a koga ne, šta u stvari žele, a šta ne.

DEVICA – Drage Device, početak nedelje za većinu znakova zodijaka pa tako i za vas, nije baš najidealniji u poslovnom smislu. Nailazite na nesporazume sa ljudima sa kojima radite, a sve što uspete da ostvarite na poslu tokom ove nedelje, biće samo na lični šarm i afinitet. Zato se okrenite osobama za koje provereno znate da vas simpatišu i koje su vas i ranije pomagale. Nemojte obraćati pažnju na spletke u firmi i otrovne strelice koje se usmeravaju ka vama. Cela nedelja biće obeležena pomalo zategnutim odnosima u komunikaciji jer ste izgubili poverenje u ljude sa kojima radite. Dobre vesti i olakšanje uslediće tek posle 18. septembra. Na emotivnom polju, možete ući u konflikt sa članovima porodice upravo zbog vaše sklonosti da preterano dramatizujete, što se dešava u ovom periodu kada prolazite kroz eklipse 5. i 12.septembra. Tada ćete biti posebno osetljivi i svačiju reč ili gest doživljavati kao napad. Brinu vas mlađi članovi porodice i njihov odnos prema finansijama.

horoskop-ilovezr

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, kada je posao u pitanju ovo je nedelja diplomatije, razgovora i pravljenja planova, ali ne i nedelja realizacije. Vaš vladar Merkur ušao je početkom nedelje u vaš znak i moguće je da vam je doneo svest o reanosti vaše poslovne pozicije. Osvestili ste se, i moguće je da vas je sada pomalo i strah od budućnosti. Dvoumite se šta ćete i kuda ćete, polemišete, pravite planove i dosta razgovarate sa članovima porodice oko svega toga, što će vas na kraju i umoriti. Jedno je sigurno – znate da trebate da idete u inostranstvo ili da svoje poslovne šanse vežete za nekoga ko je odatle, ali se trenutno ništa još ne otvara. Neko sa kim ste ranije radili ili imali zajedničko angažovanje, može vam biti prvi kontakt ka novom poslu. Mogući su prilivi novca na početku i na kraju radne nedelje. Kada su emocije u pitanju, zauzete Vage zasitiće se porodičnim odnosima, polemikama i pričama, i imaće potrebu da ućute i osame se. Slobodne Vage imaće dosta šansi ove nedelje – osećate se snažno, vratilo vam se izgubljeno samopouzdanje, a imaćete potrebu da „mučite“ partnera ili osobu kojoj se dopadate. Aspekti su vam naklonjeni, možete sebi to da dozvolite.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, započeli ste vrlo loše radnu nedelju – prate vas stari konflikti na poslu ali i loše vesti iz porodice. Trudite se da uspete u poslu i da se dokažete, a pri tome duže vreme trpite veliki pritisak. Sada kada je Mars u Lavu, vašem astrološkom polju posla, zaista je neophodno da date sve od sebe. Velike promene u firmi u kojoj radite, pogodiće verovatno prvo vaše pretpostavljene, a zatim i vas. Moguće je da vam je do sada već jasno da nećete moći ostati tu gde jeste, i da će doći do izvesnih poslovnih promena, koje će na sreću ipak biti dobre po vas. Kada su ljubav i porodica u pitanju, prošli vikend i početak ove nedelje mogli su biti povezani sa sukobima i podsećanjima na neke stare nesporazume i probleme koji se kontinuirano provlače u vašoj porodici. Pazite se sada drage Škorpije, ako ste ostale dužne nekim članovima porodice uporno ignorišući njihove vapaje za pomoć. Možda je trenutak da zastanete i vratite se u nazad, platite svoja dugovanja na vreme jer je došlo doba za naplatu. Konjukcija Saturna, Venere i Čvora u vašem znaku prilično je obavezujuća kada su u pitanju porodica i prošlost, nasleđe, karma, imovina, dugovi očeva i dedova, dugovanja ka roditeljima koja mogu platiti vaša deca. Ne treba ništa da vam bude teško.

STRELAC – Dragi Strelčevi, pred vama je prilično naporna poslovna nedelja koju će na prvom mestu obeležiti spletke i nesporazumi, zatim vaša potreba da menjate posao, ali i pregovori oko novog posla. Merkur u Vagi i Venera u Škorpiji, učiniće vas samouverenijim i sigurnijim, ali nesporazumi su i dalje prisutni. Možda biste za početak trebali da prestanete da pričate o svojim planovima i nezadovoljstvu. Budite spremni da 12. septembra ostvarite kontakt, razgovor ili glas u vezi novog posla. Možda biste ipak trebali da korigujete odnose sa ljudima sa kojima radite. Niste omiljeni zbog nekih postupaka na poslu, druge iritira vaš samouvereni stav. U ljubavi je za Strelčeve ovo fatalni period, kako za slobodne tako i za zauzete. Svakako da ulazak Venere u Škorpiju, vase astrološko polje tajni može doneti tajnu vezu sa zauzetom osobom, međutim konjukcija sa Saturnom i Čvorom, svemu može dati težinu i fatalnost. Nešto što ste otpočeli iz zabave, može na kraju ugroziti vaš brak ili vezu. Slobodni Strelčevi – ljubav je na pomolu, Merkur koji se kreće Vagom u aspektu sa Uranom, može od 12. septembra doneti poznanstvo sa interesantnom osobom iz daleka koju ste upoznali preko interneta, a interesantni razgovori mogu prerasti u pravu ljubav.

horoskop1

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, budite oprezni ove nedelje u poslu i komunikaciji sa saradnicima. Moguće je da ne vidite jasno stvari, i da zbog umora i iscrpljenosti nepravedno optužujete nekoga sa kim radite i ko je bio korektan prema vama. Startujete nedelju prilično nervozni i iznervirani, u startu spremni da se svađate. Novac vam je problem, ali do kraja nedelje – posle 12.septembra – možete očekivati njegov veći priliv. Ako razmišljate o novom poslu, povedite prvo razgovor sa osobama sa kojima ste ranije radili. Ljubav ovaj put može doći od osobe sa kojom se družite i sa kojom radite – nemojte se iznenaditi ako vam neko koga smatrate prijateljem pokaže emocije. Zauzeti Jarčevi mogu biti uvučeni u tajnu vezu. Čuvajte se ove nedelje, jer možete biti uvučeni u veliku raspravu sa partnerom što bi moglo da rezultira totalnim zahlađenjem odnosa. Nemojte biti toliko principijalni.

VODOLIJA – Drage Vodolije, pred vama je nedelja u kojoj dobar aspekt Marsa iz Lava i Merkura iz Vage mogu da donesu novi posao ili unapređenje na sadašnjem poslu i nove sporazume, naročito ako se bavite sportom, medijima, obrazovanjem, privatnim poslom, hobijem koji donosi novac. Odličan je period za obrazovanje, rad sa mladima, omladinu, decu, škole. U pregovorima ste oko novog posla koji će se realizovati tokom oktobra. Ako ste nezaposleni, možda je upravo sada trenutak da počnete da tražite posao – pomoć dobijate preko žena ili u saradnji sa ženama. Kraj nedelje obećava odmor, a moguć je i kraći put. Kada su ljubav i porodica u pitanju, početak nedelje obeležiće sukobi. Duže vreme trpite nepravdu od strane nekih članova porodice, i to je moglo prošlog vikenda i početkom ove nedelje eskalirati u sukob. Imaćete potrebu da konačno dovedete stvari u red i ispravite stare nepravde. S druge strane, slobodne Vodolije – nova ljubav je pred vama, vreme strasti i neobičnih obrta upravo vam kuca na vrata.

RIBE – Drage Ribe, tokom ove nedelje čuvajte se da ne napravite neku poslovnu grešku ili lošu procenu siuacije, a takođe pazite kako se ponašate u poslovnoj komunikaciji. Merkur koji se kreće kroz sazvežđe Vage baš vam ne daje dobru procenu situacije. Bićete u situaciji da morate da pregovarate ili da radite isti posao sa nekim ko vam nije baš simpatičan i sa kim ste stalno ulazili u nesporazume. Dozvolićete sebi da otvoreno pokažete nezadovoljstvo, što baš nije preporučljivo. Takođe, Ribe koje traže posao, u ovoj nedelji mogu čak i odbiti posao zato što smatraju da nije dovoljno plaćen, što opet nije najsjajnije rešenje. Pokušajte da se suzdržite i da što manje pričate i iznosite primedbe, a da više radite makar i dva posla u isto vreme, jer će vas Jupiter iz Raka nagraditi – nije vreme za opuštanje. Novac dobijate, ali vam klizi kroz ruke, pazite, plaćajte račune ili ga čuvajte za dugove koje treba da vratite. Kada je ljubav u pitanju, ona sada dolazi preko posla – jako se dopadate nekome sa kim radite i koga redovno srećete na poslu. Zauzete Ribe imaće potrebu da menjaju status veze i da insistiraju na svojoj slobodi, ali sada nije trenutak za takvo nešto.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh