I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 8. do 15. februara

OVAN

Vaše intelektualne sposobnosti su metodične, izvanredne a to samo doprinosi  liderskoj poziciji. Uglavnom ste optimistični u pogledu budućnosti i zato brzo i lako rešavate svaki problem. Prvi i poslednji dan u nedelji biće ključni za rešavanje finansijskih problema. Spremni ste za razmatranje svih predloga i sugestija, kao podređenih , tako i saradnika, autoriteta. Vodite uzbudljiv društveni život a prijatelji imaju važnu ulogu u ostvarivanju ciljeva.Imate uspeha u osvajanju suprotnog pola tako da ste uvek okruženi  gomilom obožavaoca ako ste žena.

BIK

Pred vama je novi početak.Mnogo očekujete od  jednog projekta ili se nadate usponu u karijeri. U svakom slučaju, ova nedelja je  ključna za sve koji  su do sada bili bez stalnog zaposlenja ili menjaju poziciju. Bitno je da ostanete hladne glave i da ne reagujete imspulsivno na kritike i opaske. Kako većinu stvari radite na svoj način , teško usklađujete svoje talente sa interesovanjima. Emotivni i ljubavni  odnosi su prilično komplikovani. Komunikacija sa bračnim partnerom je diskretna ali imate utisak da je nerazumevanje  dostiglo kulminaciju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

BLIZANCI

Odlično prosuđujete a vaše umne sposobnosti funkcionišu precizno i jasno. Imate uspeha  u komercijalnim poduhvatima , a dobitke stičete kroz ulaganja , finansijske špekulacije,putovanja. Uglavnom, pravite dobar izbor saradnika, služebenika a to doprinosi uspešnom završavanju svih poslova i zadataka. Imate uspeha u bavljenju naukom, visokim obrazovanjem, a vaši  govori ili pisani radovi nailaze na odobravanje. Poslednji dan u nedelji je odličan za  putovanje  ili kontakt sa nekim ko je daleko. Za sada, kontrolišete svoje strasti.

RAK

Imate dobre poslovne ponude, naročito ako se bavite privatnim biznisom ili  uslužnim delatnostima. Nije isključeno  da posredujete u  nekim aktivnostima  i na taj način učinite uslugu i sebi i drugima. Skloni ste preuzimanju vodeće uloge  u bilo kojoj sferi društvenog života .Privlače vas investicije , krupni projekti a sada je povoljan period za pravljenje strategije .Inovacije u radu su uvek dobro došle ako osećate zasićenje  ili da tapkate u mestu. Kako je Venera i dalje u polju partnerstva, imate sreće u ljubavi .Očekuje vas dosta izlazaka i druženja.

LAV

Početkom nedelje je mlad Mesec u vašem polju partnerstva .To je dvojaki aspekt koji može doneti  harmoniju i sklad ili unutrašnji nemir. Samo od vas zavisi kako ćete se prilagoditi izazovima i promenama u nastupajućem periodu. Puni ste inicijative , spremni na novine i pionirske poduhvate , ali izbegavate  bilo kakve frustracije. Odlično sarađujete sa mladim, kreativnim ljudima  i tako  ostvarujete zavidne rezultate na  mnogim poljima. Izbegavajte dominaciju, otkrivanje grešaka kod emotivnog partnera jer će vas to udaljiti, umesto da vas zbliži.

DEVICA

Prilično ste zaposleni, puni obaveza a spremni i da se oprobate u nekim novim projektima. Kako je Mars u polju komunikacije obratite pažnju na reči, dokumenta, papirologiju ali i odnose sa rodbinom. Možda ste agresivniji nego obično a to može doneti neželjene konflikte ili nesporazume sa okolinom. Spremni ste da u svakom trenutku branite sopstvene stavove ali se oni baziraju na  gomili sitnica na koje se većina ne obazire. Slobodne Device  uživaju u raznolikosti društvenog života. U ljubavi se sve odvija kako vama odgovara.

horoskop11

VAGA

Imate uspeha u privatnim ali i kreativnim poslovima. Prilično se oslanjate na porodicu i od njih dobijate  zaštitu . Ako se bavite nekretninama , izdavanjem stambenog prostora ili lokala, sada je prilika da poboljšate svoje usluge. Prilike za dokazivanje u onome što radite  donose izuzetan finansijski učinak. No, skloni ste brzom trošenju ali i ulaganjima. Hedonizam dolazi do punog izražaja, ne samo u porodičnim odnosima, nego i u ljubavi. Prija vam odmor sa voljenom osobom a ako ste  usamljeni , najverovatnije da ćete krenuti u nova osvajanja.

ŠKORPIJA

Moguće iznenađenje ili manji stres početkom nedelje. Ipak, brzo ćete rešiti probleme dugovanja ili zaostalih računa. Volite da je sve pod kontrolom a drama započinje  kada  nešto krene u neželjenom pravcu .Ovih dana su izvesne interakcije sa  rodbinom ali i  susedima ili sa njima zajednički poslovni projekti. Odlično se snalazite u bankarskim, finansijskim ali i novinarskim poslovima. Biće puno konsultacija, razmene informacija, novih saznanja. Verbalno ste jaki i to  vešto koristite u osvajanju suprotnog pola. Uživate u novoj emotivnoj vezi.

STRELAC

Jupiter kao vaš vladar je u odličnim aspektima a to donosi uspeh kroz sretne okolnosti.  Bitno je da ne zanemarite svaku dobru priliku koja vam se nudi.Uglavnom se oslanjate na intelekt  i brojne kreativne talente.Prilično lako dolazite do  zarada ako se bavite trgovinom, komercijalnim poslovima ili zanatstvom. Ipak, većinu svojih planova ne otkrivate okolini iako ste po prirodi otvoreni i optimista. Sa bračnim partnerom imate iskrenu komunikaciju i ne ustručavate se da kažete ono što vam je na srcu. Možda vam nedostaje malo romantike.

JARAC

Za sada je sve pod kontrolom i to vam odgovara. Kako ste  neumorni u radu, savesni i metodični , uživate u komplimentima i divljenju okoline. Mnogi su zainteresovani za saradnju sa vama ili  spremni da vam povere projekte od izuzetnog značaja. Naravno, polaskani ste ali ne želite da ispustite konce iz ruku. Cenite dobra poznanstva sa važnim ličnostima ali sami trasirate svoj put ka uspehu. Za romantiku ste raspoloženi u svakom trenutku, kao i za nova poznanstva. Bračni Jarci su odani  svom partneru.

VODOLIJA

Početkom nedelje je mlad Mesec u vašem znaku. U pozitivnom smislu  donosi neustrašivost, smelost , naglašenu intuiciju i veću spontanost. Možda ćete više ceniti svoju individualnost ali i nezavisnost, slobodu drugih ljudi. Privlače vas originalne osobe,  nezavisne ili  grupe koje se bore za ljudska prava i slobode. Ipak, uvek postoji rizik od  prebrzih, ishitrenih  odluka, raskida sa  neistomišljenicima.Možete osetiti rivalstvo  ako ste na rukovodećoj poziciji.Pomalo ste umorni od traganja za srodnom dušom.

RIBE

Odnosi sa prijateljima su najvažniji jer realnost  posmatrate kroz društvenu prizmu.  U poslu koristite  maštu i uvek ste spremni za improvizacije. Dobar ste slušalac , uvek spremni na saradnju, tako da se odlično snalazite u obrazovanju, kulturi i radu sa decom i omladinom. Iako niste materijalista, ovo je period kada  prilično dobro zarađujete . Obično se angažujete u radu sa humanitarnim organizacijama.Za vas je od presudne važnosti da ne rasipate energiju na sve strane.Najsrećniji ste na svetu kada je osoba koju volite pored vas. Ljubav kroz prijateljstvo.

Vesna Lalić

horoskop

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh