I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 7. do 14. novembra

OVAN

Mars, kao vaš vladar, menja znak od srede i deluje na oblast ciljeva. Kretanje vazdušnim znakom je idealno ako se bavite tehničkim naukama, inovacijama, inženjerstvom. Zanimaće vas različiti projekti i savezništvo sa prijateljima. Dolazi do izražaja originalnost ali i sklonost ka reformama, ispravljanju socijalnih nepravdi. Krajem nedelje Venera u polju karijere doprinosi boljoj atmosferi na poslu. Uživaćete u brojnim susretima a šarmom i ljubaznošću možete fascinirati budućeg partnera. Pažljivo vozite i vodite računa kako rukujete mašinama.

BIK

Samo od vas zavisi kako ćete se izboriti sa nagomilanim obavezama i poslovima. Od srede budite spremni na dodatne napore, prekovremeni rad. Mars u polju karijere donosi određene promene, rivalstvo i atagonizme, ali pod uslovom da niste usklađeni sa okolinom. Stavlja  akcenat na pravne i sudske poslove, aktivnosti koje podrazumevaju energičnost i borbenost. Venera menja znak od subote, pa mnogima donosi priliku za putovanje. Možda će vam prijati samoća, ali u mislima ćete se često vraćati u prošlost. Ljubav na daljinu. Reumatske tegobe.

BLIZANCI

Posvećeni ste svakodnevnim obavezama i tako će biti do kraja nedelje. Ako ste na rukovodećoj poziciji ovo je period kada uživate ugled i poverenje svojih saradnika i podređenih. U pregovorima možete očekivati uspeh, sklapanje novih aranžmana i protežiranje na visokom nivou. Mars u devetom polju je odličan za obrazovanje, za predavače i sve koji se bave edukacijom. Merkur menja znak krajem nedelje i podstiče timski rad. Okrećete se javnosti ali i bračnom partneru. Odlična komunikacija sa dragom osobom. Sklonost infekcijama i alergijama disajnih organa.

RAK

Sve do srede budite obazrivi u javnim i partnerskim odnosima. Mars inicira antagonizme sa zakonom ili poslovnim ortacima, sklonost kritici i rešavanju težih problema. Druga polovina nedelje je usmerena na finansije, nasleđe, osiguranje, bankarske poslove. Poslovni ili bračni partner može imati neplanirane troškove. S druge strane, možete biti zabrinuti zbog rasipanja novca bez vašeg znanja i učešća. Od subote je Venera u polju braka što će imati odličan upliv na odnos sa dragom osobom. Društveni život u ekspanziji. Izbegavajte stresne situacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Određene promene u javnom i partnerskom životu možete osetiti od srede. Mars u opozitnom znaku često ukazuje na preteranu otvorenost ali i velike razlike u mišljenjima koje dovode do konflikta. U pozitivnom smislu, lako namećete svoje mišljenje, ideje, tempo rada a sa druge  – nailazite na kritike. Aspekt je moćan za političare i sve koji su lideri u društvu ili na poslu. Potreba za udruživanjem i veliki entuzijazam ne izostaju. Nadahnuće dobijate od emotivnog ili bračnog partnera. Ipak,  čuvajte se  nervoze, ishitrenih poteza. Više se relaksirajte.

DEVICA

Ulazite u fazu koja podrazumeva puno rada, iscrpljivanja ili bavljenja  teškim poslovima. Ako ste privatnik,  na rukovodećoj poziciji, obratite pažnju na podređene. Možda ćete staviti akcenat na istrajnosti, tačnosti i naučnim metodama, odnosno velikoj stručnosti. Krajem nedelje Merkur menja znak tako da ćete se više baviti privatnim poslovima. Zanimaće vas sve što se tiče porodice, kuće, stana. Možda razmišljate o kupovini nekretnina, renoviranju i slično. O svemu se konsultujete sa bračnim partnerom. Nova ljubav za mlađe. Uspostavite ravnotežu.

Horoskop Zrenjanin

VAGA

Venera je do subote u polju komunikacije i ima lep uticaj na umetnički usmerene  podanike znaka. Možete se baviti pisanjem, literaturom, prenošenjem znanja. No, taj aspekt pogoduje i trgovini lepim stvarima, nakitom, umetničkim predmetima, kao i bavljenjem modom. Na neki način ste bezbrižni, naklonjeni lakom životu ili temama koje oplemenjuju. Mars od srede utiče na vaše polje ljubavi i kreativnosti. Odlično za bavljenje sportom, a biće i više izlazaka. Početak ljubavi za slobodne ili zanimljivo udvaranje. Osetljiva koža.

ŠKORPIJA

Dok je Sunce u vašem znaku, dobro rešavate većinu poslovnih problema. Mars, kao vaš suvladar, menja znak od srede i usmerava vas na  privatan biznis. S druge strane, možete biti fizički aktivni kod kuće ako se bavite tehnikom, mašinama, popravkama i slično. Krajem nedelje očekujte poboljšanje na finansijskom planu ili dobitke sa više strana. Saradnja sa drugima je na zavidnom nivou a naročito sa bliskom rodbinom i prijateljima. Odlazak na kraći put sa emotivnim partnerom. Obratite pažnju na rad srca i pritisak.

STRELAC

Ulazite u period koji podrazumeva puno dinamike, kretanja i putovanja. Od srede Mars utiče na komunikaciju i odnos sa okolinom, tako da će biti teško pronaći vas  kod kuće. Na neki način vas neće držati mesto. Krajem nedelje Venera napušta vaš znak i deluje na polje novca, tako da možete imati dosta uspeha ako se bavite umetnošću. Svakako, unovčite svoju kreativnost. No, taj aspekt često ukazuje na trošenje novca iz zadovoljstva, na ulepšavanje ali i na ljubav. Možete biti galantni prema osobi koja vam je osvojila srce. Sklonost išijasu.

JARAC

Mars napušta vaš znak od srede ali to ne znači da ćete ostati bez energije. Poslovna groznica se nastavlja jer sada razmišljate o trošenju i prihodima. Kako deluje na drugo polje finansija, poželjno je da se usmerite na štednju. No, taj aspekt više ukazuje na iznenadne troškove ili investicije na koje niste računali. Tokom vikenda ste skloni povlačenju i aktivnostima koje vas na neki način rasterećuju.Venera je u vašem znaku tako da ste okruženi suprotnim polom, raspoloženi za provod i zabavu. Ljubav na prvi pogled ako ste slobodni. U dobroj ste formi.

VODOLIJA

Mars je od srede u vašem znaku i ima dobar upliv na karijeru i poslove. Pre svega, ističe profesije koje se odnose na tehniku, kompjutere,  inženjerstvo, sve što je novo. Dakle, dolazi do izražaja vaša inventivnost, kreativnost, nezavisnost i ekscentričnost. S druge strane, vodite računa da ne preterate u svom nastupu, posebno ako je vaš posao vezan za politiku i rukovođenje. Kako ste originalni i nezavisni, nećete štedeti neistomišljenike i oponente. Venera je krajem nedelje u vašem polju tajni, pa ćete možda biti skloni povlačenju u ljubavi. Pažljivo rukujte alatima.

RIBE

Ovo je period kada treba da izbegavate sve što je rizično i nelegalno. Mars je u polju tajni i na neki način vas sputava, kada je reč o poslovima, ali samo pod uslovom da vaš status još nije jasno definisan. Krajem nedelje može vas obradovati veći dobitak ili finansijski uspeh. To je i prilika da se okrenete društvenom životu. Biće više poslovnih susreta i novih aranžmana. Većina dolazi iz sfere umetnosti i šou-biznisa. Venera ima lep upliv na ljubavni i emotivni život i govori o snažnom uticaju suprotnog pola. Moguće su psihosomatske smetnje.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh