I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 7. do 13. decembra

OVAN

Početkom nedelje budite obazrivi u javnim odnosima, jer ste prilično prenapregnuti. Skloni ste dominaciji i nametanju svog mišljenja, što vam, uglavnom, donosi uspeh. Ipak, može se desiti da naiđete na otpor neistomišljenika. Od 10. se zalažete na radnom mestu ili ćete imati više posla nego inače. Izvesni su paralelni poslovi, putovanja, mnoštvo kontakata, posebno ako se bavite trgovinom, intelektualnim radom, podučavanjem ili pisanjem. Vodite računa o svom zdravlju, naročito o reproduktivnim organima. U ljubavi ste strastveni i skloni ljubomori.

BIK

Venera kao vaš vladar deluje na polje ljubavi, braka i javnih odnosa a to obećava uspeh u društvenom životu. Osetićete naklonost okoline, ortaka u poslu, ali i bračnog partnera. Biće zanimljivih susreta, novih poslovnih aranžmana, naročito sa ženama. Idealno ako se bavite kreativnim poslovima, lepotom, modom, zabavom i umetnošću. Stariji podanici znaka su skloni prehladama, hroničnim zdravstvenim problemima, ali zdrava ishrana i više šetnje rešavaju taj problem. Ovo je period platonskih ljubavi, maštanja, zaljubljivanja.

BLIZANCI

S obzirom na to da je Venera u vašem polju rutinskih poslova, možete očekivati izuzetno lepe susrete i odličnu komunikaciju sa saradnicima ali i podređenima. Osećate naklonost drugih a možda je neko izuzetno blagonaklon prema vama, što i sami osećate. To može biti signal ne samo za napredak u poslu već i za novu emotivnu vezu. Mlad Mesec je 11. a to je idealno za nove početke, pokretanje inicijative ili važne dogovore. U svakom slučaju, vodite računa o svom izgledu, imidžu i ništa ne prepuštajte slučaju jer vas neko budno posmatra.

RAK

Akcenat je na porodičnim odnosima, bračnim, kao i na privatnom biznisu. Od 10. Merkur deluje na vaše polje javnosti i partnerstva, tako da ste usmereni na društvene konakte. Možete pokrenuti nove projekte, ili otići na poslovni put sa bliskom osobom. Još uvek ste usmereni na nekretnine, sve što se odnosi na renoviranje, uređenje doma, kuće ili stana. Prija vam svaki trenutak proveden sa decom a sada ste u situaciji da ima poklonite mnogo više pažnje i brige. Dobar period za ljubav, nova poznanstva i provod sa dragom osobom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Aktivni ste, i na neki način vas ne drži mesto. Obratite pažnju na zdravlje, naročito od 10.-og i kako se ponašate u saobraćaju jer ste skloni nezgodama. S jedne strane ste nervozni, nestrpljivi, jer ne dobijate vesti koje željno očekujete… S druge strane, pronalazite zadovoljstvo u svom domu, pored onih koje volite i koji vas najbolje razumeju. Pomalo ste u raskoraku sa okolinom, naročito sa rodbinom ili prijateljima koji su vas na neki način izneverili. Bitno je da se usaglasite sa onima sa kojima ste na istoj talasnoj dužini, a tu je i bračni partner koji je uvek pored vas.

DEVICA

Merkur kao vaš vladar menja znak 10. i deluje na polje zadovoljstva i ljubavi. To je i oblast koja je zanimljiva za sve koji imaju privatne agencije, salone, fitnes centre, butike, igraonice i slično. Biće prilike za brze zarade, nove poslove i aranžmane. Uspeh u obrazovanju, učenju i radu sa decom. Ipak, pažnja je na lepim stvarima, uživanju u provodu, izlascima sa prijateljima, kraćim putovanjima i kontaktima sa bliskom rodbinom. Ako ste slobodni, ovo je period kada se možete iznenada zaljubiti u nekoga u drugom gradu ili preko bliskog rođaka.

VAGA

Odličan period za finansije i zarade. Lako dolazite do novca posebno ako radite ono što volite.Venera favorizuje prihode od umetnosti, muzike, manekenstva, kozmetičkih salona, ali i od poslastičarnica ili poslova vezanih za hranu i hotelijerstvo. Sve što je vezano za javni život sada je u prvom planu, a često se prepliću javni i privatni život. Dosta ste vezani za bračnog ili poslovnog partnera i jedno bez drugoga ne funkcionišete. Za slobodne Vage ovo je period ljubavi na prvi pogled ili strastvenih susreta.

ŠKORPION

Od nedavno je planeta zadovoljstva i ljubavi u vašem znaku što donosi bolje raspoloženje. Veseli ste, srećni, lepo izgledate i više pažnje poklanjate svom spoljašnjem izgledu. Dopadljivi ste, lako privlačite pažnju drugih, naročito suprotnog pola, a šarmom rešavate mnoge probleme. Od 10.w dobijate dugo očekivane vesti ili se ostvaruje plan o putovanju. Izvesni su kontakti sa rodbinom ili zajednički poslovi i dogovori. Lako ostvarujete dobre odnose u ljubavi ako ste u stabilnoj vezi ili braku ali i ako ste na početku romanse.

STRELAC

Mlad Mesec u vašem znaku 11. iskoristite za preuzimanje inicijative. Ovaj aspekt vas čini idealistima, borcima za pravdu, filozofski nastrojenim, što se najbolje odražava na one koji imaju uticaja na javno mnjenje. Zanima vas bolji život, komfor, sloboda, putovanja, širenje vidika a sada imate priliku da nešto i započnete na tu temu. Izvesni su prihodi od sitnijih poslova ili više manjih dobitaka. U ljubavi ste tajanstveni ili skloni tajnim susretima i vezama. Na neki način čuvate svoj intimni život od pogleda drugih i uživate na tihi način.

JARAC

Od 10.-og je planeta komunikacije u vašem znaku a to donosi mnoštvo susreta, puno razgovora, putovanja i kretanja. Više se bavite pisanjem, predavanjima, pregovorima ili trgovinom i komercijalnim poslovima. Puno novih informacija, razmene mišljenja, naročito sa moćnim ljudima. Svesni ste svojih ciljeva i sada ispoljavate sve svoje talente i sposobnosti kako bi ih ostvarili. Odličan period za dobitke. Iako ste poslovno angažovani, pronalazite vreme i za druženja, prijateljska okupljanja. Ljubav kroz prijateljstvo ako ste slobodni.

VODOLIJA

Dobar poslovni period ili za neke uspon u karijeri. Uživate u onome što radite i to primećuje vaša okolina. Uspostavljate odlične kontakte sa mnogima a naročito sa ženama. Idu vam od ruke poslovi koji zavise od javnog mnjenja. Ipak, spadate u znake koji nikada ne miruju i koji uvek nešto sumnjaju, pa ćete se bespotrebno brinuti oko sitnica. Volite da sve držite pod kontrolom, pa su dugoročni planovi nešto što je od prioritetnog značaja. Na neki način čuvate svoje tajne. Na pomolu je nova ljubav kroz poslovne kontakte i saradnju.

RIBE

Od 10. se okrećete timskom radu, prijateljima koji vam pomažu da ostvarite svoje planove. Uglavnom, volite grupne programe, sve što uključuje veći broj ljudi. Bolji je finansijski period, pa možete očekivati veće prihode i dobitke. Imaćete uspeha u učenju, na fakultetu i u obrazovanju. Ako planirate odlazak u inostranstvo, ovo je pravi period da to ostvarite, a u svemu vam može pomoći prijatelj ili neko ko već tamo živi. Ako ste u stabilnoj i dugoj emotivnoj vezi, razmišljate o zajedničkom životu i braku. Ostalima, ljubavna romansa ako putuju.

Vesna Lalić

horoskop1

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh