I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 7. do 14. jula

OVAN – Očekuje vas dosta promena na finansijskom i poslovnom planu,i krajem meseca konačno dosta sreće i uspeha, što baš i nije bio slučaj u prethodnom periodu. Moguće je da doživite drastične promene na poslu, počevši od gubitka posla, do promene radnog mesta, ali ćete ipak pronaći način da izađete sa tim na kraj. Pomoći će vam ženski članovi vaše porodice, prijatelji, partner. U ljubavi dolazi do stabilizacije odnosa u dugim vezama i braku, naročito posle 27. jula. Konačno se zakopava „ratna sekira“. Slobodni pripadnici znaka mogli bi započeti novu vezu.

BIK – Pred vama je period u kom biste mogli dobiti unapređenje ili čak udvostručiti svoje prihode. Ostvarujete konačno vrlo stabilne i trajne dogovore u vezi posla, moguće je unapređenje ili povećanje plate. Dobro bi bilo da budete oprezni sa novcem, nemojte ga trošiti, ostavljajte ga na stranu za sređivanje nekog stambenog pitanja ili kredita. Kada je ljubav u pitanju, i dalje ste u dilemi da li da nastavite vezu sa starim partnerom ili ne, ispitujete njegove greške i dosta toga vam smeta, tražite mane. Možda tu ipak ljubavi više nema.

BLIZANCI – Ovo je veoma dobar period za samostalni posao ili rukovođenje i unapređenje, ali problem može nastati zbog vašeg stava koji je malo nadmen i agresivan, netrpeljiv, tako da nesporazumi mogu doći usled nerazumevanja u komunikaciji i vaših „kratkih živaca“ i nestrpljivosti. Primirite se, nemate razlog da ulazite u konflikt i podižete ton, sve je u vašim rukama, kontrolišete situaciju. Na polju ljubavi, ovo je jedan od najlepših perioda i zaista možete da se opustite i uživate u prijatnoj komunikaciji. Vas će osvajati drugi, samo se opustite.

horoskop1

PerSu marketi

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

RAK – Na poslovnom planu vi morate prvo raščistiti sami sa sobom – želite rukovodeće mesto, odgovornost, a u isto vreme veoma ste osetljivi, sve vas vređa, nesigurni ste, prihvatate podređeni položaj, potpadate pod uticaj drugih. Ovo jeste trenutak u kom možete zasijati, ali je pitanje da li vi sa tim možete da se nosite. Krenete pa stanete – to će biti vaša čudna poslovna taktika u narednom periodu. Kada je partner u pitanju, skloni ste tajnim vezama i niste baš spremni da otvoreno pokazujete emocije, zapostavljate ga i to može izazvati konflikte i svađu. Pazite na srce i pritisak.

LAV – Dosta uspešan poslovni period je pred vama, čak je moguće priliv novca posle dužeg vremena sa više strana. Snaći ćete se za dva posla ili dva izvora prihoda, dobro ćete se organizovati i rukovoditi poslom – konačno ste izašli na kraj sa problemima koji su vas pratili na poslu. Na ljubavnom planu, ovo je period razgovora i priče, a ne konkretnih stvari. Oklevate, sumnjate, tražite više od partnera i dosta vam toga smeta. Partner vas može optužiti da ste postali teški. Vi samo ne želite više da budete razočarani.

DEVICA – Period koji je pred vama nije baš najsjajniji kada je posao u pitanju. Ulenjili ste se, ne možete više, umorni ste i dosta vam je svega. Propuštate rokove i niste dovoljno skoncentrisani na neke stvari. Možda jeste vreme da se odmorite i posvetite sebi. Nezadovoljni ste vezom koju imate i nalazite hiljadu zamerki, po prvi put govorite šta iskreno mislite i to može uvrediti partnera i udaljiti ga zauvek od vas, ali vama kao da to nije važno. Ako želite avanturu, nije baš najbolji trenutak za takvo nešto.

horoskop2

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Kada je posao u pitanju, vi još uvek morate da čekate prave šanse i morate se zadovoljiti u obavljanju nečega što nije vaša struka ili deo posla koji vas ne čini baš najsrećnijim – administracija, tehnički detalji ili slično. Međutim, vi kao da se konačno mirite sa tim i odrađujete uredno i precizno čekajući svoj trenutak. Mogući su i novčani prihodi, potpuno neočekivano uvećani. Na emotivnom plannu, slobodni pripadnici ovog znaka mogu očekivati novo poznanstvo i neočekivanu ljubav. Razgovor sa simpatičnom osobom može vam se odjednom pretvoriti u prijatan izlazak. Uživajte.

ŠKORPIJA – Biće ovo prilično stresan poslovni period i savet bi bio da možda odete na godišnji odmor, ukoliko to moežete da uradite, i pripremite se za avgust koji će biti još stresniji. Takođe, nije vreme ni za kakav rizik, nemojte trošiti novac jer možete uskoro ostati bez njega. Kada je ljubav u pitanju, ni tu nije vreme za rizik niti avanturu, a ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, sa partnerom možete ponovo ući u neke stare konflikte zbog familije. Skoncentrišite se ovog leta na posao, ipak je to najvažnije.

STRELAC – Stiže stresan period za posao – od krajnje dobrih informacija i vesti, do krajnje loših. Pazite kako se ponašate na poslu, laž se ovog puta neće isplatiti. Trudite se da budete korektni prema kolegama, nemojte ih ogovarati i nemojte prisvajati njihove uspehe kao svoje, pazite šta pričate. U ljubavi, ovo je vreme flerta za pripadnike vašeg znaka – mnogo priče ni oko čega. Nije vreme da brzo uletite u avanturu jer ćete vrlo brzo iz nje i izaći. Mnogo je bolja situacija onima koji su u dužoj vezi ili braku – sledi zajedničko putovanje.

horoskop3

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Pred vama je veoma stresan period na poslu, i skloni ste da uđete u nešto veoma rizično što uopšte neće ispasti dobro, pazite šta radite. Imate potrebu da tvrdoglavo istrajavate u vašem stavu na poslu. Želite po svaku cenu da napredujete, međutim, stvari će se dosta iskomplikovati i možete imati priličnih neprijatnosti. Dobro razmislite, moguće su radikalne promene na poslu i kod vas i promene profesije. Na polju emocija, možete sresti veoma zanimljivu i vrlo ambicioznu osobu na radnom mestu koja vas može zaokupiti. Opustite se malo, idite na odmor i ne rizikujte toliko.

VODOLIJA – Za vas će ovo biti uspešan poslovni period. Moguća su putovanja u inostranstvo ili saradnja sa inostranstvom i pomoć nekih prijatelja da se ostvare kontakti. Držite se samostalno i oslonite se samo na sebe, ne ulazite u partnerske odnose na poslu, možete vi sami. Pred vama je vrlo lep emotivni period, mogli biste sresti vrlo zanimljivu osobu, uspešnu, vrednu, na koju možete da se oslonite. Ljubav dolazi sa kraćeg puta, iz susednog mesta. Uživajte.

RIBE – Pred vama je stresan poslovni period, umorni ste od rasprava i pritisaka na poslu i postali ste veoma osetljivi na svaki komentar ili kritiku. Vreme je za odmor i momenat je da zaćutite i spustite gard. Nemoraju svi da znaju za vaše poslovne planove – što manje pričate, to je bolje u ovom trenutku, jer vas baš partner može osujetiti na poslu. Budite oprezni kada je ljubav u pitanju, partner kao da sumnja u vas i vaše namere. Može doći do konflikta, pazite na prepisku i šta kome pričate. Moguće neprijatnosti i raskidi veze.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh