I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 6. do 13. marta

OVAN

Ove nedelje Mars, vaš vladar, menja znak u petak a to donosi određene promene. Ima uticaja na zarade, finansije i materijalnu sigurnost. Na neki način vas čini praktičnijim, izdržljivijim, spremnim da se uhvatite u koštac sa konkretnim problemima. Biće više fizičkih poslova, aktivnosti koje podrazumevaju snagu, tehničke sposobnosti. Odličan period za majstore, zanatlije, atlete, sportiste, mehaničare. Obratite pažnju na troškove i kako raspolažete finansijama. Odnos sa emotivnim partnerom prolazi kroz svojevrsno preispitivanje. Prija vam kretanje.

BIK

Retrogardna Venera donosi neuobičajenu situaciju na mnogim poljima, pa tako i kada je reč o poslu. Za sada, niste spremni da javno iznosite svoje mišljenje ali se konsultujete sa onima u koje imate poverenje. Od petka je Mars u vašem znaku, što može pojačati istrajnost ali i strastvenost. Bitno je da ne insistirate na stvarima koje vam ne idu u prilog i da budete fleksibilniji ako ste deo tima. Odličan je za sportske aktivnosti ali i velike poduhvate. Zaokupljeni ste ponašanjem emotivnog partnera i sve činite da privučete njegovu pažnju. Infekcije grla i krajnika.

BLIZANCI

Dok je Merkur u polju karijere prilično lako ostvarujete ambicije. To je aspekt govornika, pisca, mislioca, filozofa. Možete biti angažovani oko više poslova, stvari koje se međusobno dopunjuju. Najvažnije je da se oslanjate na sebe, sopstvene procene i uspeh je zagarantovan. Krajem nedelje je pun Mesec što ukazuje na završetak nekog projekta ili kulminaciju u pregovorima. Problem može biti usklađivanje novog sa starim. U ljubavi se prilagođavate trenutnim okolnostima. Za partnera ste i dalje nedokučivi. Problemi sa disajnim organima.

RAK

Sada ste u fazi punog Meseca koji je u nedelju. Izuzetno ste posvećeni poslovima i sada bi trebalo da budete obazrivi u pogledu zakona. Neki aspekti iniciraju prevare, spletkarenja i zato vodite računa s kim poslujete ili  ugovarate aranžmane. Kada u petak Mars napusti oblast karijere, možete odahnuti jer će se smanjiti tenzije. Ipak, obratite pažnju na nova prijateljstva, sve što se odnosi na udruženja, stranke. Prilično ste emotivni, pridajete važnost sitnicama, što komplikuje odnos sa bračnim partnerom. Naučite da vladate sobom ili primenite neku od tehnika relaksacije.

PerSu marketi

LAV

Dobar aspekt Sunca i Merkura je izuzetno povoljan za intelektualne poslove.Skloni ste praktičnom rešavanju problema, putovanjima i novim poznanstvima. Dolazi do izražaja vaš talenat za organizaciju poslova a možete sklopiti i zanimljive ugovore. Imate podršku važnih ljudi, institucija a nisu isključena ni sponzorstva. Naglašeno osmo polje stavlja u prvi plan kredite, finansije, bankarske poslove. Na ljubavnom planu očekujete drugačije impulse ili ste u neodumici kada je reč o ponašanju drage osobe. Više se odmarajte.

DEVICA

Krajem nedelje je pun Mesec u vašem znaku. To znači da ste u fazi kada nešto privodite kraju, kada će nešto kulminirati. Jedna faza se završava i dobro bi bilo da planirate šta dalje. U prvom planu su ortakluci, poslovna partnerstva i javni odnosi. Bitno je šta izjavljujete, potpisujete, s kim pregovarate i kome poklanjate poverenje. Na neki način se oslanjate na bračnog partnera koji može biti vaš najbolji savetnik. Kraći put sa voljenom osobom uneće osveženje u svakodnevni život. Čuvajte se ljubomore i posesivnosti. Sklonost infekcijama grla.

VAGA

Početkom nedelje ste okupirani susretima, sastancima i javnim odnosima. Žene imaju ključnu ulogu u poslovnim poduhvatima. Sada ste u završnoj fazi jednog projekta i to vas raduje. Od petka dolazi do promene kada je reč o udruživanju i ortaklucima. Ako je bilo nesuglasica, borbe oko prevlasti, strasti se stišavaju i prenose na drugi teren. Mars prelazi u osmo polje i usmerava na finansije, nasleđe, osiguranje, dobijanje kredita i slično. Imate priliku da poboljšate odnos sa emotivnim partnerom i da se još više zbližite. Radite na jačanju imuniteta.

ŠKORPIJA  

Iskoristite dobar položaj Marsa, koji traje do petka, da ostvarite svoje ciljeve i planove. Možete biti zadovoljni onim što ste postigli u prethodnom periodu. Potom je fokus na  javnim i partnerskim vezama.  Preuzimate inicijativu u timskom radu ili ćete biti izuzetno dominantni, nametati svoj tempo. U pozitivnom smislu, ovaj aspekt podstiče entuzijazam, toplinu, sugestivnost i potrebu za udruživanjem.Bitno je da ne preterate  u svom nametanju volje, da pronađete balans, a to se odnosi i na ljubav. Kontrolišite rad štitne žlezde.

STRELAC

Nema bitnijih promena na poslovnom planu, bar do petka. Mars prelazi u vaše polje rada a to je signal  da zasučete rukave. Biće posla preko glave, želje da se sve bolje organizuje, završi na vreme i uradi do perfekcije. Aspekt je odličan za zanatlije, majstore, sve koji nešto rade sa zemljom ili se bave proizvodnjom hrane. Ukoliko još nemate zaključen dugoročni poslovni ugovor, sada ste  u prilici da se dokažete. Neki su skloni prijateljskim i neobavezujućim emotivnim odnosima. Ako ste u braku, pokažite više tolerancije. Ne rasipajte energiju.

JARAC

Dobro se snalazite kada je reč o poslovnim izazovima. Za sada , sve držite pod kontrolom i promišljeno povlačite svaki potez. Od petka ulazite u dinamičniju fazu. Mars u petom polju je idealan za sportiste, trenere, sve koji se bave streljaštvom, obrazovanjem dece, za instruktore fitnesa. Pospešuje rad umetnika, vajara, slikara,onih koji nešto prave rukama. Neki će otići na kraći poslovni put i sklopiti zanimljive ugovore ili poznanstva. Biće strastvenih udvaranja i ljubavi na prvi pogled ali za žene. Ostali su privrženi porodici. Naučite da se opuštate.

VODOLIJA

Pokretljivost, borbenost, spremnost na akciju su nešto što ispoljavate već duži period. Tako će biti do petka a onda ulazite u mirniji period. Fokusiraćete se na privatan biznis ili ćete više raditi kod kuće. Finansijska sigurnost je nešto što ne zapostavljate i uvek ste spremni da poboljšate svoj status. Neki će privesti kraju određene projekte ili će to biti svođenje računa. Vikend iskoristite za radove u kući, popravke, renoviranja, krečenje i slično. Kod vas se prepliću ljubav, prijateljstvo i velika očekivanja. Više predostrožnosti u porodičnim odnosima. Putujte!

RIBE

Merkur je još uvek u vašem znaku a to je odličan aspekt za pregovore, sastanke, vađenje dokumenata, polaganje ispita, razmenu informacija i kraća putovanja. Dolazite u dodir sa masom sveta, autoritetima, i svi mogu delovati inspirativno i podsticajno. Od petka Mars deluje na polje komunikacija pa je neophodan oprez. Podstiče borbenost, sklonost dokazivanju, raspravama, mada je povoljan za rešavanje pravnih problema. Prilično ste požrtvovani prema onima koje volite ali ne dozvolite da manipulišu vašim osećanjima. Pažljivo u saobraćaju.

Vesna Lalić

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh