I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 6. do 13. jula

OVAN

Dragi Ovnovi, pred vama je prilično stresna nedelja na svim poljima. Na poslovnom planu ste nervozni jer ne ide po planu. Propustili ste neke rokove, držite se važnih poslova, a ono što nije toliko bitno – ostavite za kasnije. Na polju ljubavi, nedelja pred vama je puna nervoze i konflikata i ako sada sa partnerom pokušate da vodite neke važne razgovore – rizikujete da završite vezu. Odmarajte.

BIK

Dragi Bikovi, pred vama je zanimljiva nedelja, moguć je i put. Završavate neke važne stvari koje ste dugo odlagali i koje su se komplikovale tokom zadnje dve godine. Sada sve stiže na naplatu. Na emtotivnom planu, krajem nedelje moguć susret koji će vam promeniti život.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, prilično stresna nedelja puna obaveza je pred vama. Nemate razloga da budete nezadovljni, sve će biti po vašem. Pazite samo šta potpisujete, posebno kada je nekretnina u pitanju, imovina ili neki pravni dokument. Budite oprezni sa rođacima. Kada je ljubav u pitanju, period je sjajan, neka nova poznanstva mogu prerasti zaista u nešto veoma čvrsto, uživajte.

horoskop3ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

RAK

Dragi Rakovi, pred vama je nedelja u kojoj će se mnogi vaši problemi konačno razrešiti. Dugo su vas mučili poslovni problemi i evo šanse da se to „vrzino kolo“ upravo ove nedelje razreši povoljno za vas. Nije vreme za odmor, ceo jul vam je važan za posao. Kada je ljubav u pitanju, stare veze i ljubavi ponovo se vraćaju u život.

LAV

Dragi Lavovi, sjajna poslovna nedelja je pred vama, mnogi Lavovi će baš sada završiti sa svojim starim poslom zauvek, i prekinuće kontakt sa starim poslovnim saradnicima, novi posao u izgledu. Kada je ljubav u pitanju, moguće poznanstvo sa osobom baš preko posla, i koja će se pokazati veoma značajnom. Mogućnost sklapanja braka, dobijanja deteta. Uživajte.

DEVICA

Drage Device, pred vama je sjajan poslovni period, konačno imate priliv novca koji vam može dosta toga rešiti, izlazite iz krize i dugova. Krajem nedelje moguć put i odmor, uživajte i odmorite se, odmor vam je potreban. Nova ljubav na pomolu.

horoskop2ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA

Drage Vage, prilično stresan period kada je posao u pitanju, morate biti jako oprezni jer ukoliko ne budete pazili šta pričate, možete upravo sada ostati bez posla. Moguće je da će biti potreban i savet advokata. Kada je ljubav u pitanju, partner će vas razočarati jer vam neće pružati podršku, moguć raskid.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, pred vama je veoma uspešna poslovna nedelja u kojoj ćete moći da ispravite nepravde koje su vas zadesile na poslu poslednjih par godina. Sjajan period za započinjanje nekog novog posla. Dajte sve od sebe. Kada je ljubav u pitanju, nove šanse dolaze baš preko posla, imate podršku partnera.

STRELAC

Dragi Strelčevi, pred vama je period koji je bolje iskoristiti za odmor i putovanje jer je došlo do nekih poslovnih problema i zastoja i ništa značajno se neće dešavati na šta biste vi mogli da utičete sada. Spustite loptu, vreme je za odmor. Na emotivnom planu, nesporazumi i konflikti sa partnerom, moguće zbog opavdane sumnje vašeg partnera u vas, primirite se ako želite da sačuvate vezu.

horoskop3ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC

Dragi Jarčevi, pred vama je dobra poslovna nedelja, naročito za one Jarčeve koji nisu zaposleni. Mogućnost da se pokrene nov posao i dobije zaposlenje vrlo su velike baš ove nedelje. Kada je ljubav u pitanju, usamljeni Jarčevi, krajem nedelje biste mogli sresti vrlo zanimljivu osobu, dok oni u braku imaju malo stresan period, sukobe sa partnerom oko neke nekretnine i stare porodične probleme.

VODOLIJA

Drage Vodolije, pred vama je vrlo uspešan poslovni period zbog kojeg možete odložiti čak i odmor. Nove mogućnosti za posao ili za rad nekog dodatnog posla jako će se pozitivno odraziti na vaše finansije. Zreli ste za odmor ali ovaj period bolje da ne propuštate. Na emotivnom planu, vi sami pravite probleme i propuštate sigurne šanse, partner ne razume vašu potrebu da se toliko angažujete na poslu. Osećate se neshvaćeno i usamljeno.

RIBE

Drage Ribe, pred vama je poslovni period u kojem ćete dobiti satisfakciju za dosta neuspeha na tom polju koji su vas pratili zadnjih godina. Nije vreme za odmor već za rad, i baš krajem nedelje dobijate dosta poslovnih neodložnih obaveza. Kada je ljubav u pitanju, konačno se smiruje stresna situacija i sukobi koje ste imali sa partnerom. Uživajte.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh