I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 6. do 13. aprila

OVAN 

Odličan period će biti za sve početnike u poslu, bilo za one koji traže posao, ili za one koji su nedavno počeli da rade i koji tek trebaju da se dokazuju. Ako ste od ovih prvih – u ovom periodu biste trebali da ostavite dobar utisak na potencijalne poslodavce, a ako radite i već neko vreme tražite svoju šansu – ovaj mesec je morate pronaći. I iskoristiti, naravno. Kada je ljubav u pitanju, oni koji se vole – voleće se još više, a nikakvi problemi (sem standardnih trzavica bez kojih ni jedna veza ne može da funkcioniše) vas neće ometati da uživate sa voljenom osobom tokom ovog meseca.

BIK 

Odličan mesec za rad! Svi oni koji su u prethodnom periodu imali nedostatak snage za rad, nedostatak motivacije, ovaj mesec bi mogli da završe neke poslove koje su odavno započeli ili zamislili, pa „ostavili sa strane za bolja vremena“. Veoma je verovatno da ćete u ovom periodu imati i neke neočekivane prilive novca, tačnije prilive novca koje nemate svaki mesec, dakle možda neki honorarni poslić, bonusi, povišice. Pametno iskoristite taj novac, a ako ste u mogućnosti i uštedite koji dinar, pošto ćete ih tokom leta trošiti više nego inače.Tokom prvih 20-ak dana aprila, dok je Sunce u znaku Ovna, mogli biste da imate problema u komunikaciji, da ne kažemo – svađu sa partnerom zbog nekih trećih osoba, i to osoba koje vam i nisu toliko važne u životu. Nesporazumi zbog prijatelja ili poznanika, igra gluvih telefona, pogrešan prenos informacija ili što je najvažnije pogrešno odlučivanje prioriteta bi moglo da vam pokvari odnose.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

BLIZANCI 

Imate posao, ne plašite se previše da ćete ostati bez posla, ali jedva sklapate kraj sa krajem. Da li vam je ovo poznato? Ako jeste, definitivno je došlo vreme da ozbiljnije razmislite o dodatnim izvorima prihoda, o dodatnim ili honorarnim poslovima. Dakle, ovaj mesec biste stvarno trebali da razmislite šta i kako da radite, da stupite u kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći oko dodatnog angažovanja, sa ljudima za koje znate da bi im pomoć dobro došla. Ne očekujte ništa spektakularno što se tiče sadašnjeg posla, sve će ići onako kako ste navikli, a baš to je razlog da vi nešto promenite, niko drugi do vas neće to uraditi. Kada je ljubav u pitanju ne baš sjajan period je pred vama, naročito u prvoj polovini meseca. Problemi ili problemičići koje imate bi mogli da prerastu u problemčine, i onda vam neće ostati ništa drugo sem da se uhvatite za glavu, ali tada bi moglo da bude kasno. Ne pokušavajte ništa sami da uradite, mogli biste da donesete pogrešnu odluku, iako imate najbolju nameru.

horoskop1

 

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK 

Trebalo bi da ovo bude jedan od boljih meseci ove godine, bar što se posla, novca, karijere tiče, a kako da ne bude kada vam polje karijere obasjava Sunce! Sve što se lepo može napisati – napisaćemo: odličan mesec za napredovanje u karijeri – ako ste dobro radili u proteklom periodu, ako vidite da je vaš rad dao rezultate, odmah kod boss-a na razgovor, pojasnite mu da ste odličan kadar za njega, kadar koji bi trebao biti nagrađen. Napredovanje ili povišica su mogući! Ako će sve da bude dobro na poslovnom planu, na ljubavnom neće biti tako savršeno. Mogli biste da imate problema sa partnerovom tvrdoglavošću, naročito u drugoj polovini meseca. Neke partnerove odluke, neke zamerke ili neki komentari će vas dovoditi do ludila, ali ipak nećete planuti i ući u svađu, čuvaćete te stvari duboko u sebi i vrebati šansu da vratite partneru milo za drago.

LAV 

Venera i Mars su u Biku tokom ovog meseca, a to može da predstavlja samo jedno – finansije. Moraćete da se potrudite, da zavrnete rukave, ali jedno je sigurno, ako budete vredni i radni, rezultati će sigurno doći. Najbolji period za rad i ostvarivanje rezultata je sam početak meseca, prvih 10 dana dajte sve od sebe i radite ono što najbolje znate, što vam ide od ruke, za šta ste obučeni, i očekujte pohvale i nagrade. Kada je ljubav u pitanju Jako dobar mesec zahvaljujući Merkuru u Ovnu! Ako ste tokom prošlih meseci imali bilo kakvih problemčića u braku, u vezi, ovo je odličan period da sve nesuglasice rešite, i to posebno prvih 10-ak dana. Budite iskreni, otvoreni, ako ste pogrešili grešku priznajte i sve će vam biti oprošteno. Druga polovina meseca će biti mirna i standardna, pokušajte da je podignete na malo viši nivo sitnicama koje ljubav znače, iznenadite partnera nečim, dajte mu, istaknite nešto što na vama voli, provedite vikende sa zajedničkim prijateljima, ljudima koje oboje volite. Izbegavajte alkohol krajem meseca.

DEVICA 

Device koje su tek započele svoju karijeru, ili nešto novo u karijeri, ovaj mesec mogu da očekuju blagi boljitak u odnosu na prošli mesec, a i neke konkretnije finansijske rezultate. Oni koji su već dugo u poslovima, a i ništa nisu menjali odavno, mogu da očekuju nastavak trenda iz prošlog meseca, dakle kakav je prošli mesec bio – ovaj sigurno neće biti lošiji, biće ili sličan ili malo bolji, prvenstveno što se finansija tiče. Ovaj mesec biste mogli se suočite sa nepotrebnim izlivima ljubomore od svog partnera, pa se potrudite da ne napravite ni jedan potez koji bi mogao da dovede to toga. Ovaj period budite uz svog partnera, ako je moguće 00-24 i ne dajte mu ni najmanju šansu da posumnja u vašu vernost i odanost. Ukoliko dođe do takvih problema, budite razumni, staloženi i sve lepo objasnite bez svađe i nerviranja. Parovi koji su u stabilnim vezama ovaj mesec će uživati jedno u drugom.

horoskop2

 

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA 

Mars i Venera su u Biku, u kući zarade, naročito u prvoj polovini meseca, pa taj period iskoristite kako znate i umete da napravite, ako ne pare, onda bar neki posao koji će vam u budućnosti redovno donositi novac. Stvarno su prilike odlične, ne samo da bolje zarađujete nego što ste do sada, nego čak da napravite neke rezultate o kojima do sada niste ni sanjali. Naravno, novac nikada neće doći sam od sebe, pasti sa neba već ćete morati da se potrudite, samo ovaj mesec imate šansu da svoj trud i naplatite, što često do sada i nije bio slučaj. Dobar period je pred vama kada je ljubav u pitanju, period tokom koga možete da poboljšate odnos sa vašim partnerom, a planeta ljubavi – Venera je tu da vas podrži u svim lepim ljubavnim poduhvatima, i da vam pomogne što se vaše veze tiče. Oni koji su dugo u vezama sada mogu i da razmisle o nekom ozvaničenju ljubavi – braku, verenju, početku zajedničkog života, a koji su tek ušli u veze samo treba da uživaju u ljubavi.

ŠKORPIJA 

Na žalost, malo teži period je pred Vama, ali ne teži u smislu lošeg finansijsko stanja nego povećanog obima posla. Ono što biste u normalnim okolnostima uradili za 1 dan, zbog silnih komplikacija za koje i niste vi krivi, ovaj period ćete raditi 2 dana. Mars u Biku će vas nateraTi da potrošite vie energije nego inače da biste odradili ono što ste planirali, a da to ne bude jedini baksuz ovog meseca, očekujte neke probleme sa isplatama, zaradama, kako god to nazvali. Može da se desiti da vam isplate kasne, da neka dugovanja ka vama ne budu na vreme otplaćena. Kada je ljubav u pitanju sredinom ovog perioda će biti o najlepši period za vas. Pre toga, mogući su problemi u odnosima sa partnerom, dosta nerviranja, stresa, zameranja. Moguće je da partner uradi nešto, za vas jako tužno, što ćete dugo vremena nositi u sebi, što ćete mu dugo zamerati. Budite spremni na kompromise, iskrene razgovore i na žalost gaženje svojih reči, radi mira u kući. Ljubav je to, a u ljubavi i ratu skoro sve je dopušteno.

STRELAC 

Volela bih da napišem nešto pozitivnije za ovaj period, ali jednostavn to neće bas biti lako. Neće se desiti nikakva katastrofa, ali se pripremite za dosta stresa tokom aprila. Stres, jedan od najvećih problema modernog radnog čoveka, ovaj mesec će da preovladava u Strelčevom poslovnom životu, a na vama je da se izborite sa njim, i da na sve moguće načine sprečite ili bar ublažite sve razlog zbog kojih on nastaje. Loši poslovni rezultati, besparica, narušeni međuljudski odnosi, kolege koje bi „gazile preko mrtvih“ samo da bi ostvarile svoje ciljeve. to su neki od mogućih scenarija koje nam je pripremio april. Za razliku od poslovnog meseca, što se tiče odnosa u kući, sve će biti u redu. Naravno, morate da kontrolišete vaše ponašanje uzrokovano stresom na poslu, nikako ne dozvolite da taj stres nosite iz kancelarije u stan. Gledajte da se što više posvetite sebi, svom odmoru i emotivnom pražnjenju, kako biste bili spremni za partnera i odgovorili na sve njegove emotivne želje i zahteve.

horoskop3

 

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

 

JARAC 

Relativno miran, da ne kažemo standardan period je pred Jarčevima. Prva polovina perioda ima jače aspekte za posao, pa dajte sve od sebe da se u prvih 15ak dana aktivirate najviše što možete, da odradite sve što ste planirali i da se nadate da će uloženi trud da vam se isplati. Usled Merkura u Ovnu mogući su manji problemi u komunikacijama, pa se zato preorijentišite na svoj rad, a pregovore i dogovore odložite za kraj meseca.Lep period je pred vama,kada je ljubav u pitanju, odnosi u kući bolji nego ikada, ako je bilo nekih problemčića u prethodnom periodu, sada je pravo vreme da nestanu, i da harmonija zavlada u vašoj vezi. Ne očekuje se baš ni jedan stresan period, a Mars u vašem polju ljubavi će vas naterati da, svesno ili ne, sredite vašu vezu baš onako kako biste vi hteli. Ovaj period preporuka je da sa voljenom osobom odete u posetu kod prijatelja, pozovete ih kod vas ili izađete sa njima, imaćete jako lep provod.

VODOLIJA 

Stabilan period što se finansija tiče. Jupiter u znaku Lava je tu da vam tu finansijsku bezbednost pruži, a za neke nove poslovne izazove najbolji period je sam kraj meseca, kada biste mogli da napravite odskočnu dasku za bolji mesec koji nam sleduje. Moguće je da tokom perioda čak i više puta, napravite neke greške koje do sada niste pravili, moguće je da nešto pogrešno procenite, preračunate se, ili jednostavno donesete lošu poslovnu odluku. Naravno, to je nešto što se svima dešava, tako da dajte sve od sebe da grešku brzo i što bezbolnije ispravite, i priznajte da ste pogrešili. Kada je ljubav u pitanju period koji bi mogao da bude rizičan, ali isto tako dobar ako vi pametno odigrate u svim rizičnim situacijama. Saturn će ceo mesec da bombarduje vašu vezu, uvodiće vas u razna iskušenja, moguće rasprave sa partnerom, a na vama je da pametno i odlučno reagujete u svim stresnim situacijama. Protiv Saturna se borite smirenošću, promišljenošću i spremnošću za kompromise. Već početkom sledećeg meseca dolazi jedan mirniji i tiši period, tokom koga ćete moći dobro da se odmorite i izgladite odnose.

RIBE

Budite odgovorniji prema svemu što radite. Trudite se da sve što uradite prekontrolišete, da sve završavate u dogovorenim rokovima, da poslovna komunikacija bude na nivo na kom bi i trebala da bude. Što se finansija tiče, trudite se da što manje trošite ovaj period, naročito na stvari koje niste ni planirali da kupite, koje vam se na prvi pogled svide. Razmislite da li vam nešto treba pre nego što posegnete za novčanikom, i dobro razmislite šta biste od važnijih stvari mogli da završite sa tim novcem. Ne pozajmljujte ni od koga, ne pozajmljujte novac nikome, ne treba vam taj stres nikako. Ako imate slobodnog vremena razmislite o honorarnim poslovima koji mogu da se rade od kuće, mogli bi vam dobro doći uskoro. Ovaj mesec bi mogao da bude nezgodan zbog uticaja Saturna na vašu vezu, na vašeg partnera. Partner bi mogao da bude taj kome sve smeta, koji je nervozan bez razloga, koji prigovara ili diže ton zbog svake sitnice. Na vama je da ga smirite, da ga oraspoložite i pomognete mu da takvo stanje jednostavno prođe kroz njega.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh