I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 6. do 12. februara

OVAN

Upliv Marsa u vašem znaku je izuzetno povoljan za ostvarenje planova. Lep aspekt sa Merkurom podstiče umne sposobnosti tako da se odlično snalazite u verbalnim duelima. Donosi uspeh u obrazovanju, polaganju ispita, pravnim poslovima i svuda gde je važna moć odlučivanja. Možete poboljšati svoj finansijski status, ostvariti konstruktivne dogovore sa saradnicima, podređenima ili zastupnicima. Sklonost zaljubljivanju podstiče Venera jer vas čini privlačnim, vedrim i razdraganim. Uživajte u sportskim aktivnostima.

BIK

Od utorka Merkur deluje na oblast karijere što ukazuje na nove poslovne prilike. Dominiraće kontakti sa mladim ljudima ili će biti dosta prepiske, edukativnog usavršavanja. Možete se posvetiti studiranju jezika, retorike, književnosti, matematike ili sticanju zvanja. On donosi sitniji novac od novinarstva, pisanja, rada na pošti i slično. Sada ste u fazi kada se dokazujete i kada želite da napredujete. Dok je Venera u polju tajni razmišljate o svom ljubavnom i emotivnom statusu. Prilično ste senzualni, lako se uzbuđujete i prepuštate instinktima. Problemi sa venama.

BLIZANCI

Merkur, kao vaš vladar, prelazi u prijateljski, vazdušni znak, pa će od utorka sve biti drugačije. Kako je u polju inostranstva, izvesni su pozivi iz daljine, vesti, dopisivanje sa strancima ali i kraći, češći putevi. Imaćete brojne prilike za unapređivanje umetničkog, intelektualnog ili društvenog delovanja. Biće dosta promena, iznenađenja, zanimljivih susreta ili prilike za studiranje u inostranstvu. Vedro raspoloženje dominira i u odnosu sa emotivnim partnerom. Više se posvećujete onima koje volite. Više se krećite.

RAK

Pomračenje Meseca je u subotu i deluje na oblast finansija. Može doneti dobitke ili profesionalno napredovanje, renome. Svakako, u prvom planu je imovno stanje, nasleđe, raspolaganje nekretninama i novcem. Merkur ukazuje na interesovanje i bavljenje ozbiljnijim temama. Naglašeno polje karijere podstiče velike ambicije ali i moguće rivalstvo ako težite napredovanju. Venera donosi simpatije onima koji su na rukovodećoj poziciji ili se bave javnim zanimanjem. Možda ste se udaljili od partnera ili je ljubav je u drugom planu. Više se odmarajte.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV

U subotu je pomračenje Meseca baš u vašem znaku. Deluje više na podsvesnom nivou a od vas zavisi kako ćete se izboriti sa emocijama. Ne donosi ništa spektakularno i ne mora biti vidljivo za okolinu ali budite obazrivi kada je reč o važnim odlukama. Možete biti u iskušenju da prekinete neki odnos, posao, ali bolje sačekajte da sve prođe. Na neki način ste u iskušenju da osporite nečiji autoritet zbog ponosa ili osećaja superiornosti. Aspekt provocira odnos sa bračnim ili emotivnim partnerom, ali ne traje dugo. Izbegavajte teži fizički napor.

DEVICA

Od utorka je Merkur u polju svakodnevnih obaveza i rada a to znači da ćete se aktivirati. Uglavnom, dobro se prilagođavate promenama kojih će biti više nego obično. Aspekt pogoduje onima koji se bave uslužnim delatnostima, trgovcima, organizatorima i posrednicima. Dobar aspekt sa Venerom ukazuje na profit od društvenih delatnosti i bavljenje poslovima koji imaju veze sa ženama. Biće prilike za putovanja i širenje poslovnog uticaja. Prilično strastveno reagujete na svaku provokaciju od strane emotivnog partnera. Budite umereniji u svemu.

VAGA

Poslovna interesovanja su kod većine usmerena na partnerstva, ortakluke i sve što je od javnog značaja. Možete se baviti pravnim, sudskim, administrativnim stvarima. Okolina vas uvlači u društvene aktivnosti i često vas pozivaju na zabave, proslave, jubileje. Predusretljivo, ljubazno ponašanje podrazumeva uspostavljanje važnih kontakata i hijerarhijsko napredovanje. Merkur u kući kreativnosti ima dobar uticaj na intelektualne aktivnosti i pedagoški rad. Okrećete se zabavi, izlascima, kontaktima koji zadovoljavaju intelektualnu radoznalost. Uživate u naklonosti suprotnog pola. Prijaće vam relaksacija.

ŠKORPIJA

Dok je severni lunarni čvor u polju karijere možete napredovati u raznim oblastima. Ipak, prioritet imaju privatnici i svi koji plasiraju sopstvene ideje. Mars u kući rada ukazuje na izuzetnu aktivnost, da ne dižete glavu od posla ali i da uživate u svemu što se dešava oko vas. Imate podršku saradnika, okoline a to je izuzetno važno u ovom trenutku. Merkur u kući privatnosti može značiti poslove sa građevinom, investiranjem, zakupljivanjem, iznajmljivanjem ili oko nekretnina. Lep period za porodične i bračne odnose. Pripazite na ishranu.

STRELAC

Možda ste razapeti na više strana ili radite dva posla koji se međusobno dopunjuju. Naglašeno peto polje je idealno ako se bavite sportom ili obrazovanjem. Uspeh vas čeka i ako radite na mestima vezanim za zabavu, poput fitnes kluba, kafića, diskoteke. Privlači vas luksuz, bezbrižan život i sve što se odnosi na finansijske špekulacije. Od utorka su izvesni dobici ili novi poslovni aranžmani. Bitno je da izbegavate sklonost većim poslovnim i finansijskim rizicima. Uživate u zabavi, zavođenju ili sa emotivnim partnerom. U odličnoj ste formi.

JARAC

Sada je povoljan period za privatan biznis ili bavljenje nekretninama. Mars u kući privatnosti može značiti više radova, renoviranja, investiranja u stanove ili kupovinu zemljišta.Ulazite u fazu kada će biti više prihoda od sitnijih poslova ili popravki ako ste zanatlija. Budite spremni i na neko iznenađenje ali većinu problema ste rešili u prethodnom periodu.Venera ima blagotvoran uticaj na porodične odnose i ukazuje na podršku bračnog partnera ili nekog od roditelja. Ako ste slobodni, izbegavajte uplitanje drugih u ljubavni život.Sklonost nesanici.

VODOLIJA

Od utorka je Merkur u vašem znaku a to podstiče stvaralačko razmišljanje.Naglašena je mentalna aktivnost što je idealno ako ste naklonjeni inovacijama, tehnici i nauci.Biće više kontakata, kretanja, kraćih putovanja i razmene informacija. Pomračenje Meseca u opozitinom znaku ima specifičan uticaj i na vas, pa budite obazrivi do kraja nedelje. Izbegavajte ihsitrene odluke, radikalne promene i poteze.U ljubavi ste neuhvatljivi, strastveni i prilično izbirljivi. Za sada, samo flertujete ali dobro znate šta želite. Sport je odličan za eliminaciju nervoze.

RIBE

Merkur je od utorka u vašem polju tajni i na neki način vas čini osetljivim na promene i okolinu. Može vas usmeriti ka specifičnim oblastima, istraživačkom radu, studiranju, analiziranju. Dobar je za savetovanje, pravljenje planova i diskretne susrete.Prijaće vam udaljavanje od svakodnevne buke ili uobičajenih aktivnosti. Možda ste opterećeni finansijskom situacijom, troškovima ili investicijama koje su aktuelne u poslednje vreme. Sklonost hedonizmu vas ne napušta i uvek ste spremni da ugađate onima koje volite ali to očekujete i od njih. Relaksirajte se uz muziku.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh