I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 5. do 12. septembra

OVAN

Ovo je period kada proširujete lični uticaj i poslovne aktivnosti. Vaše polje partnerstva je pod uticajem dva najveća dobrotvora i može vam doneti popularnost u javnosti. S druge strane, možete imati uspeha u sudskim sporovima ili parnicama. Ukoliko ste naklonjeni ortaklucima, poslovnim udruživanjima, sada je odličan  momenat da to i ostvarite. Poslovni partneri mogu biti stranci. Jupiter u polju braka unosi harmoniju u vaš dom i doprinosi lakšem prevazilaženju problema između vas i drage osobe. U odličnoj ste formi.

BIK

Od petka je Jupiter  u vašem šestom polju rada i zdravlja. Ovaj aspekt  donosi zaposlenje ako ste do sada bili bez posla. Zaposlenima popravlja finansijsku situaciju, unosi sklad na radnom mestu ili popravlja odnose sa saradnicima. Izvesni su poslovni putevi, saradnja sa stranim firmama i kompanijama. Venera u istom polju ukazuje na dopadljiv nastup, omiljenost među kolegama. Neko na radnom mestu gaji simpatije prema. Ipak, porive srca potiskuju praktična razmatranja. Budite odlučniji i pokažite partneru šta osećate. Vitalnost se popravlja.

BLIZANCI

S obzirom da je vaš vladar Merkur još uvek u povratnom hodu budite strpljivi i na oprezu. Neće se sve odvijati brzinom koja vama odgovara. Nije do vas, već su okolnosti takve da je neophodno prilagođavanje. Budite spremni na promene planova, prolongiranje dogovora, ili ponovne analize. Od petka je Jupiter u vašem petom polju ljubavi i kreativnosti. Ulazite u godinu zabave, izlazaka, putovanja i uspeha u sportu ili umetnosti. Aspekt donosi ljubav, nekima trudnoću ili dobre odnose sa partnerom.Izbegavajte refleksne reakcije i brzopletost.

RAK

Možda  se osećate neprilagođeno ili u raskoraku sa okolinom. To se posebno odnosi  na studente, sve koji menjaju sredinu, grad, putuju. Izvesne su prolazne teškoće na putu, u transportu ili komunikaciji uopšte. Vodite računa o dokumentima, papirologiji, šta potpisujete, jer su izvesne omaške, gubici sitnica. Od petka je Jupiter u vašem polju doma i porodice. Odličan aspekt za poslove sa nekretninama. Donosi stabilnost i sreću u porodične odnose a pomaže i napredovanje, uređenje doma. Sklonost upalama i visokim temperaturama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Iako su vam aspekti prilično naklonjeni, budite na oprezu još neko vreme u ekonomskim pitanjima. Postoji opasnost od pogrešnih procena u finansijama i zato se ne upuštajte u rizike. Od petka je Jupiter u vašem trećem astro polju. Ima odličan uticaj na komunikaciju sa okolinom.  Pomaže u učenju, studiranju, obrazovanju, trgovačkim poduhvatima. Aspekt je dobar za trgovinu, naročito automobilima, za kraća putovanja. Pomoć dobijate od  bliske rodbine ili prijatelja. Venera vas čini magnetski privlačnim ali vi preferirate nezavisnost u ljubavi. Sklonost infekcijama.

DEVICA

Retro Merkur deluje kontradiktorno na vas ali ostali aspekti pomažu da isplivate iz svakog problema. Može se desiti da energiju rasipate u previše pravaca, da preterujete u zahtevima ili da vam se dešavaju manje greške. Od petka je Jupiter u vašem drugom polju zarada i novca. Dakle, napušta vaš sunčani znak ali donosi uspeh u finansijama u narednih  godinu dana. Možete popraviti svoju materijalnu situaciju, uvećati prihode ili ući u nove poslovne aranžmane. Fokusirani ste na uživanje i zadovoljstva u ljubavi. Manje tegobe zbog prekomernog uživanja.

horoskop

VAGA

Jupiter, planeta sreće, od petka tranzitira vaš znak. U narednih godinu dana, imate zaštitu na mnogim poljima a samo od vas zavisi kako ćete iskoristiti ovaj aspekt. Donosi ekspanziju, sreću, optimizam, sklad i zadovoljstvo. Moguća su putovanja u inostranstvo, studiranje, kontakti sa strancima, upis na fakultet, uspeh u obrazovanju,novi poslovni aranžmani … Odličan je za pravnike, diplomate, političare. Venera u prvom polju naglašava emocije i potrebu za ljubavlju. Šanse za zaljubljivanje su moguće na kraćem putu. Sklonost gojaznosti i uživanju.

ŠKORPIJA

Do četvrtka je Mesec u vašem znaku što pojačava osetljivost. Moguć pad raspoloženja, dramatizacija događaja ili veliki uticaj žena na svakodnevni život. U svakom slučaju osećanja utiču na volju i donošenje odluka. Od petka je Jupiter u vašem 12. polju  i donosi vam zaštitu u narednih godinu dana. Uspeh je moguć u dalekim, stranim zemljama ili poslovima koji se odnose na socijalne ustanove i sve što je zatvorenog tipa. Skloni ste skrivanju osećanja, naklonosti, što prilično komplikuje odnos sa emotivnim partnerom. Problemi sa reproduktivnim organima.

STRELAC

Vaš vladar Jupiter menja znak od petka i prelazi u prijateljsku Vagu. Deluje na polje planova ciljeva ali i dobitaka. Svakako, nekima donosi veće prihode od karijere, nekima  zasluženu penziju ili novčanu pomoć od prijatelja. Ovo je polje prijatelja, udruženja, pa možete biti skloni radu u nekoj stranci, humanitarnom udruženju, klubu i slično. U narednih godinu dana imate šanse da realizujete velike planove i očekivanja. Prilično ste nezavisni a ljubavi mogu doći kroz prijateljstvo ako ste slobodni. Više se odmarajte.

JARAC

Od petka je Jupiter u vašem polju karijere na koje će imati upliv u  narednih  godinu dana. Aspekt donosi ekspanziju, sreću u poslu ili  položaj koji podrazumeva odgovornost. Odličan za predvodnike, rukovodioce, šefove i direktore. Zaposlenje, ako ste do sada bili u potrazi za poslom, prosperitet ili popularnost u javnosti. Uspeh je moguć na mnogim poljima a posebno u poslovima sa inostranstvom. Samokontrola u ljubavnim odnosima i preispitivanje. Sklonost partnerima sa životnim iskustvom ako ste usamljeni. Mogući problemi sa žuči ili išijasom.

VODOLIJA

Sve do sredine nedelje ste zaokupljeni  poslovima i dešavanjima na radnom mestu. Biće puno susreta,pratiće vas svojevrsna gužva, masa sveta ili će biti više kontakata sa ženama. Od petka je Jupiter u vašem devetom astro polju. Ova pozicija može nekima doneti preseljenje u drugu zemlju ili kontakte sa inostranstvom. Inače, odličan aspekt za  studiranje, obrazovanje, učenje stranih jezika. Pomaže veletrgovinu, izdavaštvo, izvozno-uvozne poslove. U ljubavi ste idealista i mnogo očekujete od partnera. Romantičan  susret na putu. Psihosomatske smetnje.

RIBE

Jupiter, kao suvladar vašeg znaka, menja znak, tako da će u narednih  godinu dana  uticati na osmo astro polje. To je zaštitnički aspekt. Ima dobar upliv na finansije, nasledstvo, osiguranje, dobijanje kredita i drugih beneficija. Može da ukaže i na profit vaših poslovnih partnera ili kroz neki vid udruživanja, ortakluka. Obezbeđuje materijalnu sigurnost. Svakako, raste optimizam i potreba za zadovoljstvima. Ovo je i polje erotike, pa svakako, donosi zadovoljstvo i na tom planu, posebno ako ste mlađi. Strastveni susreti. Bitno je da uspostavite dobar balans.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh