I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. maja

OVAN

Dragi Ovnovi, pred vama je veoma dobra poslovna nedelja, posebno ako trebate da rešavate neka novčana dugovanja. Posao se aktivira i novac pristiže, nove mogućnosti se otvaraju. U četvrtak možete dobiti veoma dobru poslovnu ponudu. Kada je ljubav u pitanju, ako želite da zadržite dobre odnose sa partnerom morate se kontrolisati i paziti šta govorite, ali vas kao da neće biti briga. Više sreće imaju slobodni Ovnovi jer baš ove nedelje mogu uspeti da ostvare kontakt sa osobom koju već duže žele da upoznaju.

BIK

Dragi Bikovi, sledi dobra poslovna nedelja u kojoj se vaš višemesečni trud napokon isplatio. Imaćete priliku da radite sa nekim osobama sa kojima ste ranije radili, i to vrlo uspešno. Biće vam i sada veoma prijatno zbog toga. Uspešno ćete privesti kraju jedan projekat i osećaćete zadovoljstvo. Sve u svemu, dobra nedelja za vas. I na emotivnom polju vas čeka vrlo aktivan period. Posle nedavnih nesporazuma sa partnerom zbog kojih ste upali u sumnju i depresiju, sledi vrlo prijatan period od ovog vikenda. Ljubav se vraća u vaš život na velika vrata.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, pred vama je vrlo važna poslovna nedelja u kojoj ćete dobiti vest o mogućem napredovanju ili nekom novom projektu koji podrazumeva putovanje i saradnju sa inostranstvom. U svom ste fazonu i sve čega se dohvatite ide vam od ruke. Kada je ljubav u pitanju, bićete suočeni sa starim problemima u vezi koji mogu kulminirati, i ako ne budete držali jezik za zubima, može doći do raskida veze. Procenite sami, da li vam se isplati da tolerišete partnera ili ne. U svakom slučaju ne brinite, šanse za nova poznanstva se otvaraju.

horoskop

Fordomanija

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK

Dragi Rakovi, pred vama je naporan poslovni period u kom rešavate neke zaostale poslove i tuđe propuste i greške. Prionite na posao makar ga nosili kući, završite to do sredine maja da se neke svari ne bi iskomplikovale kada se najmanje budete nadali. Pripazite na novac koji prosto klizi iz ruku. Na emotivnom planu, pred vamaje period nekih važnih odluka. Vi ste majstor odlaganja i taktiziranja ali to sada ne bi bilo dobro. Slobodni Rakovi od 10. maja se mogu nadati vrlo lepim poznanstvima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

LAV

Dragi Lavovi, pred vama je veoma dobra poslovna nedelja u kojoj će vam sve polaziti za rukom. Mogućnost unapređenja se ukazuje od četvrtka, može vam se ponuditi odgovornije radno mesto. U ljubavi, ovo je dobar period da razrešite neke nesuglasice sa partnerom koje vas već duže muče. Kažite slobodno šta vas muči, partner će imati razumevanja. Učinite to sada dok je vreme, da se stvari kasnije ne bi iskomplikovale.

DEVICA

Drage Device, tokom ove nedelje konačno se možete nadati poboljšanju finasijske situacije. Taj priliv će vam rešiti neke dugove koji vas muče. Trudite se da završite sve do kraja nedelje, naplatite stara dugovanja i platite račune jer vas kasnije tokom maja očekuje vrlo nepovoljan period. Kada je ljubav u pitanju, ni sami niste sigurni šta tačno želite i osećate, ali isto tako ni partnerovo ponašanje vam nije jasno. Možda bi bilo dobro porazgovarati otvoreno o svemu. Ako ste usmeljna Devica, ovo nije vaše vreme.

horoskop2

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA

Drage Vage, bitna poslovna nedelja je pred vama, u kojoj će vas iz svih vaših problema izvući poslovni prijatelji. Ako niste zaposleni, možete očekivati do kraja nedelje poziv za posao. Ukoliko ste zaposleni, očekuje vas satisfakcija na poslu posle dužeg vremena stresa. U ljubavi će ove nedelje bolje proći zauzete Vage jer će učvrstiti svoju vezu i produbiti odnos. Biće vam potrebna podrška partnera koju ćete i dobiti. Slobodne Vage, ova nedelja nije toliko zanimljiva za nova poznanstva.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, pred vama je važna poslovna nedelja koju ste u startu započeli punim Mesecom u vašem znaku. Dobijate vrlo važne poslovne informacije koje će odlučiti o sudbini vašeg posla i firme u kojoj radite. Posavetujte se sa nekim u koga imate poverenje. Kada je ljubav u pitanju, muči vas prošlost, i bez obzira koliko se opirali, vi se opet vraćate na staro a znate da to nije dobro. Ako ste u ozbiljnoj vezi, primirite se jer vas partner može iznenaditi svjim nezadovoljstvom i potrebom da prekine vezu.

STRELAC

Dragi Strelčevi, biće ovo vrlo dobra poslovna nedelja. Predložiće vam se napredovanje i usavršavanje na poslu. Vodite računa o komunikaciji sa poslovnim saradnicima, i o tome kome ste šta rekli, jer bi od sredine maja neke stvari mogle da se iskomplikuju. Drugim rečima, manje pričajte. Kada je ljubav u pitanju, ako ste u vezi – pripremite se za ozbiljnu krizu, ako ste nezadovoljni – nije baš najbolji trenutak da to pokazujete. Nije vreme da započinjte nove veze, ovo nije vaša nedelja za ljubav.

horoskop3

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC

Dragi Jarčevi, pred vama je aktivna poslovna nedelja, ali jedini problem koji se može javiti jeste taj što vas poslovni partneri ne doživljavaju ozbiljno i kasne sa rokovima, prave ozbiljne propuste. Povedite računa o tome i nikako nemojte ulaziti u konflikt, nije trenutak za otvoreni sukob i kritike. Ljubav je za vas u drugom planu sve do vikenda kada odjednom ulazite u vrlo romantično raspoloženje. Ako ste slobodni, očekujte vrlo lepe događaje i mogućnost ozbiljne veze.

VODOLIJA

Drage Vodolije, pred vama je prilično stresna poslovna nedelja. Mnoge Vodolije ostaće bez posla ove nedelje ili će se iskompromitovati zbog neke svoje ozbiljne greške ili propusta na poslu – zato oprezno, nemojte se zamerate. Kada je ljubav u pitanju, situacija je još stresnija, smeta vam nerazumevanje partnera i nepoštovanje vaših potreba. Kraj nedelje donosi mirniji period i tada porazgovarajte sa partnerom o svemu.

RIBE

Drage Ribe, tokom ove nedelje vaše mogućnosti će rasti, a vi ćete biti sve zadovoljniji načinom na koji obavljate svoj posao. Nadređeni će to primećivati pa možete očekivati i odgovornija zaduženja. Imaćete puno ideja, komuniciraćete s raznim ljudima. Ako ste slobodni, privlačiće vas inteligentne i otvorene osobe u čijem vam društvu neće biti dosadno. U ovom periodu ćete naći novu ljubav. Onima u vezi ili braku trebaće puno strpljenja i pozitivne energije. Vi ćete biti ta osoba koja će morati da popusti, ali pred kraj nedelje poboljšanje i smirivanje situacije.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh