I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 4. do 10. januara

OVAN

S obzirom da je Mars 3.promenio znak, osećate veći priliv energije i entuzijazma.Pažnja je na finansijskim i bankarskim operacijama, osiguranju, kreditima.Moguće su interakcije sa poreskim službama, javnim tužilaštvom i uopšte službama kontrole. Spremite se na ponavljanje nekih aktivnosti od 5.ili tajne poslovne dogovore, sastanke.Ljubavni i emotivni život je u usponu. Odnos sa bračnim partnerom ste izgladili ili je opala tenzija koja je bila prisutna u prethodnom periodu.Susret sa osobom koja vam je značila u prošlosti.

BIK

Ulazite u dosta stresan period ali samo pod uslovom da insistirate na sopstvenim rešenjima i stavovima.Izbegavajte rasprave, konflikte, posebno ako se bavite javnim poslovima.Na neki način će drugi nametati tempo koji vam ne odgovara a to kod vas obično stvara otpor. Sem toga, od 5. se spremite na dodatne obaveze, odrađivanje tuđih propusta,prekovremeni rad.Ako ste poslovno vezani za inostranstvo , može biti odlaganja,čekanja vesti ili otkazivanje dogovora.Emotivni partner dominira i njemu možete poveriti rešavanje problema.

BLIZANCI

Za vas je ovo faza kada puno radite, ne dižete glavu od posla.Imate mnoštvo kontakata , susreta, dogovora, novih poslova. Od 5. Merkur kreće retrogardno a to obično donosi otkazivanje nekih sastanaka, dogovora ili putovanja. Imate šanse da završite poslove koji podrazumevaju koncentraciju, analize, proveru, dodatna istraživanja..Možda otkrijete neke tajne, ili će na raspolaganju biti poverljive informacije, dokumenta.Društveni i javni život donosi satisfakciju. Privlačite pažnju suprotnog pola a sada imate mogućnosti za nova upoznavanja.

RAK

Prilično ste zadovoljni svojim poslom jer su odnosi sa saradnicima na zavidnom nivou. Važna vam je emotivna stabilnost a sada uživate naklonost uticajnih i moćnih ljudi.Posle 5.kontaktirate više mlade osobe posebno ako radite u prosveti. Mogući su zanimljivi i od javnog značaja dogovori sa obrazovanim ljudima, novinarima, piscima. Kada je reč o ortačkim poslovima, izvesna su odlaganja i promene koje ne zavise od vas.Dobro komunicirate sa bračnim partnerom. Romantično poznanstvo na radnom mestu ako ste slobodni.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Od 5.je odličan poslovni period naročito za trgovce i sve koji se bave uslužnim delatnostima. Poslovni putevi se otkazuju na neko vreme, pa je neophodno da budete spremni na prilagođavanja. Biće dosta nepredviđenih situacija, posebno kada je reč o administraciji, knjigovodstvu, papirologiji i računima. Uspeh vas očekuje u kreativnim i umetičkim delatnostima, stvarima koje radite iz ljubavi. Dosta ste posvećeni deci, zabavi, provodu .Kada je reč o ljubavi izvesno je vraćanje u prošlost ili susret sa osobom koja vam je nekada puno značila.

DEVICA

Od 5.budite na oprezu kada je reč o novcu i zaradama. Mogu kasniti isplate , dugovanja i sve što se planirali. Svakako, izbegavajte nepromišljenje transakcije, investicije, veće kupovine i rizične poslovne poteze. Nisu isključeni neplanirani troškovi ili konflikti zbog novca ako ste sa nekim u poslovnom ortakluku. Sredite administraciju, račune, knjigovodstvo ako posedujete privatnu agenciju, butik, salon lepote i slično. Odličan je period za druženja, porodična okupljanja jer se najbolje osećate kod kuće u društvu onih koje volite.

VAGA

Naporniji period za finansije. Ne dolazite lako do prihoda a novac vam klizi iz džepova. Uspeh je moguć kroz organizaciju poslova, menadžment, intelektualne delatnosti, pisanje članaka, distiribuciju knjiga, maloprodaju .Imate dobar odnos sa bližom okolinom, rodbinom, i dosta učestvujete u zajedničkim aktivnostima. Naklonjeni ste čitanju, kraćim putevima a biće i puno telefonskih razgovora. Od 5.se više posvećujete porodici, partneru i deci. Za slobodne je ovo period kada razmišljaju o staroj ljubavi i obnavljanju veza.horoskop 3

ŠKORPIJA

Mars je u vašem znaku a to znači da ste puni energije, snažni, aktivni, i sposobni za velike poduhvate. S druge strane, vodite računa da ne preterate u zahtevima ili postanete netaktični, nestrpljivi.Privlače vas sportske aktivnosti a sada možete imati puno uspeha ako ste profesionalac ili vlasnik nekog fitnes centra. Finansijski dobro stojite a biće i poklona. Od 5.je dobar period za intelektualne poslove, pisanje i razmatranje planova. Emotivni partner vas obasipa pažnjom i ljubavlju tako da nemate razloga za zabrinutost.

 

STRELAC

Odličan period za finansije i dobitke. Možete imati više poslova koji se međusobno dopunjuju. Ipak, od 5.kasne neke isplate, zarade ali biće i vraćanja starih dugova. Dobro se snalazite u trgovačkim poduhvatima, izdavaštvu, upravljanju velikim poslovima. Kako je Venera u vašem znaku, naklonjeni ste uživanjima, provodu, društvenom životu.Privlači vas suprotni pol a i vi ste privlačni za druge pa je ovo prilika da se zaljubite ako već niste . S druge strane, šarmom postižete ono o čemu drugi samo sanjaju i to vešto koristite.

JARAC

Osećate se čilo, vedro, snažno a to vam donosi uspeh na mnogim poljima. Osećaj lične snage ostavlja povoljan uticaj na okolinu, važne ljude i to vam pomaže da ostvarite ambicije. Obratite pažnju na prijatelje i odnos sa njima od 5. Nisu isključena nova poznanstva ili udruživanja, kontakti sa političkim liderima. Mogući su iznenadni troškovi ili će neko od prijatelja zatražiti finansijsku pomoć.Poželjno je da se što više relaksirate, odmarate i radite stvari koje vas opuštaju.Puno pažnje posvećujete emotivnom partneru a i on vama i to vas ispunjava.

horoskop 1

VODOLIJA

Prilično aktivan i dinamičan period. Za neke je ovo i početak posla ili sklapanje novih aranžmana.Favorizovani su oni koji se bave vojnim ili inženjerskim poslovima. Pomaže vam energičnost, smelost i prodoran duh. Od 5.izbegavajte kritičnost, brzopletost i konflikte sa autoritetma i nadređenima. Možete otkriti neke tajne i zakulisne radnje što će vas dodatno opteretiti. Ipak, pronalazite način da na diplomatski način rešite novonastalu situaciju.Odličan period za zabavu, društveni i emotivni život . Jedno prijateljstvo prerasta u ljubav.

RIBE

Izuzetno lep poslovni period.Imate odlične odnose sa ženama, umetnicima, kreativnim osobama. Uživate simpatije javnosti i dobro se snalazite u povezivanju različitih društvenih grupa.Od 5.se više posvećujete socijalnim i humanitarnim aktivnostima. Prijatelji igraju važnu ulogu u realizaciji vaših planova .Neki projekti podrazumevaju dodatne analize, prikupljanje sredstava ili pomoć iz inostranstva. Bračni i emotivni život je prilično skladan. Ako ste bez stalnog partnera imate priliku da upoznate zanimljivu osobu kroz poslovne kontakte.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh