I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 31. oktobra do 7. novembra

OVAN

Ovo je period kada se maksimalno angažujete na poslu, kada se borite za svoje ideale i uspešno savlađujete sve barijere. Većina je prilično izbalansirana početkom nedelje a to znači da pravilno kanališete energiju. Izvesni su novi, zanimljivi projekti ili poslovi u kojima dolazi do izražaja maštovitost i kreativnost. Oprez se savetuje tokom vikenda jer vas neki događaji mogu izvesti iz takta. Ne dozvolite da pojačana nervoza zbog nepoštovanja rokova, dogovora sa poslovnim saradnicima, utiče na vaše emotivne i porodične odnose. Sport i rekreacija su za vas najbolji lek.

BIK

Naklonjeni ste timskom radu, a početkom nedelje možete odigrati važnu ulogu u organizaciji nekog projekta. Kroz taktičko posredovanje i povezivanje različitih grupa, udruženja, rešavate većinu pravnih i zakonskih problema. Akcenat je na vezama, susretima, poznanstvima i prilagodljivosti. Ipak, u vama tinja tiho nezadovoljstvo jer maštate o napredovanju i boljoj poziciji u karijeri. Za sada ste kolebljivi a to se manifestuje i u ljubavnom životu. Partneru postavljate brojne zahteve i tako ga udaljavate od sebe. Oslabljenja vitalnost zbog neumerenosti u hrani i piću.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Fordomanija

BLIZANCI

Mlad Mesec u aspektu sa vašim vladarem u polju rada ima dobar upliv na sve što se odnosi na saradnju i nove početke. Dolazi do izražaja vaša stručnost, znanje, praktičnost i metodičnost u radu. Biće puno dogovora i sastanaka, kako sa mladim, stručnim osobama, tako i sa autoritetima. Možete očekivati neophodnu podršku za planove i ciljeve koje želite da ostvarite. S druge strane, možete biti mentor, predavač i neko ko nesebično prenosi svoje iskustvo i znanje drugima. Venera u polju braka unosi harmoniju u ljubavni život. Osetljivost disajnih organa.

RAK

Mlad Mesec u polju kreativnosti može inicirati važne projekte u toj oblasti.  Ima odličan uticaj  na umetnike, glumce, pedagoge, slikare i sve koji se bave obrazovanjem mladih. Imate veliki uticaj na javnost i u društvenom životu. Sa Marsom u sedmom polju možete biti prilično sugestivni, dominantni, naročito u javnim diskusijama. Ipak, vodite računa o svemu što javno izjavljujete, naročito krajem nedelje. Aspekt ukazuje na strastvenog emotivnog partnera. Svakako, vodi glavnu reč ili je ovo faza kada vas osvaja ako ste do sada bili slobodni. Kontrolišite krvni pritisak.

LAV

Kod vas je pažnja usmerena na privatan biznis i sve što je vezano za porodicu, privatnu imovinu. Ne dižete glavu od posla ali ste svesni da je sada ključni momenat za mnoge aktivnosti. Mars u šestom polju inicira manuelne poslove, pružanje usluga, volonterski rad, majstorisanje, bavljenje poljoprivredom i stočarstvom. Uglavnom ste okupirani štednjom, i često razmenjujete informacije sa ukućanima. U ljubavi se oslanjate na dugogodišnjeg partnera, ili mislite na osobu koja vam je značila u prošlosti. U dobroj ste fizičkoj kondiciji ali se više odmarajte.

DEVICA

Svest o ciljevima i načinu kako da ih ostvarite je recept za uspeh i sreću. Prisustvo severnog lunarnog čvora u vašem znaku ukazuje na autoritet, poriv ka vođstvu. Aspekt pomaže svako udruživanje i razvijanje ličnih veza. Merkur je u polju komunikacije i naglašava poslovni talenat. U izgledu je novi posao, saradnja ili važan dogovor. Obratite pažnju na vesti koje pristižu, na pozive i papirologiju. Porodična i emotivna situacija je kontradiktorna. S jedne strane težite nezavisnosti, a sa druge postoji potreba za ljubavlju i pažnjom. Hronične bolesti ako ste tome skloni.

VAGA

Oba svetla u polju novca stavljaju akcenat na materijalnu situaciju i praktična pitanja. Možda razmišljate o bezbednijem načinu života, proširenju poslovnog uticaja i novim aktivnostima. U svakom slučaju , mlad Mesec u ovoj kući inicira nešto novo kada je reč o karijeri. Dosta se angažujete oko privatnih poslova ili nekretnina, zemljišta i stvari vezanih za porodicu. Razmišljate o putovanju u inostranstvo ili očekujete vesti iz daljine. Venera vas vraća u prošlost a nekima donosi ljubav gde je naglašena razlika u godinama. Jačajte imunitet.

horoskop

ŠKORPIJA

Početkom nedelje je mlad Mesec u vašem znaku što je idealno za finansije. Odličan je za vraćanje dugova, smanjenje taksi, poreza  i uopšte promene na bolje. S druge strane, izbegavajte mentalno premaranje, kritičnost, prenagljenost u govoru i postupcima. U vašem znaku je i Merkur koji često podstiče nervozu, pa nećete biti naročito strpljivi sa neistomišljenicima. Vikend može biti stresan, ako putujete , zbog iznenadnih kvarova kola i tehnike. Budite nežniji u odnosu sa suprotnim polom iako će to biti priličan izazov za vas. Proverite štitnu žlezdu.

STRELAC

Pomalo ste se distancirali od drugih kada je reč o onome što planirate i radite. Izvesni su tajni razgovori, savetovanja, pregovori iza zatvorenih vrata. Zainteresovani ste za novine u poslu ali se o tome ne izjašnjavate javno. Lunarni čvor u polju karijere donosi uspeh ako ste naklonjeni novim projektima i idejama. Ovo je period kada dosta investirate ili trošite na velike stvari. Venera u vašem znaku vas čini popularnim kod suprotnog pola. Zainteresovani ste za promene u ljubavi ili se uplićete u avanture ako ste slobodni. Problem sa žuči ako ste tome skloni.

JARAC

Praktično je ova nedelja ključna za mnoge aktivnosti jer ste pod uplivom snažnog Marsa. Iskoristite njegovu moć na najbolji mogući način, posebno ako se profesionalno bavite sportom. Ovaj aspekt je dobar i za sve koji se bave militantnim zanimanjima, poput vojske, policije i slično. Društveno ste angažovani i često imate glavnu reč u stranačkoj delatnosti, u udruženjima ili klubovima. Volite da razmenjujete ideje i misli sa prijateljima a ovih dana ste posebno angažovani. Ljubavni i emotivni život je izuzetno složen ako ste bez stalnog partnera. Vitalni ste.

VODOLIJA

Mlad Mesec u polju karijere ukazuje na novine kada je reč o poslovima i vašem statusu. Krajem nedelje se pojačava nemir koji je tinjao tokom dužeg perioda. Mars u polju tajni može da ukaže na neprijateljstvo ili da imate osećaj da vam neko radi iza leđa. Ipak, kada stišate strasti, shvatićete da se sve što se dešava oko vas, dešava s razlogom. Razgovor sa dugogodišnjim prijateljem odagnaće vaše sumnje i nedoumice. Shvatićete da imate neverovatnu zaštitu i da vas mnogi vole. Naravno, bračni partner je uvek uz vas. Izbegavajte stimulanse.

RIBE

Finansijska situacija je promenljiva ali mnogo toga ne zavisi od vas već od okolnosti. To se odnosi na sve koji se bave poslovima koji su u trendu, savremeni ili imaju veze sa tehnikom, kompjuterima. Karijera je prilično stabilna ako se bavite dugoročnim poslovima, nečim što radite u kontinuitetu. Uživate ugled i poštovanje ne samo saradnika već i autoriteta. Aspekti su povoljni za umetnike, kreativce i sve koji poslovno sarađuju sa inostranstvom. Ako ste u braku, sve je u najboljem redu. Slobodne Ribe potiskuju ljubav na račun posla. Pažljivo sa medikamentima.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh