I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 30. novembra do 6. decembra

OVAN

Ove nedelje budite dosta obazrivi jer je vaš vladar Mars u izazovnim aspektima. Dosta ste ambiciozni, zahtevni u odnosu na svoje saradnike i podređene a većina nije u stanju da prati vaš tempo. Ne opraštate greške i spremni ste da sve rešavate po kratkom postupku. Javni odnosi su naglašeni i zbog toga je važno da stvari ne merite svojim merilima. To se odnosi i na ljubav i komunikaciju sa bliskim osobama.Kada se stvari ne odvijaju brzinom koja vama odgovara postajete frustrirani a to utiče na vaše zdravlje i pritisak. Više se odmarajte.

BIK

Imate posla preko glave ali, za sada, nekako izlazite na kraj sa sve većim zahtevima okoline. Pred kraj nedelje se tempo na radnom mestu pojačava a to može biti signal za manje konflikte sa saradnicima. Ipak, po prirodi ste izdržljivi, tolerantni, što vam pomaže da sve rešavate diplomatskim putevima. Izvesne su nepredviđene okolnosti u karijeri, promene saradnika ili novi poslovni aranžmani. Skloni ste prehladi, povišenoj temperaturi, ali to možete izbeći zdravijim režimom ishrane. Zanimljiv preokret u ljubavi ako ste do sada bili usamljeni.

BLIZANCI

Iskoristite povoljne aspekte da proširite svoju ulogu u javnosti. Dolazi do izražaja vaša veština izražavanja, pisanja, posredovanja, kao i diplomatija. Utorak je idealan da svojim saradnicima plasirate svoje originalne ideje ili da zablistate na nekom predavanju. Dosta pažnje posvećujete deci, emotivnom partneru a to vas izuzetno relaksira. Skloni ste sportu, zabavi, izlascima i provodu, posebno ako ste mladji. Promene u intimnom i ljubavnom životu su izvesne posle 5., a do tada dobro razmislite šta zaista očekujete od partnera i da li ste spremni na kompromise.

RAK

Početkom nedelje je moguć poslovni put ili uspeh u trgovačkim poduhvatima. Konstruktivno usmeravate energiju ali sredinom nedelje je izvestan manji disbalans. Potom ste u svom elementu do kraja nedelje. Obratite pažnju na privatan život, biznis ili poslove koje obavljate u kući.Bitno je da napravite dobru procenu između realnosti i mogućnosti. Iznenađenja su uvek moguća ali uspećete da sve privedete kraju.Imate utisak da se partner oslanja na vas što vam prija. Lep ljubavni period od 5. Posebno ako ste do sada bili usamljeni.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Naglasak je na poznanstvima, izlascima i poslovima koje radite iz zadovoljstva. Imate uspeha u uslužnim delatnostima, ako ste vlasnik salona lepote, ili neke turističke agencije i slično. Kako ste kreativni i maštoviti, možete unovčiti svoje ideje i talente na mnogobrojnim poljima. Dosta se krećete ili ne izlazite iz automobila i teško vas je pronaći kod kuće. Ipak, neki aspekti doprinose vašoj ozbiljnosti i probirljivosti naročito na emotivnom i ljubavnom planu. Nisu isključene dvostruke veze ili problem da okončate odnos koji vas ne ispunjava.

DEVICA

Imate mnoštvo ideja i planova ali ste nekako dezorijentisani. Uspeh postižete u privatnim poslovima i svemu što se tiče trgovine, komercijale, knjigovodstva, bankarstva i finansijskih transakcija. Može biti neplaniranih troškova ali to vas neće naročito pogoditi jer vi uvek imate zlatne rezerve. Osim toga, lako dolazite do novih poslova i aranžmana a imate više izvora prihoda. Porodica je na prvom mestu i sve činite da svojim ukućanima obezbedite sigurnost, naročito deci. Od 5. se više posvećujete emotivnom partneru i ljubavi.

horoskop

VAGA

Još uvek ste pod uplivom Venere ali samo do 5. pa je preporučljivo da taj aspekt maksimalno iskoristite. Rođeni u drugoj dekadi mogu osetiti blagu uznemirenost ili nervozu sredinom nedelje. Partnerski i ortački odnosi su puni dinamike, preokreta, a kako ste navikli da se sve odvija odmereno, to može da poljulja vaše tasove. Budite spremni na iznenađenja ili napade neistomišljenika, posebno ako se bavite pravnim poslovima ili politikom. Novo poznanstvo i emotivni odnos prerasta u nešto mnogo dublje.

ŠKORPIJA

Osećate da vaša snaga raste, da se oporavljate od svega što vas je u prethodnom periodu kočilo. Prihodi su solidni i dolaze sa više strana. Uglavnom, preferirate sve što je dugoročno i stabilno i ne rizikujete bez potrebe. Ipak, obratite pažnju na saradnike, pod uslovom da se bavite privatnim biznisom, jer vas neko može iznenaditi svojim postupkom. Od 5. se možete više osloniti na svoj šarm i dobar ukus, ne samo kada su u pitanju poslovni, nego i emotivni odnosi. Više ćete obraćati pažnju na izgled, garderobu i, naravno, suprotni pol.

STRELAC

Uglavnom ste usmereni na susrete, pregovore, nove kontakte i kraće puteve. Biće dosta informacija vezanih za poslove ili novine u karijeri. Za neke je ovo period kada se bore za svoj status, bolji položaj u društvu ili veće prihode. Izbegavajte konflikte sa nadređenima naročito sredinom nedelje. Nisu svi spremni da čuju istinu i da ostanu pribrani. Od 5. se više okrećete prijateljima ili grupnim aktivnostima. Ako ste do sada bili bez stalnog emotivnog partnera, sada je prilika da upoznate nekoga na većem skupu ili preko prijatelja.

JARAC

Pomalo ste frustrirani situacijom na poslu jer se ne odvija sve kako ste zamislili. Ima dosta tenzije među kolegama, što vas lako može izvući iz takta a to nikako ne želite da se desi. Zato se okrenite sebi i pronađite vremena za odmor i relaksaciju. Dobro se snalazite u poslovima koji se odvijaju u tišini, izolaciji ili iza scene, gde vas niko ne pritiska. Odlično za medicinske radnike, lekare, istraživače i slične profesije. Od 5. su mogući dobici ili pokloni. Ulazite u fazu koja je povoljna za ljubav, druženja, nova poznastva.

VODOLIJA

Društveni život je u prvom planu, sastanci, razmene informacija, ideja, stranačke aktivnosti.Naravno, humanitarne i socijalne aktivnosti su od prevashodnog značaja jer vi najbolje funkcionišete u timu. Usmereni ste na budućnost, ciljeve od šireg društvenog značaja i zbog toga često trpi vaša porodica ili oni koji su vam najbliži. Izbegavajte ideološke rasprave sredinom nedelje. Od 5. više uživanja u svakodnevnim poslovima i veća popularnost u javnosti. Moguća ljubav ili zanimljivo poznanstvo kroz poslovne odnose.

RIBE

Vi ste u fazi kada su partnerski i ortački poslovi od prevashodnog značaja. Ako se dvoumite oko toga da li da uđete u takav odnos, proverite dobro svaku stavku. No, sigurno se nećete pokajati jer ste sada u prednosti. Karijera ide ulaznom putanjom, okolina vas uvažava i na svakom koraku dobijate potvrdu da vas cene i da računaju na vas. Popularni ste u društvu i vaša reč se pažljivo sluša. Od 5. je povoljan period za poslovna putovanja. Možete povesti i dragu osobu a za neke je to prilika da promene svoj emotivni status. Zaljubljivost.

horoskop1

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh