I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 30. marta do 6. aprila

OVAN

Dragi Ovnovi, odahnućete kada ove nedelje Mars (31.marta) izađe iz vašeg znaka. Vi koji niste zaposleni ili iščekujete neke promene na poslu, konačno krajem nedelje možete dobiti dobre vesti i novčani priliv. Napetost i konflikti značajno će se smanjiti, bićete konačno u prilici da vratite kontrolu nad poslom. Kada su ljubav i porodica u pitanju, tu nesporazumi i dalje traju. Vi tvrdoglavo terate po svom, vaš partner se već umorio. Budite oprezni ako želite da zadržite postojeću vezu. Na kraju ciklusa, na kojem se nalazite, često se dešavaju raskidi za sva vremena.

BIK

Dragi Bikovi, za vas će ovo biti sjajna poslovna nedelja i možda je pravi trenutak da sve ono što ste želeli, uradite upravo sada i započnete. Možete očekivati i novčani dobitak ali isto tako i izvesne rashode od utorka. Vreme je da otpočnete realizaciju nekih planova koji će dati rezultate možda tek u septembru. Kada je ljubav u pitanju, vi kao da sedate na dve stolice. Neda vam se u ovom periodu da uspostavite normalne odnose sa slobodnim osobama, svako krije neku tajnu. Budite oprezni ako ne želite neprijatnosti.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, pred vama je vrlo burna poslovna nedelja u kojoj će se stvari ubrzano dešavati i to veoma povoljno po vas. Vreme je da svu svoju energiju usmerite na realizaciju svojih ambicija, imaćete veliki uspeh i pomoć iz okruženja. Kada je ljubav u pitanju, tu baš nije najsjajnija situacija. Niste u stanju da tolerišete partnera i vrlo burno reagujete na svaku, i najmanju partnerovu grešku. Nesporazumi i nerazumevanje u ovom periodu mogu dovesti do trajnih prekida. Ozbiljne ragovore ostavite za neka bolja vremena.

horoskop3

I Taxi Zrenjanin

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK 

Dragi Rakovi, pred vama je možda i poslednja nedelja u nizu stresnih poslovnih nedelja i zato se čuvajte, gledajte da ćutite i ne donosite odluke niti ulazite u konflikte. Mnogi Rakovi će baš ove nedelje izgubiti posao ili ući u obziljan koflikt sa pretpostavljenima, izgubiti novac ili poziciju i zato se trudite da ovu nedelju provedete što mirnije možete. Ni u ljubavi niste baš najsajniji, kao da se nerazumete sa okruženjem, i zbog najmanjeg nesporazuma ulazite u velike konflikte sa partnerom. Ovo je zadnja nedelja kardinalnog kvadrata u ciklusu od zadnjih pet godina, trudite se da ne započinjete ništa od veće važnosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV 

Dragi Lavovi, vi kao da ne osećate da je Jupiter u vašem znaku, ali se od ove nedelje možete uveriti da je on ipak tu i da deluje prvo kroz ozbiljniji priliv novca, a drugo i kroz neke nove poslovne šanse koje se otvaraju. Kada je ljubav u pitanju, ova nedelja je sjajna – nova ljubav se smeši. Na pomolu je strasna emotivna veza, ali ipak budite oprezni. Iza velike strasti često se krije i potreba za velikom kontrolom od strane partnera.

DEVICA 

Drage Device, pred vama je veoma dobra poslovna nedelja. Imaćete mogućnost da potpišete neki ugovor ili započnete novi posao. Neke vaše dileme i strahovi polako nestaju sa polja posla. Potreba da se usavršavate ili edukujete, nametnuće se u vezi novog posla. Prihvatite to. Kada je ljubav u pitanju, ovih dana vraća vam se prošlost, više ste za flert nego za ozbiljnu vezu.

horoskop2

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA

Drage Vage, pred vama je možda poslednja stresna nedelja u nizu situacija koje su vas pratile bukvalno pet godina. Četvrtog aprila je pomračenje Meseca u vašem znaku i moguće su nagle promene, preokreti, planovi oko radikalnih promena posla, mesta boravka i zaokreta u životu. Na emotivnom palanu vas takođe prati dinamika. U strasnoj vezi možete uživati i to vas može veoma motivisati, ali opet, vreme je da razjasnite sve nedoumice u vezi partnera. Čak i ako ne želite to, izgleda da ćete morati .

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, predstoji vrlo važna poslovna nedelja u kojoj ćete morati da donesete vrlo važnu poslovnu odluku. Dugo ste se mučili zadnje dve i po godine balansirajući na poslu. Sada je došao trenutak odluke. Situacija može biti stresna, ali su prilike za vas dobre. Kada je ljubav u pitanju, Venera i Mars koji se kreću znakom Bika ili vašim poljem partnerstva i izuzetno dobar aspekt Venere i Plutona, garantuju dobre emotivne odnose. Mnoge Škorpije koje su usamljene posle ove nedelje neće to više biti.

STRELAC

Dragi Strelčevi, vrlo važna nedelja je pred vama i u njoj možete rešavati neka pravno administrativna pitanja koja su vas pratila zadnjih nekoliko godina – parnice, sudski procesi, tužbe, pitanja imovine. Sve se to sada može trajno rešavati. Takođe, odluke oko obrazovanja, inostranstva i posla, vrlo povoljan period za vas. Na emotivnom planu možete u narednom periodu očekivati veliki obrt, ljubav je na pomolu.

horoskop1

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC

Dragi Jarčevi, pred vama je stresna nedelja, kao uostalom i ceo ovaj period, naročito poslednje dve nedelje. Kraj je kardinalnog ciklusa kvadrata između Urana i Plutona što se kod vas može odraziti kao potreba da se završavaju neke stvari. Mogući su veliki problemi, gubitak partnera, razvod, nagle promene. Trudite se da ipak ne uništite dobre stvari. Možda jeste vreme za promene, ali ne na tako drastičan način. Razmislite ipak ove nedelje, i ne trčite odmah u sud.

VODOLIJA

Drage Vodolije, pred vama je nedelja naglih preokreta, naročito kada su posao i novac u pitanju. Vrlo pozitivne stvari su pred vama, mogućnost novog posla i veće zarade. Nerviraće vas neki stari problem sa papirima, sudom ili nekretninama, ali i to se polako rešava upravo sada. Imate šansu da konačno privedete kraju neke dugogodišnje probleme. Kada je ljubav u pitanju, strpite se još samo malo – druga polovina aprila donosi velike i značajne promene na emotivnom planu, naravno, maksimalno pozitivne.

RIBE

Drage Ribe, pred vama je nedelja olakšanja bar što se novca tiče. Nekako i dalje trpite veliki pritisak na poslu, ali će vam to sada lakše ići pa ćete uspeti da rešite i neke nagomilane probleme. Malo vam se komplikuje emotivna situacija, možete ući u vezu sa zauzetom osobom i to može baš dugo trajati i iskomplikovati dosta toga. Zato budite oprezni.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh