I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 30. januara do 6. februara

OVAN

Dok je Mars, planeta akcije, u vašem znaku, deluje podsticajno na preduzimanje raznih poduhvata. Puni ste inicijative, odvažni, avanturistički raspoloženi. Bićete izuzetno ambiciozni i vredni u svim poslovima. Očekuju vas promene, putovanja a i sami ste u potrazi za kanalisanjem nemirne energije. Aspekt stimuliše kontakte i poznanstva sa energičnim osobama, sportistima i uniformisanim licima. Ovom aspektu se pridružuje Venera, krajem nedelje. Donosi zadovoljstvo, sreću, ljubav i društvenost. Sklonost zaljubljivanju. Kontrolišite impulsivnost.

BIK

Sunce u polju karijere je odličan aspekt ako ste na rukovodećoj poziciji, imate kontrolu nad nekom institucijom ili ste deo državnog aparata. Doprinosi većem ugledu ili dobijanju priznanja. S druge strane, Mars u polju tajni može doneti uznemirenje ili strah od konkurencije. Pred kraj nedelje Venera menja znak i usmerava vas na rad u socijalnim ili humanitarnim ustanovama. Donosi promene u emotivnom životu. Izvesne su tajne, skrivene ljubavi ili uživanje u zadovoljstvima daleko od očiju javnosti. Sklonost upalama jajnika.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

BLIZANCI

Kako je Merkur još uvek u osmoj kući zanimaju vas ozbiljne teme vezane za finansije. Možete imati uspeha u transakcijama, poslovima oko nekretnina, zemljišta i nasleđa. Prilično se dobro snalazite u politici i diplomatiji. Ipak, budite na oprezu zbog izazovnih aspekata sa Jupiterom i Uranom. Bitno je da se ne opterećujete obavezama koje realno niste u stanju da završite u određenom roku. Uvek su moguća iznenađenja i neočekivane reakcije. Okrenite se društvenom životu i više se zabavljajte. Ulazite u lep ljubavni period krajem nedelje. Kostobolja.

RAK

Sada ste u fazi kada započinjete nove poslove ili inicirate projekte od kojih mnogo očekujete. Od presudne važnosti je usaglašavanje sa ortacima ili poslovnim saradnicima. Mars u polju karijere vas čini ambicioznim , borbenim i sklonim nametanju tempa. Svako napredovanje podrazumeva izlaganje rizicima ili borbu da se održi status. Krajem nedelje Venera ukazuje na podršku koju dobijate  od javnosti. Obratite pažnju na obećanja koje dajete onima koje volite a naročito bračnom partneru. Ako ste osetljiviji nego obično, naučite da se opustite.

LAV

Sunce u sedmom polju ukazuje na naklonost moćnih i uticajnih ljudi. Možete proširiti lični uticaj ili sklopiti povoljne ortačke poslove. Mars u polju inostranstva je idealan ako poslujete sa stranim firmama ili se bavite trgovinom. S druge strane, uspeh vas očekuje u obrazovanju, studiranju i polaganju ispita. Obratite pažnju na svakodnevne rutinske obaveze, na administraciju, račune i papirologiju. Ako ste u prilici, priuštite sebi i emotivnom partneru kraći odmor ili zimovanje. Romansa na putu ako ste slobodni. Vitalnost raste.

DEVICA

Iako je Merkur, kao vaš vladar, u stabilnom znaku budite obazriviji nego obično. Izazovni aspekti podrazumevaju savetovanje pre donošenja bilo kakve važne odluke. Može doći do razilaženja u gledištima sa vašim posrednicima ili saradnicima ili finansijskog gubitka. U svakom slučaju, izbegavajte impulsivno ponašanje, neodmerenost u govoru. Čuvajte se prevara, obmana i zbog toga pazite šta potpisujete ili obećavate. Venera u polju strasti najavljuje uzbudljiv vikend. Čini vas magnetski privlačnim i zavodljivim. Više se relaksirajte.

VAGA

Mars u opozitnom znaku deluje kontradiktorno. U pozitivnom smislu doprinosi uspehu jer ste skloni timskom radu, udruživanju i srdačnom ophođenju. S druge strane, preterana otvorenost naglašava razlike u mišljenju a ponekad dovodi do konflikata. Aspekt je zanimljiv za pravnike, advokate i sve koji vode sudske parnice. Krajem nedelje Venera menja znak i najavljuje uživanje u društvenoj angažovanosti i javnim odnosima. Biće zabave, odlazaka u pozorište, udvaranja ali i zaljubljivanja na prvi pogled. Odličan aspekt za brak. Kontrolišite pritisak.

ŠKORPIJA

Ovo je period pun događanja i aktivnosti. Mars u kući posla i rada  ukazuje na vrednoću i da koristite svaku situaciju koja vam se ukaže kao povoljna. Napredak vas očekuje u zanimanjima poput hirurgije, veterine, vojnih poslova i privatnog biznisa. Pred kraj nedelje dobijate podršku od saradnika ili pomoć koju ste priželjkivali. Uživaćete u svakodnevnim poslovima uz dobru organizaciju i zanimljive kontakte. Nije isključena emotivna veza na radnom mestu ili kroz poslovnu saradnju. U punoj ste formi a lične snage su usklađene sa voljom i emocijama.

STRELAC

Možda ste pomalo frustrirani finansijskom situacijom. Merkur u polju novca donosi novac ali sitniji, od trgovine, kraćih puteva, saobraćaja. Izbegavajte rizične poslove i sve što je neprovereno jer izazovni aspekti mogu poremetiti vaše planove. Naglašeno peto polje je idealno ako se bavite sportom,poslovima koji podrazumevaju neki vid zabave, rekreacije i slično. Venera i Mars u ovoj kući ukazuju na potrebu za izlascima, zabavom, avanturama i kontaktima sa što većim brojem ljudi. Moguć početak ljubavne veze ako ste slobodni. U odličnoj ste formi.

JARAC

Na neki način balansirate između profesionalnog i privatnog života. Ako se bavite privatnim biznisom onda vas čeka izuzetno dinamičan period. Merkur u vašem znaku naglašava komunikaciju, intelektualne sposobnosti. Odličan je za posredovanje u poslovima, dogovorima, u diplomatiji. Donosi  uspeh i trgovcima, agentima različitog profila, intelektualcima. Obratite pažnju na papirologiju, račune ali i na nove ugovore. Moguća su iznenađenja ili preokreti na koje niste računali. Fokusirani ste na porodicu i one koje volite. Glavobolja.

VODOLIJA

Dok je Sunce u vašem znaku prilično ste sigurni u sebe i optimistični. Kod vas je naglašena komunikacija i odnosi sa bližom okolinom. Mars u trećem polju govori o spremnosti na akciju, da ste izuzetno pokretljivi i da vas je teško pronaći kod kuće. Možda ste često na kraćim putovanjima, za volanom,  ili je vaš posao dalje od mesta stanovanja. Aspekt je povoljan za tehnička zanimanja, za bavljenje mehanikom, inženjerstvom. Krajem nedelje Venera unosi dozu strastvenosti u svakodnevni život. Ljubav na kraćem putu. Pažljivo u saobraćaju.

RIBE

Iskoristite upliv Venere, koji će trajati do subote, da ostvarite svoje planove i ciljeve. Aspekt je blagotvoran za umetnike i sve koji su kreativni, stvaralački nastrojeni. Merkur u polju prijateljstva naglašava potrebu za udruživanjem i zajedničkim projektima. Ipak, često ste u ulozi organizatora, predvodnika, incijatora ili reformatora. Ako ste u fazi kada plasirate nove ideje, može se desiti da naiđete na otpor ali to ne treba da vas obeshrabri. Venera u drugoj kući donosi  dobitke ali ste i dalje u fazi kada brzo trošite novac.Većina uživa u ljubavi i romantičnim susretima. Odmarajte se.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh