I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 3. do 10. oktobra

OVAN – Pažnja i energija su usmereni u pravcu poslovnog angažmana i napredovanja. Bez problema dominirate u javnim kontaktima ali pokušajte da više sarađujete. Od petka je Merkur u polju partnerstva i javnosti što može biti povod za sklapanje novih ugovora ili ortakluka. Odličan ste organizator i drugi će vam odati priznanje za sve što ste do sada uradili.Venera je u polju strasti tako da će emotivni partner biti prijatno iznenađen vašom inicijativom.Ako ste slobodni, očekuju vas uzbuđenja i kratkotrajne avanture. Sklonost ka infekcijama.

BIK – Venera u polju javnosti i ortakluka ukazuje na protežiranje u udruženjima i od strane saradnika. Uživate popularnost , posebno ako je vaš posao usko vezan za medije ili dobijanje podrške.Aspekt je povoljan za trgovinu luksuznim, lepim predmetima namenjenim ženama.Krajem nedelje su izvesne promene na radnom mestu ili će biti više kontakata sa mladim ljudima. Možete se posvetiti administrativnim obavezama ili analizama.Ovo je period udvaranja, izjava ljubavi i harmoničnih bračnih odnosa. Neko vam je izuzetno naklonjen. Vitalnost se značajno popravlja.

BLIZANCI – Sve do petka stvari teku na uobičajen način. Saradnja sa kolegama na poslu je na zavidnom nivou a moguće je obnavljanje nekih kontakata. Merkur menja znak od petka i prelazi u polje kreativnosti, umetnosti i zabave.Donosi uspeh u školi, obrazovanju, sportu i u radu sa decom .Izvesni su susreti sa intelektualcima, piscima, visoko obrazovanim osobama .Uživaćete u putovanjima ili ekskurzijama edukativnog karaktera. Prati vas sreća na emotivnom i ljubavnom planu, ako ste do sada bili bez stalnog partnera. Moguća išijalgija ako ste tome skloni.

RAK – Početkom nedelje je Mesec , vaš vladar, u polju kreativnosti i ljubavi. Dobar aspekt za umetnike ,sve koji se bave modom,lepotom ali i zabavom. Donosi uspeh ili dobar promet vlasnicima lokala, kafića, ali i teretana, fitnes centara.Krajem nedelje izbegavajte veće gužve, promet , jer ste skloni povučenosti i ćudljivosti što kolege na radnom mestu mogu pogrešno protumačiti. Inače, težite dominaciji naročito ako se bavite javnim poslovima.Merkur je od petka naklonjen svima koji su okupirani porodicom, decom. Skloni ste prehladama i melanholiji.Više se zabavljajte.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV – Puni ste elana , borbeni i izuzetno aktivni na radnom mestu. Uživate u kontaktima, novim poslovnim aranžmanima i poznanstvima. Naglašeno polje komunikacije ima odličan uticaj na studiranje, obrazovanje, na kraća putovanja. Biće razmene informacija, pisanja, primanja poruka i slično. U mnoge vaše aktivnosti biće uključeni bliski srodnici, braća, sestre ili prijatelji. Izuzetno se dobro prilagođavate svakoj novoj sredini . Sa Venerom u kući privatnosti , zadovoljstvo pronalazite u kući, sa porodicom i onima koje volite. Kontrolišite unos šećera.

DEVICA – Merkur ,kao vaš vladar ,menja znak od petka i utiče na zarade, finansije i materijalnu stabilnost. Imate sreće na materijalnom planu i uopšte ste finansijski izuzetno sposobni i stabilni. Sada dolaze do izražaja vaše dugoročne prognoze ali i planovi. Mogući su prihodi od više poslova koji se međusobno dopunjuju. Uglavnom, vešto koristite svaku priliku ili šansu koja vam se ukazuje i ništa ne prepuštate slučaju. Venera ukazuje na sklonost flertu i zaljubljivanju na prvi pogled ako ste slobodni. Pozitivan stav prema životu rešava psihosomatske smetnje.

horoskop1

VAGA – Stelijum dobrih planeta u vašem znaku ukazuje na energiju koja donosi uspeh. Bitna je dobra organizacija u svemu što radite a to je nešto u čemu ste bez premca. Biće dosta susreta sa mladim ljudima, intelektualcima, osobama od kojih možete puno da naučite. Prilično ste radoznali, pokretljivi i spremni da delite sa drugima svoje znanje i iskustvo. Od petka je Merkur u vašem znaku, planeta govora, razmišljanja, pisanja, pa možete briljirati u nekoj od tih oblasti. Emotivni partner se trudi da vam ugodi na sve moguće načine. Uzvratite. Bavite se sportom.

ŠKORPIJA – Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku .Inicira veći broj kontakata, naročito sa ženama.Skloni ste poslovima koji podrazumevaju izvesnu dozu poverljivosti. Na neki način ste povučeni, tajanstveni u pogledu onoga što radite ili nameravate da radite. Odličan je period za studiranje, učenje, dodatno usavršavanje ili analiziranje. Bilo kakve promene na vas deluju pomalo stresno. Venera je i dalje u vašem znaku a njen susret sa Mesecom unosi radost i ljubav u svakodnevni život. Mlađima nove ljubavi.Izuzetno ste izdržljivi i puni energije.

STRELAC – Sve do petka imate izuzetno dinamičan poslovni period. Odlično procenjujete svaku situaciju a i ljude ,što je značajno ako se bavite intelektualnim, trgovačkim ili administrativnim poslovima. Kraj nedelje podrazumeva timski rad ili će biti dosta sastanaka, konsultacija sa udruženjima, klubovima,strankama. Prednost imaju prijateljstva koja su sklopljenja mnogo ranije. Neće izostati ni dobici što će vam popraviti raspoloženje. Društveni život je u usponu, tako da ćete dosta izlaziti, zabavljati se sa prijateljima.Ljubav držite u tajnosti. Obratite pažnju na reproduktivne organe.

JARAC – S obzirom da je Mars i dalje u vašem znaku prilično dominirate u svakoj situaciji. Lako namećete svoju volju drugima ali i svoj tempo rada. Aspekt je izuzetno povoljan za sportiste, sve koji se bave militantnim zanimanjima. Bitno je da ne preterujete ni u čemu i da na konstruktivan način dolazite do cilja.Od petka ,Merkur u polju karijere, donosi zanimljive susrete sa autoritetima i ljudima na visokom položaju.Sada imate priliku da jedno prijateljstvo pretvorite u ljubav o čemu ste do sada samo maštali. Sport i rekreacija vam izuzetno prijaju.

VODOLIJA – Zadovoljni ste kada je reč o karijeri. Ostavljate dobar utisak u javnosti i u svom profesionalnom krugu. Na neki način ste opušteni, predusretljivi, optimistični a to ne ostaje neprimećeno. Svakako, Venera u polju posla pogoduje kontaktima sa talentovanim ljudima, umetnicima, pevačima, glumcima…Na neki način vas privlači glamur i lepota. Merkur od petka deluje na oblast studiranja, učenja ,što je idealno za studente ali i sve koji se obrazuju u inostranstvu. Možda vas privlači osoba koja je na visokom položaju kada je reč o ljubavi.Relaksirajte se.

RIBE – Južni lunarni čvor u vašem znaku ukazuje na privlačnost neobičnim ili mističnim, duhovnim zajednicama. Ipak, budite obazrivi , naročito ako imate velikih očekivanja jer su onda i razočarenja neminovna. Takođe, možete pretrpeti neku zajedničku štetu ili gubitak u okviru zajednice, ortakluka, stranke i slično. Dakle, više se oslonite na sebe jer ćete jedino tada biti zaštićeni. Sada ste u odličnom finansijskom periodu . Putovanje i ljubav su za vas dobitna kombinacija ako ste do sada bili usamljeni i bez stalnog emotivnog partnera.Osetljivost disajnih organa.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh