I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 28. novembra do 5. decembra

OVAN

Mars u lepom aspektu sa planetom sreće, Jupiterom, ukazuje na otvoren i čist put ka poslovnom uspehu. Imate dovoljno energije a i znanja da svoje odluke kanališete u željenom smeru. Aspekt donosi veće zarade, finansijski uspeh ako se bavite transakcijama, srećno zaključenje posla ili ugovora. Favorizuje pravnike, državne službenike, industrijalce, direktore kompanija i organizatore poslova. Odnos sa bračnim partnerom je odličan. Neki su na putu da ozakone svoju ljubav ili razmišljaju o zajedničkom životu sa emotivnim partnerom. Nervoza krajem nedelje.

BIK

Dok je Mars u polju karijere, neophodno je maksimalno zalaganje na radnom mestu. To znači da nema opuštanja i da niste u situaciji kada vam se opraštaju greške. Svakako, od pomoći je delotvorna taktika ako se bavite militantnim zanimanjima, sportom, ili se izlažete riziku i opasnostima. Obratite pažnju na finansijske odluke, papirologiju, ulaganja, sve što ima veze sa zakonom. Venera, kao vaš vladar, je u izazovnim aspektima tako da ste podložni promenjivim osećanjima. Bitno je da ne donosite ljubavne odluke pod pritskom. Proverite rad štitne žlezde.

BLIZANCI

Sve do subote Merkur deluje na društveni i javni život. Iskoristite ovaj period za razmenu ideja, mišljenja, zaključivanje ugovora, važne susrete i sastanke. Potom prelazi u zemljani znak i polje finansija. Pažnja može biti na nekretninama, materijalnim stvarima, osiguranju, nasledstvu i ozbiljnijim temama. Aspekt je povoljan za bavljenje politikom, filozofijom, specijalizovanim područjima, svuda gde se očekuje kritičko mišljenje i zapažanje. Prilično ste popularni u društvu i među pripadnicima suprotnog pola. Više se utopljavajte.

RAK

U utorak je mlad Mesec u vašem polju rada i zdravlja. Dosta ste okupirani svakodnevnim obavezama i poslovima. Možda preterujete u svom osećaju odgovornosti prema drugima. U svakom slučaju, sada ste u fazi kada okrećete novi list, posebno kada je reč o poslovnoj saradnji. Sreda je idealan dan za realizaciju važnih aranžmana, a donosi i uspeh u pregovorima sa autoritetima. Krajem nedelje Merkur ima blagotvoran uticaj na javne i partnerske odnose. Komunikacija sa dragom osobom dobija na značaju. Distancirajte se od svakodnevnih problema.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Mlad Mesec u vašem polju kreativnosti inicira nove početke ako se bavite umetnošću, glumom, šou-biznisom, modom i srodnim oblastima. To je polje zabave i sporta, pa možete biti uspešni u nekoj od tih  disciplina, u obrazovanju dece, pedagoškom radu. Krajem nedelje Merkur deluje na svakodnevne obaveze i donosi brojne susrete i razgovore sa poslovnim saradnicima. Moguć kraći poslovni put. U ljubavi ste prilično dominantni i dragoj osobi lako namećete svoj tempo. Biće puno izlazaka, udvaranja, novih poznanstava. Proverite krvni pritisak.

DEVICA

Mars u kući rada inicira nove poslove ili savremen način poslovanja. Prilično ste borbeni, ambiciozni i svesni da je konkurencija uvek prisutna. Ovo je period kada najviše uspeha imate u privatnom biznisu. Odgovaraju vam poslovi gde sami upravljate, odlučujete i birate saradnike kakvi vam odgovaraju. Merkur od subote deluje na peto polje što je odlično ako se bavite finansijskim špekulacijama. Donosi uspeh trgovcima, vlasnicima butika, agencija i slično. Vikend je prilika da  se opustite kraj drage osobe ili odete na kraći izlet. U dobroj ste formi.

nedeljni-horoskop

VAGA

Usmereni ste na intelektualne poslove, administraciju, trgovinu, komercijalu. Aspekti su povoljni za studiranje, učenje, obrazovanje, za predavače ili one koji se bave pisanjem. Merkur u polju komunikacije je dobar za kraća putovanja i odnose sa neposrednom okolinom. Možete ostvariti poslovnu saradnju sa bliskom rodbinom. Nije isključena razmena iskustva ili  međusobno savetovanje. Krajem nedelje se posvećujete porodici ili ćete sa bračnim partnerom rešavati značajnije probleme. Balansirate između opuštenosti i preterane fizičke aktivnosti.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec u polju zarada inicira nove poslove. Imate šanse za dogovore i sporazume sa osobama iz vašeg okruženja a koje su bitne za  ostvarenje ambicija. Bitno je da ne pravite propuste i da ne ostavite ništa nejasno u ugovoru koji sklapate. Dosta ste usmereni na privatne poslove ili radove u kući. Mars u kući porodice je povoljan za popravke i renoviranja. Krajem nedelje možete realizovati kraće putovanje ili susrete sa bliskim rođacima. Sada imate priliku da izgladite nesporazume sa voljenom osobom. Sklonost hroničnim bolestima.

STRELAC

U utorak je mlad Mesec baš u vašem znaku. U kombinaciji sa Saturnom može inicirati susret sa prošlošću, dogovore sa autoritetima. Ovo je aspekt dugoročnih poslova i ugovora. Sve o čemu ste maštali i sanjali sada može da se realizuje. Očekujte dobitke ali i poklone krajem nedelje kada Merkur ušeta u polje zarada. Prilično ste aktivni, pokretljivi, kao da vas ne drži mesto. Emotivni život je u drugom planu, posebno ako niste u braku. Ipak, očekujte prijatno iznenađenje od drage osobe. Skloni ste psihosomatskim smetnjama.

JARAC

Kod vas se dosta toga odvija iza scene. Uglavnom, radite na tome da situaciju okrenete u svoju korist. Smišljate nove postupke za prevazilaženje problema ili ćete se pozabaviti promenom saradnika. Svakako, biće važnih tajnih sastanaka i razgovora koje ćete obelodaniti krajem nedelje. Merkur je u vašem znaku od subote i donosi mnoštvo susreta, kraćih putovanja i kontakte sa mladim ljudima. Unosi radost u svakodnevni život, razigranost i sreću u ljubavi. Uživaćete u naklonosti suprotnog pola ali i provodu sa prijateljima. Vitalnost je na zavidnom nivou.

VODOLIJA

Na neki način se osećate nezadovoljno, iscrpljeno jer ste očekivali veću podršku. Borite se za uspeh, bolji profesionalni status a oni na koje ste računali ne uspevaju da ispune svoje obećanje. Jasno je da se možete osloniti jedino na sebe jer su drugi prilično statični i bez inicijative. Društveni život je i dalje aktuelan i poslovi koji podrazumevaju timski rad. Merkur je krajem nedelje u polju tajni i to je prilika da o svemu dobro razmislite. S druge strane, prijaće vam čitanje knjiga, razgovor sa emotivnim partnerom i razmena  mišljenja. Više se odmarajte.

RIBE

Dva svetla u polju karijere su od izuzetnog značaja za sve koji se bave javnim poslovima. Dakle, ako radite u državnoj službi, imate kontrolu nad javnom upravom, nekom važnom institucijom i slično. Donose priznanja, uspeh, bolji položaj i razne profesionalne pogodnosti. S druge strane, sada ste u fazi kada obnavljate stara poznanstva, prijateljstva i poslovne kontakte. Naglašeno polje ciljeva ukazuje na usmerenost ka  jasno zacrtanim planovima. Prilično ste vezani za prijatelje a i ljubav se kod vas prepliće sa prijateljstvom. Vitalnost se popravlja.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh