I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 28. marta do 4. aprila

OVAN

Sada ste u fazi koja je odlična za poslove. Biće razmene informacija sa strancima, kontakti koji motivišu a i putovanja. Potrudite se da sve važnije obaveze i poslove obavite do sredine meseca. Sunce je u vašem znaku a to znači da ste puni pozitivne energije i spremni za akciju. Sve što postižete je rezultat hrabrosti i ličnih nastojanja. Odlično za rukovodioce, intelektualce, hirurge, sportiste i sve koji se bave militantnim zanimanjima. Ljubavni život je pomalo neksladan ako ste bez stalnog partnera. Nemojte praviti dramu ako partner ne prihvati vašu inicijativu.

BIK  

Većina poslova koje obavljate zavisi od saradnje i dobre koordinacije sa drugima. Ipak, volite slobodu i da sami odlučujete bez većih pritisaka sa strane. Kao da ste prilično umorni ovih dana a i koncentracija vam nije jača strana. Ako ste u mogućnosti priuštite sebi bar mali predah ili odmor za vikend. Obnovite baterije koje su istrošene i mnogo bolje ćete funkcionisati. Dosta pažnje poklanjate prijateljima, društvenom životu i ne propuštate slavlja, žurke… Partner vam zamera što ste rasipni ali taj nesporazum ćete brzo rešiti prijatnim i slatkim rečima.

BLIZANCI

Ova sedmica donosi značajne susrete i razgovore. Inventivno razmišljanje podrazumeva veliku moć uticaja na druge i ispoljavanje talenata. Imate uspeha na mnogim poljima ali posebno kada je reč o tehnici, inženjerstvu, matematici, fizici i govornštvu. Obratite pažnju na električne uređaje i tehniku od četvrtka jer su mogući iznenadni kvarovi. Aspekti ukazuju na mentalne spoznaje i prevazilaženje nekih ograničenja putem brze akcije. Mnogo uzbuđenja i dinamike na emotivnom planu ako ste do sada bili pasivni. Sklonost sanjarenju.

RAK

Većina planeta deluje na oblast karijere i poslova. Možda ćete do četvrtka biti pomalo nervozni, frustrirani i pod pritiskom zbog nametnutih rokova. Imate dosta novih ideja i razmatrate njihovo sprovođenje u delo. Ako još kaskate sa odrađivanjem starih obaveza ili poslova potrudite se da ih završite što pre. Biće dosta susreta a neće izostati ni podrška nekog autoriteta.Sitniji problemi početkom nedelje neće imati uticaja na osvajanje dobrih poslovnih pozicija. Mnogi Rakovi su spremni da ostvare lepu ljubavnu vezu ovih dana.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

LAV

Egzaltirana pozicija vašeg vladara je odlična za ostvarenje ambicija. Imate dosta šansi za proširenje posla i zanimljive kontakte sa nekim iz inostranstva ili se radi o osobi koja često putuje. Interakcije sa sudovima ili obrazovnim institucijama su u prvom planu. Uspeh na fakultetu a studentima dobar period za učenje .Na ljubavnom planu ste na neki način razapeti između više osoba ili mogućnosti. Možda su vam osećanja konfuzna pa se vraćate u prošlost, staroj ljubavi. Kao da niste u stanju da stavite tačku na odnos koji vas iscrpljuje.

DEVICA 

Vaš vladar Merkur je u polju rizika pa ste skloni svemu što podstiče adrenalin. Moguća su iskušenja na finansijskom planu u vidu novih aranžmana, ulaganja u novine i razne investicije.Prilično zavisite od saradnika, ortaka a to znači da se životne okolnosti stalno menjaju. Ipak, uspevate da sve razrešite u kratom roku iako ste svesni da situacija nije laka. Uz to, imate imate podršku važne osobe ili nekog autoriteta. Obratite pažnju na komunikaciju sa bliskim osobama i rodbinom. Bračni partner je prilično tolerantan i pun razumevanja.

VAGA

 Za vas je bitno da se držite zacrtanog pravca i da se ne iscrpljujete previše. Sklapate prijateljstva i poznastva sa osobama od poverenja, sa autoritetima i onima od kojih očekujete ozbiljnost. Trezveno rasuđivanje i dobra procena doprinose renomeu u javnosti. Javni odnosi su naglašeni, dogovori a nisu isključena ni iznenađenja kada je reč o potpisivanju važnih ugovora. Bitno je da brzo reagujete ako vam se ukaže dobra prilika za napredovanje. Odnos sa bračnim partnerom je zanimljiv jer ste oboje raspoloženi za putovanja i avanture.

ŠKORPIJA

Naglašeno šesto polja svakodnevnih obaveza i zdravlja govori o fokusu na uobičajene aktivnosti. U prednosti ste ako se bavite privatnim biznisom i rukovodite projektima. Sredina nedelje je odlična za poslovna putovanja i konstruktivne razgovore sa saradnicima. Pomalo ste frustrirani zbog novca i isplata. Kao da imate više troškova nego što ste mogli da zamislite a nikako da shvatite u čemu grešite. Emotivna situacija je za mnoge od vas čarobna. Ili se vi osećate kao da ste na sedmom nebu. Rešili ste da se opustite i prepustite čarima ljubavi.

STRELAC

Do četvrtka je Mesec u vašem znaku a to naglašava emotivnu stranu vaše ličnosti. Možda ćete biti osetljiviji nego obično, naročito na sve što se dešava u okolini. Reagovaćete na svaku nepravdu, sporost, indirektnost i neiskrenost. Ipak, nisu svi spremni da čuju istinu i da se povinuju pravdi, pa pokušajte da izbegnete konflikte jer je to u vašem interesu.I mate uspeha u svemu gde dolazi do izražaja vaša kreativnost i brojni talenti. Lep period za mlađe podanike znaka jer će biti puno izlazaka, sportskih aktivnosti i novih ljubavi.

JARAC 

Naglasak je na privatnom biznisu i stvarima koje radite kod kuće. Mogući su iznenadni kvarovi na električnim instalacijama, sa tehnikom, pa obratite pažnju, naročito u drugoj polovini nedelje. Bitno je da vam nešto ne promakne ili da ne previdite grešku koju ste mogli da otklonite. Mesec je u vašem znaku od srede tako da je porodica na prvom mestu. Odnos sa bračnim partnerom dobija novu dimenziju. Izbegavajte krutost u stavovima i pokušajte da budete što fleksibilniji. Mlađi su skloni platonskim ljubavima i udvaranju na suptilan način.

VODOLIJA

Neki aspekti utiču na vašu moć opažanja u pozitivnom smislu. Pronicljivi ste, svestrani , aktivni i teško vas je pronaći kod kuće. Tumarate svuda, od prijatelja do bliskih rođaka a ni kraća putovanja ne zaobilazite. Četvrtak može biti zanimljiv,za neke od vas,  pod uslovom da ste razdražljivi ili nervozniji nego obično. Izbegavajte ishitrene odluke i proveravajte ispravnost automobila. Ako je ikako moguće, vodite uravnotežen svakodnevni život bez uplitanja u svetska pitanja jer vas mnogi mogu pogrešno shvatiti. To se odnosi i na suprotan pol i bračnog partnera.

RIBE 

Početak nedelje je dosta buran. Odnos sa okolinom i saradnicima na radnom mestu je obojen suprotnim gledištima, kritikama a ponekad i neslaganjima. Sve to iscrpljuje vaš um a to znači da vam je neophodno unutrašnje opuštanje. Svakako, izbegavajte prenagljenost a negujete strpljenje, pribranost i toleranciju. Na neki način vas je lako uznemiriti jer ste osetljivi na sve što se dešava oko vas. Finansijska situacija je dobra, a obradovaće vas dobici na koje niste računali. Nastavlja se lep ljubavni period i prijatna komunikacija sa partnerom.

Piše Vesna Lalić

baloni sreca

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh