I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 28. decembra do 3. januara

OVAN

Mars kao vaš vladar menja znak krajem nedelje što će vam doneti  određene promene. Ali do tada je neophodno da svoju energiju kanališete u svakodnevne obaveze, svoj posao. Bitno je da ne preterujete u osećaju odgovornosti prema drugima i da racionalnije pristupate problemima. Postoji jaka interakcija između psihičkog i fizičkog tako da se mogu javiti psihosomatske tegobe. Uspeh i dobitke mogu očekivati oni koji posluju sa inostranstvom ili se bave obrazovanjem. Lep praznični provod sa društvom, u susednom gradu, ako ste mlađi.

BIK

Pred sam kraj godine očekuju vas promene na različitim poljima. Od srede je izvestan preokret na radnom mestu koji vas može iznenaditi. Naoružajte se strpljenjem ako su u pitanju vaša lična prava ili imovina. Privodite kraju poslove  i to će biti rasterećujuće, ne samo za psihu već i  organizam jer se osećate prilično izmoreno. Sada ste pod uticajem bračnog  ili emotivnog partnera koji  dominira. On je u fazi kada nameće svoj tempo, posebno ako radite zajedno. Idealno bi bilo da najluđu noć provedete zajedno negde u inostranstvu.

BLIZANCI

Iskoristite ovu nedelju za uživanje jer aspekti nagoveštavaju bogat društveni  i javni život. Od srede će biti više zabave, igre, javnih promocija ili muzičkih nastupa. Drugi vas uvlače u grupne aktivnosti i slavlja. Obratite pažnju na finansije jer ste skloni nepromišljenim troškovima. Možda je partner sklon rizicima ili transakcijama koje će se kasnije pokazati kao promašaj. Ako usaglasite stavove, naročito oko  pitanja vezanih za decu, nema razloga za brigu. Ovo je period zaljubljivanja za slobodne. Ostalima lep provod sa dragom osobom.

RAK

Rođeni u trećoj dekadi znaka još uvek osećaju napetost ali krajem nedelje – olakšanje. Izbegavajte rasprave, kritičnost, razdražljivost. Koncentracija je smanjena što može da utiče na poslove, a budite oprezni i za volanom. Izuzetno ste osetljivi na sve što se dešava u porodici, posebno ako imate neraščišćenih odnosa sa bliskom rodbinom.Pokušajte da pronađete unutrašnji balans i da na miru razmislite o svemu. Praznike provodite izvan kuće, družeći se sa susedima ili prijateljima, naročito ako ste mlađi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Polje svakodnevnih rutinskih poslova je naglašeno, a to znači da ste izuzetno aktivni. To je i polje zdravlja, higijene, ishrane, što može predstavljati trenutnu preokupaciju nekim Lavovima. Od srede se okrećete stvarima koje volite i koje predstavljaju uživanje. Biće puno zabave, izlazaka, provoda, sportskih aktivnosti, naročito sa decom. Ljubavni i emotivni život kreće uzlaznom putanjom. Moguć početak nove ljubavi. Ostalima dobar ljubavni period i harmoničan odnos sa partnerom. Za najluđu noć izaberite neku diskoteku i provod je zagarantovan!

DEVICA

Prva polovina nedelje je euforična jer su vam se obaveze nagomilale.  Možda ste preopterećeni zahtevima koji stižu u poslednji čas ili iznenadnim troškovima, administracijom…U svakom slučaju, od srede se situacija menja na bolje, naročito krajem nedelje. Kako je Mesec baš u vašem znaku tokom novogodišnje noći, možete biti prilično emotivni i maštoviti. Aspekt ukazuje na sklonost hedonizmu i da ćete biti u veselom društvu.Možete u najluđoj noći uživati sa svojim ukućanima ili dugogodišnjim prijateljima u nekom restoranu.

VAGA

S obzirom na to da Venera, kao vaš vladar, menja poziciju od srede i to na bolje, možete osetiti priliv pozitivne energije. Mnoštvo planova ostvarujete uz podršku bliskih rođaka, ili ćete ih više kontaktirati nego obično. Mogući su i zajednički poslovi, putovanja, razmene informacija. Kod vas je živa atmosfera u kući, puno dece, mnoštvo poseta, razgovora telefonom. Ipak, pronalazite vremena za čitanje i opuštanje. Tokom praznika izbegavajte preteranu konzumaciju slatkiša jer to može uticati na vaš metabolizam. Skloni ste platonskim i tajnim ljubavima.

ŠKORPIJA

U vama se nešto komeša mada niste sigurni o čemu se radi. Na pomolu su promene koje će se osetiti već početkom naredne godine. Imate osećaj da ste spremni za akciju, da ste dosta bili po strani. Godinu ispraćate na tihi, dostojanstven način, ali ne gubite iz vida ciljeve koje ste sebi zacrtali. Budite obazrivi u saobraćaju ako planirate negde da otputujete, a  proveravajte i ispravnost vozila. Sada je pravi momenat da sredite knjigovodstvo, dokumentaciju i sve što je vezano za račune. Emotivni partner vam ugađa, a na vama je samo da se prepustite.

STRELAC

Privodite kraju sve važnije aktivnosti i poslove. Zadovoljni ste kako se stvari odvijaju naročito kada je reč o finansijama. Imate prihode od nekoliko poslova jer ste svestrani, ali ovih dana može biti i više troškova. Možda i preterate u nečemu, ali imate pozitivan životni stav tako da vas ništa ne može izbaciti iz takta. Od srede je odličan period za društveni život i provod. Žene su sklone trošenju na kozmetiku,  ulepšavanje, odeću. Pozivaju vas na slavlja, žurke ako ste mlađi, a biće prilike i za zaljubljivanje, nova poznanstva.

JARAC

Ovo je vaš period kada se najbolje osećate. Razigrani ste i spremni na akciju, putovanja, nove poslove i kontakte. Dosta ste usmereni na mlađu populaciju ili poslujete sa mladima. Samo rođeni u trećoj dekadi mogu biti nervozniji nego obično zbog karijere ili zategnutih poslovnih odnosa. Izbegavajte konflikte i svaki vid rasprave. No, krajem nedelje tenzija popušta a to će biti i prilika za opuštanje. Novogodišnju noć možete provesti negde na javnom mestu, uz dobro društvo ili samo u dvoje ako ste se  nedavno zaljubili.

VODOLIJA

Sada ste u fazi povlačenja, bar kada je reč o poslovima i karijeri. Aktivni su, uglavnom , oni koji posluju sa inostranstvom ili  se bave  medicinom, humanitarnim zanimanjima.Od srede se okrećete prijateljima  i grupnim aktivnostima. Buran društveni život je nešto što je karakteristično za vas i toga se nikada ne odričete.Krajem nedelje je moguće putovanje koje donosi radost  i neki lep susret.Tokom najluđe noći ste nešto senzitivniji a to može značiti neobično iskustvo ili iznenađenje. Izbegavajte potrebu za senzacijama i ekstravagancijom.

RIBE

Kraj godine vasm može doneti dobre poslovne vesti. Reč je poslu koji priželjkujete, boljim uslovima rada ili o većoj zaradi. Posebno su favorizovani umetnici, muzičari, glumci i svi koji se bave šou-biznisom. Privlačite pažnju javnosti svojim šarmom, talentom ali i neobičnim idejama. Mnogi od vas posluju sa inostranstvom ili priželjkuju vesti iz daleka. Krajem nedelje možete iznenada otputovati zbog posla. Odnos sa bračnim partnerom je izuzetno dobar. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, možda je sretnete baš u najluđoj noći.

horoskop2

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh