I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 28. aprila do 4. maja

OVAN – Dragi Ovnovi, započećete nedelju pričom o novcu i prilivom novca. Eklipsa koja se dešava 29. aprila jako će uticati na vaše finasije. Vrlo ste napeti već duže vreme, situacija na poslu zaoštrena je mesecima i spremni ste da brzo rešavate poslovnu situaciju. Na velikoj ste prekretnici i odluke koje sada donesete usloviće velike promene u vašem životu. Ako možete da ne brzopletite i ne ulazite u konflikt, da sačekate da prođu praznici, da Vaš vladar Mars krene napred od sredine maja, i tada će i situacija biti jasnija. Na emotivnom planu izgleda sedate na dve stolice ili vam se sviđa osoba koja je zauzeta. Ulazak Venere u vaš znak krajem nedelje izmeniće potpuno vašu emotivnu situaciju, moguća su velika iznenađenja. Pazite na grlo i na hranu koju jedete.

BIK – Dragi Bikovi, početak nedelje, tačnije 29. april startujete sa pomračenjem Mladog Meseca u vašem znaku. Osetićete veliki umor jer su iza vas krupni događaji kako na poslovnom planu, tako i u porodici. Nove poslovne obaveze vas uvode u period tenzije i velike odgovornosti, ali ćete vi ipak trijumfovati. Moraćete da se dokazujete pred drugima i mada će biti dosta konfliktinih situacija, podržaće vas kolektiv i veliki deo ljudi sa kojima sarađujete. Predstoji vam veoma prijatan period na emotivnom planu, opustite se.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, preopterećeni ste poslom pa su mogući i propusti. Očekivana eklipsa 29. aprila, dešava se u dvanaestom polju, polju tajnih neprijatelja ali i ustanova zatvorenog tipa. Pazite na informacije koje dobijate jer možda nisu tačne – potrudite se da ih proverite. Takođe, pazite na svoje zdravlje, oči, vid, grlo. Moguća je operacija ili predlog za intervenciju.

horoskop1ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

RAK – Dragi Rakovi, pred vama je dobra poslovna nedelja u kojoj vam prijatelji pomažu da dođete do nekih svojih poslovnih pozicija. Obavite razgovore sa svojim prijateljima, konsultacije, zatražite pomoć, otvoriće vam se. U vrlo ste napetom periodu već neko vreme, ali se sada poslovna situacija stabilizuje. Kroz polje doma i porodice kreće vam se Mars i tako će biti još neko vreme, svađa, nemiri i nesuglasice pratiće vas do leta. Iskoristite Venerin boravak u Ribama do kraja ove nedelje da rešite emotivnu situaciju. Problemi sa kostima, zglobovima i reumom.

LAV – Dragi Lavovi, očekuju vas sigurno velike promene na poslovnom planu s obzirom na eklipsu u vašem polju posla. U narednih šest meseci, najkasnije do oktobra vi možete očekivati da ćete promeniti posao. U vrlo ste aktivnoj i nervoznoj fazi, osetljivi ste i skloni konfliktima, pratner i porodica trpe. Kada je ljubav u pitanju, očekuju vas krajem nedelje vrlo lepa iznenađenja, nova ljubav je na pomolu. Problemi sa reproduktivnim organima i bubrezima, moguće prisustvo kamena.

DEVICA – Drage Device, vama se smeše sjajne stvari na poslovnom planu, otvaraju se mogućnosti saradnje sa inostranstvom, moguća su putovanja. Studenti Device, u odličnoj ste fazi narednih šest meseci. Pojačano ste osetljivi, i sa druge strane, na emotivnom planu se nalazite u čudnom raspoloženju, nije vam jasan status veze u kojoj ste, strahujete šta partner ustvari želi. Najradije biste digli ruke od svega i započeli novu vezu. Možda biste trebali da se ostavite prošlosti i prihvatite udvaranje nove osobe sa kojom ste vezani poslom.

horoskop2ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, prilično ste nervozni i skloni konfliktima, dosta vam je svega, umorni ste ali ste istovremeno puni želje da zavrsite započete stvari. Nerviraju vas kolege koje neće da preuzmu odgovornost i svaljuju posao na vas. Dosta zaostalih stvari moraće da sačekaju da prođu praznici, ali će od 18. maja ipak svakodnevnica krenuti mirnijim putem. Vaše vreme tek dolazi. Krajem nedelje, Venera ulazi u vaše polje ljubavi i očekuje vas mesec divnih iznenađenja na emotivnom planu, kao i naglih preokreta. Pazite na zdravlje, imunitet, bubrege.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, nije vam lako – i dalje niste u stanju da kontrolišete poslovnu situaciju, novac je glavni problem, nepredviđeni troškovi, kao i nepredviđeno kašnjenje, međutim ove nedelje eklipsa koja se dešava 29. aprila u vašem polju emotivnih odnosa, staviće ipak glavni akcenat na partnerstvo, ljubav, brak i svaki oblik odnosa. Neke stvari ćete raščistiti i to će se odraziti na vaše odluke u narednom periodu od šest meseci. Samo polako i mirno. Promblemi sa štitnom žlezdom.

STRELAC – Dragi Strelčevi, nalazite se u fazi uspona na poslovnom planu i uskoro ćete imati vrlo važne promene na poslovnom planu. Očekujte podršku od pretpostavljenih i posle praznika izvesnu promenu u okviru posla u istoj firmi. Od kraja nedelje kreću i emotivne promene, naglo i potpuno neočekivano. Slučajno poznanstvo može prerasti u pravu ljubav. Pazite na noge i imunitet.

horoskop3ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, suviše ste ponosni i veoma tvrdoglavi da biste realno sagledali situaciju i priznali da ste pogrešili ili da bi ste saslušali druge i ušli u pregovore. Možda ćete posle praznika promeniti mišljenje. Za to vreme, dok se ne smiri situacija na poslu, iskoristite još ove nedelje Venerin boravak u Ribama i njene dobre aspekte i pokusajte da u svom komšiluku ili neposrednom okruženju pronađete ljubav. Problemi sa kolenom i reumom.

VODOLIJA – Drage Vodolije, kod vas su prisutni hroničan nedostatak novca i stres. Briga oko posla ali i oko nekih članova porodice se nastavlja. Nedavna eklipsa 15.aprila kao da je otrežnjujuće delovala na vas i vi ste tek tada realnije sagledali svoju poslovnu i emotivnu situaciju. Preduzećete neke promene kada je u pitanju kuća, nekretnina, mesto na kom boravite, ali i neke korekcije kada je posao u pitanju. Sačekajte da prođu praznici. Kada je ljubav u pitanju, vreme svađa, trzavica i konflikata dovešće do toga da ćete posle praznika imati ozbiljan razgovor sa partnerom. Vreme je da nešto menjate. Potrebna vam je dijeta.

RIBE – Drage Ribe, pred vama je prilično dobra poslovna nedelja, dosta kontakata sa ljudima i priliva novca, međutim novac kako dolazi tako će i da ode na rođake, prijatelje ili putovanje. Povešćete dosta ozbiljne razgovore o novom poslu koji će možda zahtevati putovanje ili promenu mesta boravka. Ljubav cveta i to će potrajati do kraja nedelje, a onda mogu krenuti male trzavice, najverovatnije zbog ljubomore. Problemi sa štitnom žlezdom.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh