I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 27. oktobra do 2. novembra

OVAN – Dragi Ovnovi, za vas će ova nedelja biti aktivna na poslovnom planu. Bićete puni energije da završite nagomilane stvari, međutim možete očekivati ipak dosta problema na poslu. Tokom cele nedelje vam neće prijati tranzitni Mars kroz sazvežđe Jarca i vaše polje posla, što može doneti konfliktne situacije, pravne probleme u najavi i nemogućnost da ispoštujete neke rokove. Na prvom mestu, potrudite se da ne ulazite u konfliktne situacije. U ljubavi je situacija još komplikovanija, neće vam odgovarati tranzitna Venera kroz znak Škorpije, učiniće ovu nedelju napetom, punom sukoba sa partnerom i izliva ljubomore. Ako vam je stalo do veze, pazite šta radite sada.

BIK – Dragi Bikovi, tokom ove nedelje biće vam naklonjene poslovne okolnosti samo ako budete umeli da ćutite i zato se čuvajte rasprava i komentara. Kolege će želeti da vam pomognu, čak možete očekivati sredinom nedelje priliv novca. Dobijate podršku okruženja i iskoristite to kako najbolje umete, bez mnogo komentara. Kada je ljubav u pitanju, vi nikako da se izvučete iz prošlosti koja je „zabranjena“. Možete se malo iznervirati jer ćete čuti da je neko iz prošlosti do koga vam je još uvek stalo, rešio svoj emotivni život. Imate šansu da započnete vezu sa vrlo uspešnom osobom koju srećete na poslu, ali to je više strast nego nešto što bi moglo prerasti u ljubav.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, aktivna nedelja vas očekuje, držite taj tempo i pokušajte da nadoknadite svo vreme koje ste izgubili u čekanju tokom poslednjih mesec dana kretanja retrogradnog Merkura. Uspećete da ugovorite vrlo važne poslove i isplanirate čak i poslovnu saradnju sa inostranstvom koja će se odigravati tokom novembra. Malo ste zaboravili na sebe i svoje zdravlje, pazite se prehlade. Ljubav vam je naklonjena, mnogo novih poznanstava tokom ove nedelje mogu prerasti u ljubav.

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK – Dragi Rakovi, tokom ove nedelje neće vas pratiti baš uspešna poslovna saradnja i već u prvim danima nedelje možete očekivati sukobe na poslu, nesporazume, svađu i raspravu sa kolegama. Bolje je da ćutite i da se okrenete ljubavnom planu. Pokušajte da iskoristite Venerin tranzit kroz znak Škorpije i krećite se više, družite se, moguća zanimljiva nova poznanstva, druženja i nova ljubav. Mnogi porodični Rakovi će popraviti svoje odnose sa partnerom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV – Dragi Lavovi, pred vama je prilično stresna poslovna nedelja u kojoj ćete se trkati sa vremenom da postignete sve što treba da biste ispoštovali rokove. Nervozni ste i osetljivi na nepravdu na poslu ali sada nije vreme da raspravljate. Mogući su i manji problemi sa zdravljem krajem nedelje zbog iscrpljenosti i stresa. Prijaće vam odmor i boravak u kući, težite za mirom i nije vam baš do druženja. Odmorite se.

DEVICA – Drage Device, predstoji veoma uspešna nedelja u kojoj dobijate dodatnu snagu i energiju da završite započete i nagomilane poslove. Bićete puni snage i dobrog raspoloženja što će se preneti i na dobru atmosferu na poslu. Kada je ljubav u pitanju, imaćete potrebu da se vratite na staru vezu i nekoga iz prošlosti, ali opet ulazite u sukob. Možda da spustite gard i krenete ispočetka sa onim do koga vam je stalo.

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, pred vama je nedelja u kojoj su primarni izvesni problemi sa porodicom, sukobi i konflikti koji mogu da se pojačaju i u narednom periodu. Možda je najbolje da pazite kako trošite novac jer izgleda baš zbog toga dolazite u sukob. Kada je poslovna situacija u pitanju tu je stanje mnogo bolje, okrenite se poslu. Mogućnost novog posla ili poslovne promene.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, Venera će tokom ove nedelje prolaziti vašim znakom što će vam doneti prijatne emotivne trnutke, neke novčane dobitke i potrebu da se potroši malo novca na lepotu i na sebe. Lepi trenuci krajem nedelje sa partnerom ali vi komplikujete svojom ljubomorom. Kada je poslovna situacija u pitanju, rešavate zaostale probleme pravno administrativne prirode.

STRELAC – Dragi Strelčevi, pred vama je nedelja u kojoj će vas pratiti samo rashodi, rashodi..Platite zaostale račune, inače će vam baš ove nedelje stići opomena za neki račun za koji ste sigurni da ste ga platili. Takođe, cela nedelja obeležena je dodatnim troškovima na koje niste računali. Brinete zbog novca i nije vam ni do čega. Kada je ljubav u pitanju, vraćate se na neku staru zabranjenu ljubav što i nije dobra ideja jer će kratko trajati.

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, sledi jedna napeta nedelja u kojoj kao da imate višak energije sa kojom ne znate šta ćete. Niste u stanju da tolerišete tuđe kašnjenje ili odlaganje, uzećete i odraditi sami. Dobro je vreme da završite sve započete, zakasnele kućne poslove. Pokušajte da nađete vreme i za sebe, družite se više i izlazite, moguće je poznanstvo preko prijatelja koje će vam baš prijati. Zaboravite malo na posao.

VODOLIJA – Drage Vodolije, pred vama je stresna nedelja ali i pepuna dobrih vesti i promena na poslu. Najviše će vas nervirati novac koji vam klizi iz ruku i početak nedelje, koji bi mogao biti obeležen najviše rashodima sa svih strana. Trudite se da ne trošite novac i da plaćate samo najbitnije, dakle prvo račune, a sve ostalo odložite. Polje emocija kao da ste potpuno zanemarili, samo pričate o poslu i partneru je zaista teško da vas prati, opustite se malo i okrenite se prošlosti.

RIBE – Drage Ribe, pred vama je veoma dobra nedelja u kojoj možete imati priliv novca zbog posla koji ste uradili i veoma dobru poslovnu šansu za novi poslovni početak. Bićete vrlo ponosni na sebe i gledajte da što više stvari izdogovarate ove nedelje, biće uspešne. Kada je ljubav u pitanju, sada je trenutak da se pomirite sa partnerom iz prošlosti mada nisam baš sigurna da je to najbolja preporuka. Pazite šta pričate nekim prijateljima, možete se razočarati.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh