I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 27. februara do 6. marta

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 27. FEBRUARA DO 6.MARTA

 

OVAN

Dok su aktuelni izazovni aspekti vašeg vladara Marsa sa Jupiterom i Uranom, savetuje se oprez. Budite umereni, ekonomični i diplomatični u pristupu mnogim stvarima. Drugima možete delovati ekscentrično, pa nisu isključene nesuglasice, rastanci ili prekomerno trošenje, opterećivanje sopstvenih kreditnih sposobnosti. S druge strane, aspekti se mogu ispoljiti na pozitivan način  jer deluju podsticajno na um. Idealno za plasiranje originalnih ideja, za inovacije, bavljenje naukom. Više tolerancije u porodičnim i emotivnim odnosima.Izbegavajte naprezanja.

BIK

Pred vama je delikatan period koji će se osetiti krajem nedelje. Venera u subotu menja smer kretanja a to donosi razne dileme, preispitivanja kada je reč o finanasijama, poslovnom statusu i karijeri. Kako deluje na polje tajni, mnogo toga je skriveno od pogleda drugih, javnosti. Aspekt je povoljan ako radite u bolnici, sanatorijumu, nekom hotelu ili se bavite istraživačkim radom. Ljubavni život se komplikuje ili ćete biti skloni predomišljanju, vraćanju u prošlost. Moguće su i nove ljubavi koje će biti sklopljene pod neobičnim okolnostima. Upala jajnika.

Fordomanija

BLIZANCI

Većina planeta je u kvadrantu koji daje moć upravljanja sopstvenom sudbinom. Koliko u tome uspevate zavisi od vaše samosvesti. Okupirani ste karijerom a sa Merkurom u znaku maštovitosti, kreativnosti, lako stičete pažnju medija, javnosti. Idealno ako se bavite umetnošću, filmom, televizijom, muzikom, modom. Ipak, povedite računa o tome šta izjavljujete, kod istupanja u javnosti ili kako se predstavljate drugima. Aspekt često podrazumeva nejasnoće u komunikaciji ali podstiče glamur. U ljubavi ste spremni za eksperimentisanje. Respiratorni problemi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

RAK

Kada je Mesec u prvoj fazi  postoji tendencija za preduzimanjem novih aktivnosti. Od utorka je bolja klima za društvene poslove, dobijanje pomoći od ženske osobe ili rast popularnosti. Lep aspekt sa Venerom donosi poklone, bolji finansijski period i materijalni prosperitet. Poželjno je da do vikenda završite sve bitnije poslove, sve što je vezano za rokove jer u narednom periodu može biti odlaganja i kašnjenja. Možda vas profesionalne obaveze udaljavaju od porodice ili emotivnog partnera. Izbegavajte preterivanja u jelu, piću i zadovoljstvima.

LAV

Imate uspeha ako je vaša karijera povezana sa inostranstvom, visokoorazovnim ustanovama i putovanjima. Odličan period za studente ali i kreativce. Sunce je u aspektu sa Neptunom i to se ispoljava na različite načine. Dolazite u dodir sa duhovnim osobama na najvišem nivou, ili ste podstaknuti za bavljenje umetnostima. Ako ste nezadovoljni svakodnevnim životom, može nastati pometnja koja sa ogleda u poslovima ili na finansijskom planu. U ljubavi nema bitnijih dešavanja izuzev ako ste mlađi. Uživaćete u zavođenju. Čuvajte se infekcija.

DEVICA

Javni poslovi, ortakluci i partnerstva su nešto gde se odlično snalazite. Možda razmišljate o potpisivanju novih ugovora, aranžmana. U svakom slučaju, imate naklonost uticajnih, moćnih ljudi koji mogu unaprediti vaš životni ili profesionalni položaj. Biće puno kontakata i sa mlađim osobama. Određen oprez je neophodan kod dogovora jer nisu isključene pogrešne procene, omaške ili čak prevare. Do vikenda uživajte u ljubavi, jer od subote ulazite u fazu dvoumljenja ili preokreta. Iskušenje paralelnih veza. Radite na jačanju imuniteta.

VAGA

Ako ste rođeni u trećoj dekadi onda osećate kontradiktorne impulse koje šalju planete. Jupiter u vašem znaku je odličan za predvodnike, rukovodioce, šefove, sve koji  na neki način upravljaju. Ipak, povedite računa o ravnoteži, da konstruktivno raspolažete energijom i da ne žurite sa realizacijom određenih planova. Od subote je Venera u povratnom hodu a to će biti još jedan signal za proveru. Odnosi se i na bračni ili emotivni odnos. Ulazite u fazu promena, predomišljanja, nesigurnosti kada je reč o izboru partnera. Primenite detoksikaciju.

ŠKORPIJA

Mars je u izazovnom aspektu sa Jupiterom a to se može ispoljiti kroz tvrdoglavo insisitiranje na određenim principima. Možete se protiviti tuđem stavu, ili kritikovati druge zbog propusta i slično. Neprijateljstvo drugih vam nije neophodno, kao ni rastanci i zato budite fleksibilniji. Dobro razmislite o svakom potezu jer krajem nedelje možete imati nepredviđenih teškoća ili čak finansijskih gubitaka. Uvek ste raspoloženi za zabavu, izlaske, uživanje u lepim umetnostima. U ljubavi ste tajanstveni i nepredvidivi. Proveravajte krvni pritisak i rad jetre.

STRELAC

Aspekti naglašavaju privatne poslove, rad u kući, možda i prekovremeni angažman. S druge strane, imate uspeha u svemu što je kreativno. Za vas je od prevashodne važnosti da se bavite stvarima koje volite, koje pružaju zadovoljstvo, nezavisnost, slobodu.Većina planeta okupira peto polje koje ima veze sa umetnošću, pozorištem, muzikom, ali i finansijskim špekulacijama. Izbegavajte rizične transakcije ovih dana i ulaganja u projekte koji nisu dovoljno utemeljeni. Promena u ljubavi krajem nedelje ili povratak stare ljubavi. Konstruktivno trošite energiju.

JARAC

Ako se bavite državničkim ili privatnim poslovima ovo je period izazova. Bitno je da ne podležete uticajima sredine i da previše ne talasate. Iznenađenja su uvek moguća ali ste vi prirodno dobar strateg koji se odlično snalazi u najtežim situacijama. Neki aspekti naglašavaju pravne teškoće ili previđanje propusta, finansijske gubitke, pa budite na oprezu. Ovo se odnosi na privatne biznismene i sve koji u nešto ulažu. Krajem nedelje obratite pažnju na porodične odnose i pokušajte da izgladite sve nesuglasice između vas i partnera. Vitalnost je sve bolja.

VODOLIJA

Pažnja je usmerena na ekonomska i materijalna pitanja. Dajete sve od sebe da popravite finansijski status ili ste u fazi kada razmišljate o investicijama. Biće dobitaka sa više strane, novih poslovnih aranžmana a i kraćih putovanja. Na neki način vas ne drži mesto i uvek ste spremni da spakujete kofere i negde odlutate. Aspekti su povoljni za studente, sve koji se bave obrazovanjem, transportom, administracijom. Krajem nedelje obratite pažnju na vesti koje stižu od osobe do koje vam je stalo. Možda nije sve onako kako izgleda?! Pešačite.

RIBE

Većina planeta je koncentrisana u prvom kvadrantu tako da ste usmereni na sebe i lične potrebe. Merkur ukazuje na pojačanu komunikaciju, razmenu informacija, kraće puteve. U pozitivnom smislu, aspekt jača intuciju i čini vas pravim virtuozom kada je reč o umetnosti. Sposobni ste da izrazite empatiju prema drugima, što je važno za medicinske radnike i sve koji se bave humanističkim zanimanjima. Idealizam je prisutan i u ljubavnom životu, što najbolje oseća vaš partner. Iznenađenje od drage osobe krajem nedelje. Moguće su alergije.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh