I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 27. aprila do 3. maja

OVAN

Pred vama je nedelja u znaku novca i dugovanja. Imaćete osećaj da je sve što ste odugovlačili sada stiglo na naplatu, ali ćete ipak uspeti do kraja nedelje da završite sve i bićete zadovoljni sobom. Čak vam stiže i neki novac od kog ste već odavno digli ruke. Možda da požurite da baš ove nedelje sredite neke papire oko kuće, stana, imovine – ne ostavljajte to za sutra, aspekti su dobri. Mirna nedelja na emotivnom planu. Zatišje pred buru.

BIK

Osećate prisustvo Marsa u vašem znaku, radite pod pritiskom, nervozni ste, skloni konfliktima i preispitivanju kako na poslovnom tako i na emotivnom planu. Gledajte da završite svoje obaveze ove nedelje pre nego Merkur krene retrogradnim hodom jer bi se moglo dogoditi da napravite mnogo propusta zbog nagomilanih obaveza ili okolnosti na koje niste računali. Na emotivnom polju niste završili sa prošlošću pa zato i nemojte započinjati ništa novo jer ćete biti u paralelnim komplikovanim odnosima.

BLIZANCI

Pred vama je vrlo dobar period u kojem možete završiti dugo odlagane probleme uz pomoć prijatelja sa kojima radite. Očekuje vas putovanje u inostranstvo koje je poslovno – emotivnog tipa, razmišljate da li da se upustite u to sve ili ne. Mislim da bi bilo dobro da rizikujete. Sam kraj nedelje obećava i novčani priliv. Kada je ljubav u pitanju, vrlo zanimljiv period posle kojeg – ako ste usamljeni – sigurno to više nećete biti. Mnoštvo kontakata sa zanimljivim i kvalitetnim ljudima doneće mnogo dobrih poznanstava, uživajte.

horoskop1

Fordomanija

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK

Biće ovo veoma uspešna nedelja u kojoj se vaš dugogodišnji trud oko posla konačno isplaćuje – možete dobiti vrlo važnu informaciju oko novog posla ili vest o unapređenju na starom. Pokreće se pitanje nekretnine koje bi sada trebalo polako rešavati jer dolaze dobri aspekti. Kada je ljubav u pitanju, vrlo zanimljiv period je pred vama, usamljeni Rakovi mogu upoznati osobu na radnom mestu i kroz posao. Lepa nedelja je pred vama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV

Marsovo kretanje kroz vaše polje posla čini vas veoma nervoznim – sada nije trenutak da na poslu iznosite svoj stav jer vas može snaći ozbiljan problem. Spustite loptu i ne dižite gard, sačekajte neko bolje vreme. Nije vreme ni za kakva putovanja, a možda je bolje da usamljeni Lavovi ove nedelje takvi i ostanu, nesporazumi mogući u komunikaciji sa partnerom, povišena tenzija. Ljubomora je uzrok svega, ovo svakako nije trenutak da sedate na dve stolice jer vas lako mogu uhvatiti.

DEVICA

Odličan poslovni period je pred vama i zato dajte sve od sebe, prihvatite se poslova koji dugoročno obećavaju i nisu odmah na početku isplativi jer će se od jeseni pokazati da se vaš trud isplatio, i da rad koji ste uložili ima konačno smisao. Kada je ljubav u pitanju, veoma dobar period je pred vama u kojem možete uživati sa partnerom i ponovo u sebi osetiti ljubav i potrebu da volite. Uživajte.

horoskop2

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA

Pred vama je vrlo aktivna poslovna nedelja – vaša razmišljanja o inostranstvu i planovi za posao tamo postaju polako realnost. Shvatate da vaš uloženi trud u proteklom periodu, iako je delovao potpuno uzaludan, ipak sada polako dobija smisao. Požurite i ništa ne ostavljajte za sutra, obavite važne poslovne razgovore i pošaljite važan mejl koji već dugo odlažete. Emotivno gledano, ako ste slobodni – u nešto ste boljoj situaciji jer je moguće novo, zanimljivo poznanstvo. Ako ste u vezi – muče vas stari nesporazumi, nemir vas drži jer niste sigurni da li možete verovati partneru.

ŠKORPIJA

Tokom ove nedelje mučiće vas Marsov hod kroz Bika, sazvežđa naspram vas, zbog čega su mogući konflikti, pritisak na vas, svađe, ali ako sačuvate mir znajte da se sada sve brzo rešava u vašu korist. Neke dugo odlagane stvari, pravni problem, nekretnine, poslovne dileme, sada imaju šansu da se trajno reše, i zato budite strpljivi još malo. U ljubavi, vrlo napet period je pred vama koji može doneti i raskid veze. Zato pokušajte da izbegnete sukob.

STRELAC

Pred vama je dobar poslovan period, moguće potpisivanje vrlo važnog poslovnog ugovora koji očekujete već neko vreme sa nestrpljenjem. Takođe, moguć je priliv novca. Strelčevi koji nisu zaposleni sada mogu dobiti posao, zato dajte sve od sebe i ponovo nazovite neke poznanike i rođake. Kada je ljubav u pitanju, Venera u Blizancima stavlja vas u emotivnu dilemu, skloni ste flertu i ulasku u paralenu vezu. Nekako nije baš trenutak za takav rizik jer ćete brzo biti otkriveni.

horoskop3

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC

Pred vama je nedelja pravno administrativnih aspekata, imaćete posla sa sudom ili potrebu da rešavate neka važna dokumenta ili nekretnine i uspećete u tome, ne odlažite to. Kada je ljubav u pitanju, tu je situacija veoma komplikovana, Jarčevi koji su u braku ili dužoj vezi koja je u krizi mogu upravo sada doneti odluku o raskidu. Ako to ne želite – izbegavajte bilo kakav konflikt.

VODOLIJA

Vrlo važan poslovni period je pred vama, morate se fokusirati na odluke, i ako razmišljate da radite – sada nije pravi trenutak za to. Sačekajte bolja vremena. Kada je ljubav u pitanju, ni tu vam baš ne cvetaju ruže, ovo je nedelja loših vesti. Ako ste se nadali staroj ljubavi – od toga nema ništa, stari partner je u novoj vezi i teško da će se vraćati na staro. Okrenite se svojim prijateljima i druženju. Odmorite se, to vam je potrebno.

RIBE

Pred vama je važna poslovna nedelja u kojoj možete ostvariti vrlo uspešan razgovor oko posla u inostranstvu i sređivanju nekih papira i administracije, zato dajte sve od sebe da uspete ove nedelje. Neka pitanja sa sudom dobijaju svoj epilog baš ove nedelje, u vašu korist. Kada je ljubav u pitanju, mnoge Ribe sada rešavaju vrlo važna emotivna pitanja – mogućnost da se zasnuje porodica, mogućnost ozbiljne veze.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh