I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 27.7. do 3.8.2015.

OVAN

Razmišljate o načinu da poboljšate posao i finansije. Najuspešniji je period za one koji su vezani za državne institucije ili posluju sa strancima. Krajem nedelje mnogi mogu da očekuju i konkretne pomake. Možete da se oslonite na dobar savet prijatelja. Samo ne brzajte i sve će biti uredu. U emotivnom delu se već izvesno vreme nalazite u čudnoj fazi. Slobodni Ovnovi uživaju u flertu i teško se odlučuju za nešto konkretnije. Svakako ćete imati mogućnost da birate jer će se pojaviti bar dve osobe koje će vam biti interesantne. Svaki potencijalni partner je specifičan i privlači vas iz potpuno različitih razloga. Dajte sebi vremena da osetite šta bi vam najviše prijalo. Verovatno je to neko iz drugog mesta ili neko ko često putuje. Zauzeti Ovnovi žele osveženje u odnosu. Strasti su naglašene pa ako nisu zadovoljavajuće sa voljenom osobom – vrlo lako se možete odlučiti za ulazak u avanturu. Komunikacija sa partnerom se popravlja.Pazite da ne istegnete neki ligament.

BIK

Mnogi su zapostavljali poslovne obaveze zbog privatnog dela. Nešto vas na radnom mestu žulja. Sada, hteli vi to ili ne, počinje da se raspliće. Primorani ste da radite punom parom. Dosta toga vam ne odgovara na trenutnom poslu pa će mnogi Bikovi razmišljati o promeni radnog mesta ili počinjanju privatnog posla. Za sada vaši planovi trebaju da ostanu skriveni ali pustite pipke jer ćete dobiti dragocene informacije. U proteklim nedeljama ste odlično balansirali u emotivnim pričama. Sada je vreme da se neki odnosi konkretizuju. Imate potrebu da budete otvoreniji. Varnice su sve jače pa i ne možete da se uzdržite. Mnogi slobodni Bikovi mogu da se nađu u tajnoj ili na neki način komplikovanoj vezi. Sve to vam sada ne smeta. Vođeni ste jakim emocijama. Nećete dozvoliti drugima da diktiraju vaš emotivni život pa vas je briga ko će šta misliti i komentarisati. Zauzeti Bikovi imaju potrebu da flertuju. Ipak pazite da to ne primeti voljena osoba jer su u ovom periodu vaše granice malo nejasne. Nepoverenje partnera raste, a kod nekih je to i sa razlogom. Pazite se prehlada. Glava i grlo u vam slabe tačke.

BLIZANCI

Počinjete da se opuštate i otvarate za potencijalne novine. U prethodnom periodu ste mnogo radili, čak ste se na istu stvar vraćali više puta da biste je završili. Sve vam postaje lakše i organizovaniji ste. Kod mnogih će se nešto menjati u radnom okruženju (ili u smislu prostora ili prihvatanja novih saradnika). Konačno završavate sa nekom papirologijom ili dolazite do kontakta sa osobom koja vam je bitna za jedan projekat. I emotivni deo vam više ne deluje toliko komplikovano. Slobodnim Blizancima može da se udvara neko koga smatraju prijateljem. Rasčistite taj odnos i postavite ga na svoje mesto – na ovaj ili onaj način. Interesantna komunikacija je vezana i za internet i mobilne telefone. Svakako vam neće nedostajati pažnje suprotnog pola. Samo da prestanete toliko da mislite o poslu i vašoj dosadnoj svakodnevici. Pokrenite se i okrenite oko sebe. Prijatelji vas stalno zovu na neka druženja. Zauzeti Blizanci trebaju da se okrenu voljenoj osobi i opuste. Možda vam je već zamereno da ste bili veliko zakeralo u prethodnim nedeljama. Možda i jeste ali se ne osvrćite na to. Sada ste sa osmehom i potpuno drugačije raspoloženi. Skloni ste virusnim infekcijama. Pazite da ne obnovite neku povredu zgloba.

RAK

Emocije su vam u prvom planu šta god da radite. To za sada nije dobro. Tek od petka se situacija bitnije popravlja i vi razmišljate trezvenije. Do tada se usmerite na savet i podršku prijatelja. Mnogi se oslanjaju na vas ali ćete to videti tek tokom sledeće nedelje. Uvidite svoje kvalitete i trudite se da ih gurate u prvi plan. Sticajem okolnosti ćete se brzo naći u centru pažnje. Emotivni deo nije bio najbolji u prethodnim nedeljama. Želite da se nešto reši pa kud puklo. Partner vas suviše kritikuje i vi ne znate šta je dalje pametno. Sačekajte sledeću nedelju da bilo šta ozbiljno izgovorite ili odlučite. I sami ste preemotivni što nije dobra kombinacija. Slobodni Rakovi mogu sasvim slučajno da sretnu osobu iz prošlosti. Međutim, to nije dobra opcija za vas. Ono što vam je smetalo ranije smetaće vam i sada. Mnogi Rakovi imaju suštinski strah od samoće ali neke kompromise ipak ne trebate da pravite. Moguće vam je i interesantno poznanstvo preko posla. To bi trebalo da bude neko ko je sportski tip i uspešan u onome što radi. Ipak nemojte nišra da pokrećete pre vikenda. Stomak vam je slaba tačka u ovoj nedelji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Kako dani budu prolazili tako ćete osećati olakšanje. Polako se vraća vaš osećaj kontrole. Suviše ste se oslanjali na druge u prethodno periodu ili jednostavno ništa nije zavisilo od vas. Okolnosti se menjaju u vašu korist. Pokreću se izvesni interesantni projekti. Samo se uzdržite od toga da rešavate tuđe probleme na radnom mestu. Ulazite i u interesantan period kada je ljubav u pitanju. Što više se krećite a putovanja će vam neverovatno pijati. Interesantni potencijalni partneri i jesu upravo vezani za neko putovanje. Neki od slobodnih Lavova će osetiti potrebu da se vrate na neku staru vezu. Svakako su varnice prisutne i strasti vas vode. Možda ovo nisu dugoročno dobra rešenja za vas ali vam za sada sva ta dešavanja prijaju. Zauzeti Lavovi izbijaju u prvi plan. Nakon perioda dominacije voljene osobe sada vi imate veće pravo glasa. Verovarno zajednički rešavate nešto u vezi finansija ili mlađeg člana porodice. Komunikacija se popravlja. Skloni ste prehladama. Treba vam više odmora i sna.

DEVICA

Na jedan drugačiji način posmatrate protekla dešavanja i ono što ste sebi stavili u zadatak. Svakako je prisutan osećaj olakšanja. Nešto će se do kraja nedelje rešiti spletom srećnih okolnosti. Neko iz kruga saradnika će vam se približiti i zajedničkim snagama rešavate jedan bitan projekat. Partnerstva su vam neobično bitna u narednih par nedelja. Emotivni deo se takođe popravlja. Komunikacija sa partnerom ili potencijalnim partnerom ide spontano i otvoreno. Vaša urođena intuicija će stišati suviše jak racio. Slobodne Device neće imati toliko pitanja kada se pojavi neko nov. Poznanstva su vezana za izlaske i mesta gde ima mnogo ljudi, možda neka proslava. Takođe preko prijatelja možete nekoga da upoznate. Vizionarska razmišljanja osobe koja vam se fizički dopala će biti tema neiscrpnih razgovora. Zauzete Device produbljuju odnos. Neke vaše sumnje padaju u vodu. Maštate o nekoj bližoj budućnosti i promeni okolnosti. Sve je moguće. Respiratorni organi su vam slaba tačka.

VAGA

Trebate da reorganizujete svoje poslovne obaveze. Pritiskaju vas rokovi i očekivanja saradnika. Izvestan stres se pojačava ali vi uspevate da plivate u svemu tome. Samo se malo uozbiljite i ne odlažite bitne odluke. Pomoć stiže od tamnije muške osobe. Možda će neko nov ući u vaše radno okruženje a to su dobre vesti za vas. Pravljenje balansa je osnovna simbolika vašeg znaka. Kako dani odmiču tako će vam to delovati lakše. Samo sebi postavite cilje. Zauzete Vage će bitnije poboljšati komunikaciju sa partnerom. Samo sitne korekcije u odnosu su dovoljne. Voljena osoba ima neki plan koji uključuje i vas. Na kraju to neće isprasti loše. Samo pratite priču i dajte svoje sugestije. Kompromis je moguć. Slobodne Vage će upoznati nekoga veoma interesantnog u trenutku kada se najmanje nadaju. Samo se ne zatvarajte u četiri zida. Glava vam je slaba tačka. Neke mogu opteretiti i bolovi u donjem delu leđa.

ŠKORPIJA

Na radnom mestu se pojačava tenzija. Šefovi imaju velika očekivanja od vas koja vi pokušavate da pravdate. U toj brzini možete da pravite greške. Ipak usporite tempo i povedite računa kome šta pričate. Izbegavajte rasprave i tračarenja jer samo mogu ići na vašu štetu. Osvežite nešto u prostoru u kome radite. Emotivni zanos iz prethodnog perioda ne jenjava. Slobodne Škorpije i dalje priželjkuju fatalnu ljubav. Interesantni emotivni susreti su vam vezani za poslovno okruženje. Takođe su moguća poznanstva u centru grada ili na nekoj proslavi. Imate mogućnost da birate jer će vam se istovremeno pojaviti dve interesantne osobe. Sagledajte okolnosti osoba koje ste sreli da biste doneli pravu odluku. Zauzete Škorpije će prijatno iznenaditi voljena osoba. Prija vam ukazano poverenje i izliv emocija. Osećaj bliskosti će biti jači nego ikada.

STRELAC

Već izvesno vreme ulažete dosta napora da biste održali sve ono na čemu radite. U ovom periodu možete da obnovite ili učvrstite odnos sa saradnicima. Ne počinjite ništa novo dok bar nešto ne privedete kraju. Imate velika očekivanja ali za sada stvari idu polako. Vi niste baš najstrpljiviji znak pa vam to može uneti nervozu u svakodnevicu. Očekuju vas interesantna emotivna dešavanja u ovom periodu. Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju nekoga kroz posao, preko prijatelja, interneta ili na neko kraćem putu. Mnogo izbora šta god da isplanirate od aktivnosti. Bili ste neodlučni kada ste mislili o tome kakav partner bi vam odgovarao. Čim stupite u kontakt znaćete da je to ono što vam treba. Samo ne brzajte. Sledeća nedelja vam je mnogo bolja da nešto ozvaničite. Zauzeti Strelčevi normalizuju komunikaciju. Partner vas nije razumeo i stalno se vraćao na neke greške iz prošlosti. Napokon ste nešto razjasnili pa možete da nastvaite sa zajedničkim planovima. Prijao bi vam put. Kičma vam može biti problem.

JARAC

Osećate se kao da ste u nekom sendviču. Udovoljiti svima a saradnici imaju skroz različite prohteve prema vama. Jednostavno shvatite da nećete moći sve da ispoštujete. Postavite prioritete i princip: „Svakome po zasluzi“. Finansije vam se popravljaju ili postoje naznake da će se ubrzo popraviti. Pazite ako nešto potpisujete krajem nedelje. Ovo je naglašeniji period za zauzete Jarčeve. Ulepšavaćete dom, uživati u aktivnostima za dvoje, maštati o zajedničkoj i stabilnoj budućnosti. Samo ćete tražiti malo razumevanja za poslove obaveze koje imate. U slučaju da ne dobijete podršku, moguće su rasprave tokom vikenda. Samo ne dozvolite mešanje trećih osoba u vaš odnos. Tu biste trebali odmah da odreagujete ali ne suviše burno. Slobodni Jarčevi maštaju o stabilnoj emotivnoj vezi. Teško da ćete videti nekoga ko bi se uklopio u sve ono što želite za sebe. Razmišljaćete o proteklim vezama. Ipak povratak na staro nije dobra opcija za vas. Moguć je poroblem sa zubima ili grlom.

VODOLIJA

Ovo je odličan period za sve one koji posluju sa inostranstvom ili strancima. Odlično su vam položeni papiri i komunikacije bilo koje vrste. Prosto postajete dobar manipulator. Zadajte sebi konkretne zadatke. Sve vam ide lakše nego u prethodnim nedeljama. Prijaće vam okruženje mlađih ljudi.
Privlačićete pažnju suprotnog pola gde god da se nađete. Naročito vam prija pažnja mlađih i atraktivnih ljudi. Moguće je da će vam pažnju privući osoba iz drugog mesta. Ali za vas nema prepreka kada nešto želite. Sada ste vi u ulozi lovca. Nećete prihvatati ne kao odgovor. Vaša upornost će se svakako isplatiti. U slučaju da se neko nov pojavi u vašem radnom okruženju – eto vama ljubavi. Zauzete Vodolije funkcionišu rasterećenije. Bili ste podrška voljenoj osobi u prethodnih par nedelja. Nešto se reilo i vi možete da odahnete. Planirate zajedničko putovanje ili ćete ugostiti nekoga. Moguće su vam prehlade. Iscrpljeni ste zbog obaveza iz prethodnog perioda.

RIBE

Sve deluje ako da će se poslovni projekti odvijati u dobrom pravcu. Interesantne ponude vam stižu sa više strana. Bilo da je u pitanju povišica, honorarni posao ili projekat koji vas izbacuje u prvi plan. Samo pametno postavite uslove igre jer ćete vi to sigurno diktirati. Nije vreme da budete skromni. Više mislite o poslu i novcu nego o ljubavi, bar većina. Samim tim je emotivni deo nekako vezan za poslovno okruženje. Jedan prijatelj može da provodadžiše. To se ne bi ispostavilo kao loše – pokušajte. Vašu pažnju će privući ili izrazito visoka ili niska osoba. Naćićete načina da se zabavite ali je pitanje da li vi sada želite da uđete u emotivnu vezu. Svakako vam prija vreme koje posvetite sebi. Odnos kod zauzetih Riba zavisi od toga šta se dešavalo u prethodne tri nedelje. Dolazi do izvesne kulminacije. Da li će ona biti dobra ili loša je posledica vašeg angažovanja ili ignorisanja problema u prethodnom periodu. Glava vam je slaba tačka, naročito oči i zubi u donjoj vilici.

Tetka.rshoroskop3

Izvor: zena.blic.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh