I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 26. septembra do 3. oktobra

OVAN

Mars, kao vaš vladar, prelazi u znak svoje egzaltacije od utorka. Ima upliv na sve što se odnosi na karijeru i status. Čini vas aktivnim, borbenim, energičnim. Idealno ako se bavite pravom, sudstvom, ali i militantnim zanimanjima. Pomaže sportistima, trenerima, zanatlijama, inženjerima. Bićete izuzetno prodorni, brzi, ali izbegavajte konfrontacije sa autoritetima. U subotu je mlad Mesec u vašem polju partnerstva koji ukazuje na sklonost ka ustaljivanju u ljubavi. Neki će razmišljati o bračnoj ponudi. Kontrolišite krvni pritisak.

BIK

Većina planeta zauzima vaše šesto polje a to znači da puno energije investirate u rutinske obaveze. Okupirani ste svakodnevnim poslovima, racionalni i trudite se da drugima budete od koristi. Preispitajte svoj osećaj odgovornosti, odnosno da li preterujete u pružanju usluga a na svoju štetu. Za sada ste zadovoljni atmosferom koja vlada na poslu a imate i podršku pretpostavljenih. Moguća je emotivna veza na radnom mestu ili kroz poslovne kontakte. Osetljivost reproduktivnih organa.

BLIZANCI

Prilično ste aktivni kod kuće posebno ako se bavite privatnim biznisom ili kreativnim poslovima. Popušta napetost između vas i konkurencije. Dokazali ste koliko ste superiorni i sada možete da odahnete.Venera u polju rada unosi vedrinu i lepotu u odnosima sa kolegama. Dopadljiv nastup u komunikaciji otvara mnoga vrata i mogućnosti za nove aranžmane i poslove. Ako ste u braku, najviše pažnje posvećujete deci ali i dragoj osobi. Prati vas sreća na emotivnom planu ako ste bez stalnog partnera. Razmišljate o estetskoj korekciji.

RAK

Od utorka je Mars u opozitnom znaku pa budite na oprezu kada je reč o javnim odnosima. Aspekt inicira sudske procese, odbranu prava i lične imovine. S druge strane, doprinosi većoj dominaciji u udruženjima ili nametanju volje ako ste u nekom ortakluku. Vodite računa o tome šta javno izjavljujete jer ćete češće biti na meti kritičara i opozicije. U subotu je mlad Mesec u vašem polju privatnosti i porodice što ukazuje na novi početak. Možda ste u fazi kada razmišljate o ljubavi i braku iz potpuno drugačijeg ugla. Izbegavajte stresne situacije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV

Do srede je Mesec u vašem znaku i čini vas prijemčivim za okolinu. Bićete okruženi masom sveta, naročito ženama. Mars pojačava tempo na radnom mestu, tako da nećete dizati glavu od posla. Aspekt je dobar za razna zanimanja, pružanje usluga, za majstore svog zanata. Obratite pažnju na vesti i informacije koje stižu do vas. Dobar je period za studente, sve koji se bave obrazovanjem i prenošenjem znanja na druge. Ipak, zadovoljstvo pronalazite u svom domu, sa porodicom ili voljenom osobom. Više se relaksirajte jer ste skloni iscrpljivanju.

DEVICA

Akcenat je na privatnom biznisu i poslovima. Sada ste u ekspanziji ali vas donekle prati konfuzija. S jedne strane aktivnost, brzo rešavanje poslova, brojne šanse za napredovanje, a sa druge nesređenost. Od prevashodne važnosti je da razdvojite bitno od nebitnog, lažno od istinitog. Merkur u vašem znaku je povoljan za poslovna putovanja, susrete, pregovore, predavanja i trgovinu. Finansijska satisfakcija neće izostati. Uglavnom, izbegavate duži boravak u kući. Ljubav je moguća na kraćem putu. Mislite pozitivno.

nedeljni horoskop

VAGA

Ovo je period kada ste prilično zaštićeni. Aspekti su povoljni za putovanja, finansije i ostvarenje ambicija. Mars je u polju privatnosti i čini vas aktivnim u kući. Možete se posvetiti renoviranju, popravkama i privatnim zanatskim poslovima. U subotu je mlad Mesec baš u vašem znaku što je povoljno za potpisivanje ugovora. Dobar je za razne umetničke manifestacije i nove aranžmane. Spremni ste za uspostavljanje ravnoteže i uklanjanje konflikata ako ih je bilo. Emotivni partner vas obasipa ljubavlju i pažnjom. Priuštite sebi bar kraći odmor.

ŠKORPIJA

Vladar Mars prelazi u znak svoje egzaltacije što će vam dati snagu i polet. Deluje na polje komunikacije tako da će biti kraćih putovanja, poslova povezanih sa vožnjom, prevoženjem robe i slično. Interakcije sa policijom, militantnim ustanovama ili bavljenje zakonskim stvarima. Izbegavajte rasprave sa rođacima, susedima ili neistomišljenicima. Srećom, Venera vas čini prijemčivim za lepotu i magnetski privlačnim za suprotni pol. Skloni ste zaljubljivanju, posebno ako ste do sada bili usamljeni. Budite nežni prema sebi i drugima.

STRELAC

Početkom nedelje Mars napušta vaš znak, posle dužeg zadržavanja, i prelazi u polje novca. Neophodan je veći napor da se dođe do prihoda, zarada ili će vas okupirati teži poslovi nego obično. Aspekt često donosi neplanirane troškove, investicije, pa imajte to na umu. Nisu isključena iznenađenja u vidu pozajmica ili većih računa. Mlad Mesec u polju ciljeva i prijatelja može doneti saradnju sa strancima i nove podsticaje. Povučeni ste i tajanstveni kada je reč o ljubavi, ili ste u fazi kada dosta maštate. Čitanje i bavljenje hobijima ima dobar uticaj na raspoloženje.

JARAC

Od utorka je Mars u vašem znaku gde ima najbolji upliv. Daje vam obilje energije, pojačava snagu volje, brzinu delovanja. Naravno, toliko energije podrazumeva konstruktivno usmeravanje ali to za većinu neće biti problem. Ima pozitivan uticaj na sportske aktivnosti i poslove u vezi s tim. Vodite računa da ne izgubite strpljenje ili dođete u konflikt sa drugima, jer ste skloni dokazivanju. Aspekt je odličan za rešavanje pravnih i zakonskih problema. Vodićete buran društveni i emotivni život. Ljubav može doći kroz prijateljstvo. Odlično se osećate.

VODOLIJA

Venera u polju karijere ukazuje na izuzetno prijatan poslovni period. Uživate u onome što radite, okruženi ste pažnjom i simpatijama kolega i saradnika. Ostavljate dobar utisak na javnost ako je vaša profesija povezana sa umetnošću, modom, filmom, televizijom. Nekima donosi društveni uspon ili dobijanje odgovarajućeg posla. Ako ste još uvek bez stalnog partnera, sada je prilika da ostvarite svoje ambicije. Možda vas privlači osoba koja je na položaju ili je to vaš pretpostavljeni. Tajni ljubavni susreti. Psihosomatske smetnje ako ste tome skloni.

RIBE

Ovo je period kada ostvarujete veliki broj kontakata. Merkur je u polju partnerstva i samim tim vas uvlači u razne aktivnosti. Interakcije sa novinarima, profesorima, književnicima, pedagozima a pre svega sa mladim ljudima. Iako su susreti, uglavnom, konstruktivni, budite pažljivi u davanju obećanja ili prihvatanju rizičnih ponuda. Mars prelazi u polje prijatelja i ukazuje na nova poznanstva. Često označava povećane troškove ili pozajmice prijateljima. Imate izuzetnu podršku emotivnog partnera i porodice. Infekcije i alergije disajnih organa.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh