I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 26. januara do 1. februara

OVAN – Dragi Ovnovi, biće ovo veoma važna poslovna nedelja i zato se potrudite da date sve od sebe, i da pokušate da završite bitne stvari koje duže vreme odlažete. Neki stari prijatelj pomoći će vam da rešite problem, savetom i urgencijom na važnom mestu. Potrudite se da sada obavite što više važnih razgovora, isplatiće se. Kada je ljubav u pitanju, Venera koja će krajem nedelje ući u Ribe može vam doneti vezu koju je bolje držati u tajnosti. Romantični trenuci sa osobom koju ne poznajete dovoljno, ali mogli biste se razočarati.

BIK – Dragi Bikovi, ovo je nedelja u kojoj možete konačno dobiti novac koji dugo očekujete ili neki povraćaj duga. Pašće vam kamen sa srca jer ste već pomislili da od toga neće biti ništa. Računi pristižu, rashodi na sve strane. Mnogi Bikovi imaže promenu na poslovnom planu – ponekad otkaz nije loš jer nam u nekim slučajevima donese još bolji posao. Samo hrabro. Na polju emocija, sredinom nedelje stvari se potpuno sređuju i nesuglasice sa partnerom prestaju, možete da se opustite. Slobodnim Bikovima ljubav dolazi preko prijatelja ili prijateljstvo može prerasti u ljubav.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, u ovoj nedelji ćete malo zakazati. Rasejani ste i kao da niste u stanju da se skoncentrišete. Rasipate se na sve strane, gubite papire, ključeve, dokumenta, zaboravljate obaveze i kasnite, što nije baš vaša osobina. Sa druge strane, poslovi konačno kreću punom parom i vaši planovi se ostvaruju. Kada je ljubav u pitanju, kao da ste razapeti između prošlosti i budućnosti. Ipak je nova osoba bolji izbor, možda trenutno niste u mogućnosti da pružite maksimum jer vas prošlost opterećuje.

www.freepix4all.com

PerSu marketi

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK – Dragi Rakovi, brinu vas finansije već neko vreme. Vaš status na poslu se popravio značajno i vi sada možete biti zadovoljni poslom i kako vas tretiraju, međutim, novac je problem – kasni ili je umanjen, a rashodi su potpuno nepredviđeni. Izdržite još nedelju dana, krajem nedelje možete očekivati manji dobitak. Kao da vam nije do ljubavi i radije biste bili sami, mada se može desiti da dobijete veoma zanimljive ponude od kvalitetnih osoba. Okrećete se sami sebi, svojim mislima, vraćate se u prošlost i analizirate gde se pogrešili. Sve je to bez potrebe – pustite da drugi budu dobri pema vama jer će vam to prijati, i opustite se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, pred vama je nedelja krajnosti – novac kako stigne tako ode. Biće ga ali će vam se krajem nedelje učiniti da je sve uzalud. Računi i rashodi će vas dovesti u očajnu poziciju, strpite se još malo da Jupiter počne da deluje. Na polju emocija situacija je sasvim drugačija, upravo sada možete sresti osobu koja vam može veoma odgovarati, a moguće je da baš prvi razgovor bude u vezi novca i finansija ili kredita i banke.

DEVICA – Drage Device, sledi aktivna nedelja na poslu, prestanite toliko da brinete i mislite o prošlosti i prihvatite se obaveza jer će to na vas delovati vrlo olakšavajuće. Činice vam se da radite uzalud jer novac nije dovoljan za obim posla koji obavljate ili ste u situaciji da niste isplaćeni na vreme, ali ne brinite toliko, stići će sve. Za vas ove nedelje rad predstavlja spas. U ljubavi je moguć konflikt sa partnerom krajem nedelje, gubite živce i ulazite u sukob u kom imate potrebu da kažete sve što vas muči. Možda i jeste vreme da to učinite.

horoskop2

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, u ovoj nedelji se nećete baš najbolje osećati. Nemoćni ste i hvata vas depresija zato što niste u stanju da promenite neke stvari kada je posao u pitanju, ali ako sačekate samo još malo, situacija će se potpuno promeniti. Obavili ste neke razgovore u vezi posla, ali nema nikakvih rezultata, čini vam se da od toga neće biti ništa. Takođe vam se čini da niste u stanju da završite ono što ste započeli, opustite se, dolaze bolji dani. Na polju emocija ulazite u nesporazum sa partnerom ako ga imate, a ukoliko ste usamljeni potpuno pogrešno procenjujete situaciju i ne vidite jasno, preterujete i tražite nemoguće. Spustite gard i razmislite gde grešite, sve je drugačije nego što vidite.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, biće ovo pomalo konfliktna nedelja u kojoj možete bez potrebe da se nervirate. Spustite loptu kada je posao u pitanju, niste u stanju da promenite situaciju. Nećete dobiti otkaz, bez obzira što vam se čini da ste veoma ugroženi. Nemojte spletkariti protiv kolega, ni to nije rešenje a moglo bi se otkriti. Bolje je da se okrenete emotivnoj priči jer je ovo za vas nedelja ljubavi – Venera iz Riba pravi odlične aspekte i donosi romantične trenutke sa partnerom. Uživajte i manje brinite o poslu.

STRELAC – Dragi Strelčevi, nedelja će vam prosto proleteti u trčanju, jurnjavi i sređivanju važnih papira, dokumenata. Činiće vam se da jednu istu stvar radite sto puta, ali budite uporni i završite stvari do kraja jer kraj nedelje donosi satisfakciju. Kada je ljubav u pitanju, može vam se dopasti osoba koju ste upoznali na društvenim mrežama ili osobu koja je udaljena od vas i ne živi u vašem mestu. Sve se svodi na poruke, ali može prerasti u nešto dosta ozbiljno. Opustite se i uživajte u prijatnom razgovoru.

horoskop3

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, spremite se za prilično stresnu poslovnu nedelja i čini vam se kao da nikada nećete izaći iz začaranog kruga u kom se vrtite već neko vreme. Pazite šta sada pričate i potpisujete, važne stvari ne poveravajte olako kolegama za koje znate da nisu od poverenja. Moguć konflikt sa kolegom koji nije odradio posao kako treba. Morate biti i dalje disciplinovani i strpljivi. Kada je ljubav u pitanju, nervozni ste. Zauzeti Jarčevi ulaze u konflikt sa partnerom uglavnom zbog finansija, nekretnine, familije i odnosa sa rodbinom. Slobodni Jarčevi su u nešto malo boljoj situaciji – sviđa vam se osoba iz komšiluka.

VODOLIJA – Drage Vodolije, pred vama je dobra poslovna nedelja – prijatelji će vam pomoći da nađete novi posao, te ukoliko neradite, sada je trenutak da krenete da tražite posao. Ukoliko ste zaposleni, baš od prijatelja možete očekivati da vam mnogo pomognu oko posla. Na polju ljubavi se nalazite na nekoj prekretnici – nije da oskudevate u izboru, udvaraće vam se dosta osoba ali vi kao da čeznete za pršlošću i razmišljate sve češće o tome. Možda je bolje u ovom priodu okrenuti se prijateljima, u tome je spas.

RIBE – Drage Ribe, tokom cele ove nedelje vas veoma zabrinjava situacija na poslu i polju finansija. Gubite takt i moguće je da ulazite u konflikt sa ljudima, što ne biste trebali da činite jer će se situacija već sledeće nedelje promeniti. Ako očekujete glas o novom poslu, on stiže sledeće nedelje, budite strpljivi i izdržite. Kada je ljubav u pitanju, sredinom nedelje Venera u vašem znaku donosi ljubav i romantične trenutke koji vas ponovo vraćaju u život. Nemojte mešati ljubav, posao i novac, to neće moći zajedno.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh