I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 26.8. do 2.9.

OVAN – Dragi Ovnovi, ova poslovna nedelja biće veoma važna za vas. Vaš vladar Mars ući će 28. avgusta u sazvežđe Lava, u isto vreme kada je i poslednja Mesečeva četvrt. U vašem slučaju to će doneti nove poslovne mogućnosti i potrebu da donosite odluke. Izlazite iz perioda nesigurnosti i haosa, kada sebe niste mogli da prepoznate u stanju dezorganizacije koje vam nije svojstveno. Od ove nedelje ponovo ćete prepoznati sebe, vraća se energija i potreba za akcijom. Veoma je dobra nedelja za sve koji se bave sportom, modom, glumom, medijima. Na ljubavnom planu mnogi
Ovnovi mogu očekivati početak nove emotivne veze i rešavanje emotivnih pitanja. Susret sa nekim ko živi daleko u inostranstvu.Dobro se osecate.

BIK – Dragi Bikovi, pred vama je važan period za posao i karijeru. Neki vaši stari saradnici pomoći će vam da rešite poslovne nesporazume i konačno ispravite tuđe i svoje propuste. Očekuje vas vrlo uspešna jesen, tokom koje ćete utvrditi novu poziciju na poslu. Držite se starih proverenih saradnika, a ukoliko očekujete novac – priliv je zagarantovan krajem nedelje. U ljubavi se morate više potruditi da biste osvojili partnera. Ovo je važna nedelja kada je ljubav u pitanju, jer možete upoznati vrlo zanimljivu osobu na mestu za zabavu ili na nekoj sportskoj manifestaciji – nemojte ništa prepuštati slučaju, rizikujte – imaćete velike šanse da osvojite osobu koja vam se dopada.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, biće ovo veoma uspešna poslovna nedelja, naročito od 28.avgusta kada su mogući susreti sa nekim osobama s puta ili posao koji otvara mnoštvo komunikacija i kraćih putovanja. Budite hrabriji, direktni i uspećete. Studenti Blizanci ulaze u period kada možda neće tako lako polagati ispite jer će profesori insisitirati na sitnicama i detaljima, zbog čega će ispit dugo trajati. Neko iz vaše porodice obradovaće vas svojim uspehom, naročito ako je mlađa osoba u pitanju. Češće ćete se sretati sa sportistima ovih dana, i moguće je da se upravo tu rodi ljubav. Takođe, možete se dopasti osobi koja je vrlo uspešna u poslu, ima vlastitu firmu i često putuje zbog posla. Ovo jeste period važan za vašu karijeru, ali i ljubav je na pomolu.

horoskop 1

PerSu marketi
Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

RAK – Dragi Rakovi, pred vama je nedelja u kojoj možete dobiti vest o novom poslu. Vreme je za promene i možete očekivati poziv osoba koje su vrlo uticajne ili se bave politikom – ovog puta će to biti pozitivne vesti. Merkur koji se kreće sazvežđem Device odlično je postavljen u sekstilu sa Plutonom, zbog čega vam vest donosi vaš poslovni saradnik koji je u politici. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 28.avgusta, konačno dobijate dugo očekivanu vest. Već dugo vas muče nemir i nesanica po pitanju posla, a ova nedelja može doneti olakšanje. Na polju emocija i porodice, vreme napetosti u kući prestaje, dopada vam se osoba sa posla, i imate šansu za početak nečeg lepog – pokrenite se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, ulazak Marsa u vaš znak sredinom nedelje doneće nove poslovne šanse, naročito ako tražite posao vezan za medije, marketing, reklamu, zabavu, sport ili dodani izvor prihoda od hobija. Istina, trpećete kritike od nekih prijatelja da ste „nemogući“ i da ste postali „bahati“…Moguće je da su prijatelji u pravu, poslušajte ih i potrudite se da ih razuverite, inače uskoro možete imati problem zbog svog ponašanja. U ljubavi će posle dužeg vremena doći do stabilizacije, i ukoliko ste u vezi, strasti će se konačno smiriti, a sukobi kroz koje ste možda prošli, biće izglađeni. Slobodni Lavovi upoznaće vrlo ambicioznu osobu na novom radnom mestu.

DEVICA – Drage Device, dosta je dobra poslovna nedelja pred vama jer u njoj možete dobiti satisfakciju poslovnih saradnika i potvrdu vaše vrednosti, kao i priliv novca početkom i krajem nedelje. Konačno ćete se osetiti sigurnim na poslu i možete izgladiti nesporazume sa vašim pretpostavljenima. Kada je ljubav u pitanju, niste baš raspoloženi da otvoreno pričate drugima o tome, sviđa vam se zauzeta osoba. Ukoliko ste u vezi, može vam se desiti da neko sa kim radite pokaže interesovanje za vas. Vaša ljubaznost i taktiziranje mogu biti protumačeni kao signal i možete se naći u duploj vezi. Brine vas zdravlje nekoga iz porodice.

ljubav

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, trenutno ste na nekoj vrsti raskrsnice bilo da je u pitanju poslovna odluka bilo da su aktuelna neka pitanja vezana za kuću, zemlju, nekretnine ili samo mesto boravka. Plašite se reakcije poslovnog okruženja na neke vaše ambiciozne odluke i planove, zbog čega vagate šta možete izgubiti, a šta dobiti. Međutim, ipak ste spremni da nastupite otvoreno čak i po cenu da prekinete neke poslovne kontakte. Isteraćete svoje namere. U ljubavi se dobro osećate i krenulo vam je, ali izgleda da vam se otvara više mogucnosti. Pred vama je vrlo zanimljiva i aktivna nedelja druženja sa prijateljima, kraćih putovanja i izleta na kojima možete upoznati vrlo zanimljive osobe. Uživajte.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, sredinom nedelje moguć je manji priliv novca, a otvaraju se i neke mogućnosti za napredovanje na poslu. Imate potrebu da se konačno dokažete svojim pretpostavljenima sa kojima ste poslednjih godinu dana bili u nekom nesporazumu. Nezaposlene Škorpije mogle bi dobiti vrlo brzo neki posao. Ako govorimo o emocijama, pred vama je nedelja u kojoj bez potrebe stvarate nervozu i konflikte u odnosu sa partnerom. Počinjete da osećate ljubomoru i pravite tenziju optužujući partnera za nestabilnost. Pogrešno vidite stvari.

STRELAC – Dragi Strelčevi, vrlo aktivan poslovni period je pred vama, naročito 28. avgusta kada možete dobiti dobru poslovnu ponudu. Nezaposleni Strelčevi bi trebali da se pokrenu, jer ono što je obećano u poslu – uskoro će se ispuniti. Studenti Strelčevi, dobra je nedelja za polaganje ispita. U ljubavi situacija nije baš najbolja, u suštini niste spremni za ozbiljnu vezu i kao da ni sami niste sigurni šta želite. Osobe oko vas sve naslućuju i zato i imate problem u komunikaciji i započinjanju bilo čega ozbiljnijeg. Dobro se osećate i bolje je da se okrenete poslu.

photo-27

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, pred vama je aktivna poslovna nedelja u kojoj se otvaraju nove mogućnosti saradnje i započinjanje nekih novih poslova. Bićete spremni da rizikujete i povući će vas energija nekih mlađih saradnika. Dobra poslovna nedelja koja se završava dobitkom novca. Na polju emocija se vraćate na nekoga iz prošlosti – slučajan susret ili poziv probudiće vam stara osećanja, jedini problem je možda udaljenost na koju ćete morati da se naviknete.

VODOLIJA – Drage Vodolije, tokom ove nedelje bićete rastrzani između mnoštva poslovnih obaveza i više mogućnosti za nove poslovne šanse koje se otvaraju. Energija vam nije baš najsjajnija i može se desiti da nestižete da završite započete stvari. Pazite šta obećavate, jer nećete sve moći da ispunite pa se sredinom nedelje možete naći u neprijatnoj situaciji da vas ljudi opominju na rok i kašnjenje. Dvoumite se između neke dve poslovne mogućnosti, a istovremeno želite da uvedete neke promene u dosadašnjem načinu rada. Manjkaju vam energija i organizacija posla. U ljubavi ne dozvoljavate partneru da vam pomogne, kao ni da vam sugeriše bilo šta, i tu može iskrsnuti problem. Nova ljubav i poznanstvo za slobodne Vodolije na vidiku su krajem nedelje, uživajte.

RIBE – Drage Ribe, pred vama je pomalo kontradiktorna poslovna nedelja. Sa jedne strane, imaćete manjih nesporazuma sa pretposavljenima na poslu, veliki je pritisak na vama i dobićete dodatna zaduženja koja ćete teško podnositi. Istovremeno, tokom ove nedelje mogući su prilivi novca u vidu bakšiša ili honorara, ekstra zarada, što će vas pokrenuti i pomoći vam da izdržite pritisak. Za ljubav ovo nije baš najsjajniji period. Možete ući u flert, kratku vezu i avanturu, te ako želite nešto stabilno – ovo nije period za takve izlete. Pazite se povrede.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh