I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 25. aprila do 2. maja

OVAN

Sve do subote uživajte u čarima Venere dok je u vašem znaku. Ovo je period kada dobrim poslovnim potezima rešavate finansijske probleme. Kako je od 28. Merkur retrogardan poželjno je da napravite dobar biznis plan i da ga se pridržavate. Po prirodi ste odlučni, takmičarski raspoloženi i ne dozvoljavate nikakva ometanja i uplitanja u vaše odluke. Iako ste zaneseni emotivnim i ljubavnim dešavanjima, polako  preuzimate  kontrolu. Nemate problem da dragoj osobi bez ustezanja pokažete šta osećate ali znate i da taktizirate, a to deluje pozitivno.

BIK

Prilično ste veseli, razigrani, kreativni i pričljivi. Idealno za predavače, vaspitače , trgovce, komercijaliste i sve koji  se bave intelektualnim radom. Krajem nedelje  očekujte promene naročito u pregovorima. Možda bi bilo najbolje da neke sastanke odložite, ili potpisivanje ugovora, posebno ako niste sigurni da vam to odgovara. Od subote je Venera u vašem znaku a to znači da se prepuštate zadovoljstvima i hedonističkom načinu života. Očigledno  je da ćete praznike provesti sa osobom koja vam je draga i uživati u čarima ljubavi.

BLIZANCI

Prva polovina nedelje je nešto burnija sa puno dešavanja. Nisu isključeni susreti koji mogu delovati stresno na vas, ali samo pod uslovom da se bavite javnim poslovima ili zavisite od partnerstva. Pred kraj nedelje  dolazi do povlačenja i ulazite u mirniji period jer Merkur, kao vaš vladar, kreće retrogardno. Možete se posvetiti pisanju, analizama,  tajnim razgovorima ili čitanju knjiga. Iskoristite praznike da napunite baterije i da o svemu razmislite na opušteniji način. Uživaćete u tajnim ljubavima ili poželeti da se maksimalno posvetite onome koga volite.

RAK

U fazi ste kada se maksimalno angažujete na poslu a to može da znači i veliko iscrpljivanje. Početkom nedelje nisu isključene problematične situacije na radnom mestu koje vode konfliktima ili napetim odnosima. Poželjno je da budete racionalni i da kontrolišete emocije. Kraj nedelje je nešto opušteniji jer se okrećete društvenim  događanjima, prijateljima i izlascima. Neki planovi se odlažu posebno ako podrazumevaju timski rad i dogovor. Od subote ulazite u lep ljubavni period posebno ako ste mlađi ili bez stabilne emotivne veze.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Usmereni ste na karijeru i status. Upliv planeta je pozitivan tako da se sve odvija onako kako ste planirali. Od četvrtka dolazi promena a to znači da ćete neke poslove i obaveze morati da odložite. S druge strane, mogu vas iznenaditi zaostali dugovi, računi ili problemi sa papirologijom. Ipak, imate podršku partnera što će vam pomoći da rešite finansijske nedoumice. Oblasti u kojima imate dosta uspeha su investicije, umetnost, posebno ako sve to kombinujete sa putovanjima. Kod vas se posao i ljubav povezuju, a to daje i mogućnost boljeg upoznavanja.

DEVICA

S obzirom da Merkur od 28. menja smer kretanja naoružajte se strpljenjem. Možete biti dezorjentisani, promenljivi, kolebljivi ali i pomalo lenji. Idealno ako putujete, odmarate ili se relaksirate. Na neki način je to i preporuka da se što više opuštate i da što manje brinete za sitnice kojima ste obično preopterećeni. Do tada obavite sve što je važno  i ne trpi odlaganja, kao što su računi, dokumenti i poslovi. Vikend je idealan za ljubav i dobar provod ako putujete u inostranstvo. Ako ste u braku, manje nesuglasice i puno rada.

horoskop

VAGA

Početak nedelje je odličan za kraća poslovna putovanja i kontakte. Osećanja su promenljiva pa tako menjate i planove. Prilično ste preduzimljivi, puni energije, a to vam pomaže ako se bavite finansijama, osiguranjem ili bankarstvom. Krajem nedelje Venera menja znak i donosi  dobitke kroz partnerske poslove. Čini vas senzualnim,  prijemčivim za lepotu, zadovoljstva ali i lenčarenje. Ovo je dobar period za ljubavna osvajanja ako ste  slobodni . Bićete privlačni za suprotni pol a to znači i puno mogućnosti za nova poznanstva i romantične susrete.

ŠKORPIJA

Lepi aspekti u polju javnosti i partnerstva donose neočekivana dešavanja. Ako je nešto izgledalo nepovoljno, nedokučivo sada će se  preokrenuti u vašu korist. Ipak, potpisivanje ugovora i konačni dogovori  još uvek su pod znakom pitanja ali to nije do vas. Okrenuti ste  društvenim događanjima, proslavama, a okolina vas uvlači u mnoštvo  aktivnosti. Lep period za ljubav, udvaranja, odlazak u pozorište i kulturna dešavanja. Odnos sa bračnim partnerom je haromoničan i trudite se da uživate jedno u drugom bez prisustva drugih.

STRELAC

Početkom nedelje Mesec je u vašem znaku i čini vas veselim ali su osećanja na neki  način promenljiva. Dosta planeta naglašava polje svakodnevnih obaveza i zdravlja tako da ste posvećeni rutinskim poslovima. Od četvrtka ćete odrađivati zaostale poslove ili nešto što već duže vreme odlažete. Ipak, imaćete podršku ili će se dogovor koji je ostao nedorečen sada ostvariti na obostrano zadovoljstvo. Uživaćete u nekom hobiju ili saradnji sa osobom koja ima slična interesovanja kao i vi. Prilično ste strastveni i neukrotivi.

JARAC

Imate utisak da nije pravi trenutak za delovanje i to vas pomalo deprimira. Uglavnom, sve radite daleko od očiju javnosti ili drugima ne otkrivate svoje tajne planove. Ovaj period je povoljan za poslove koji se tiču zakona, policije, vojske, sudstva. Za većinu je povoljnije da  manje rade a više se odmaraju. Okrenite se porodici, rešavanju intimnih problema. Krajem nedelje dolazi do pozitivnih promena koje naglašavaju uspeh u finansijskim špekulacijama što je idealno za privatnike. Lep period za uživanje i nove ljubavi ako ste mlađi.

VODOLIJA

Kod vas je naglasak na privatnim i društvenim aktivnostima. Posvećeni ste društvenim i socijalnim dešavanjima posebno ako se bavite politikom, nekim humanitarnim zanimanjem, psihologijom i slično. Prednost ima timski rad, kontakti sa prijateljima i različitim grupama ljudi. Ipak, nije lako usaglašavanje mišljenja sa saradnicima posebno ako radite na zajedničkim projektima. Krajem nedelje se okrećete porodici, deci i u kući pronalazite satisfakciju. Ako ste bez stalnog partnera uživaćete u čarima nove ljubavi.

RIBE

Za vas nema odmora, ali ne posustajete. Uvek ste spremni za nove projekte i realizaciju programa koji drugima deluju neostvarivo. Sada je naglasak na komunikaciji, kraćim putovanjima, dogovorima, ostvarivanju dugoročnih planova. Imate uspeha u obrazovanju, komercijalnim poslovima, izdavaštvu, pisanju, novinarstvu, umetnosti. Krajem nedelje povedite računa o  dokumentima, računima, sitnicama jer su moguće greške ili manji gubici zbog rasejanosti. Ono o čemu ste sanjali, kada je reč o ljubavi, sada se može i ostvariti.

Piše Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh