I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 24. novembra do 1. decembra

OVAN – Dragi Ovnovi, ovo je poslednja nedelja u kojoj trpite stres i veliki pritisak na poslu. Već krajem nedelje možete očekivati olakšanje i vrlo pozitivne vesti iz inostranstva koje će vam rešiti veliki poslovni problem. Možda je vreme da raščistite sa sobom šta želite i kuda. Treba prekinuti sa starim poslovima, završiti ciklus stresnih godina tako što ćete napustiti stari posao, početi da radite nešto drugo, otići u inostranstvo, prodati nekretninu ili poslovni prostor. Šansa za to je veoma blizu. Kada je ljubav u pitanju, nailazite na pritisak i nesporazum sa starim partnerom. Najradije biste se rešili svega, prija vam samoća.

BIK – Dragi Bikovi, biće ovo nedelja u kojoj, ukoliko niste zaposleni, možete dobiti prve informacije o novom poslu, pokrenite se. Takođe, krajem nedelje očekuje vas i novčani priliv. Krajem nedelje moguć je kraći put i kontakt sa inostranstvom. Neki stari problemi koje vučete, napokon su se rešili ali vi kao da još uvek ne verujete da ste se oslobodili muke, nepoverljivi ste i umorni od svega. U ljubavi ništa novo na vidiku, stara veza vas ne čini baš srećnim, ali za sada je možda bolje držati se toga.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, pred vama je pomalo stresna nedelja, koliko dobrih toliko i loših vesti. Sa jedne strane, rashodi na sve strane i to će vas pratiti do kraja nedelje, međutim, sa druge strane, predstoje nove mogućnosti za honorarne poslove i dobre vesti od strane partnera koji napreduje na poslu ili ima šansu za posao u inostranstvu. Kada je ljubav u pitanju, bićete u situaciji da se dvoumite između dve osobe. Nije trenutak da pravite kompromise i sedate na dve stolice, brzo ćete biti otkriveni. Moguće je veoma lepo poznanstvo sa osobom iz inostranstva koja vam može promeniti život.

horoskop1

I Taxi Zrenjanin

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK – Dragi Rakovi, preostala je još samo jedna nedelja stresa i neizvesnosti, i stvari oko posla će se polako razrešiti. Moguće je da dobijete šansu za novi posao koji ima neke veze sa inostranstvom ili radom u stranoj firmi. Još u četvrtak ove nedelje izdržite dodatni pritisak na poslu zbog nekog duga ili greške, i stvari će krenuti na bolje. Nije vreme da se sada vraćate na vezu iz prošlosti, ovo je definitivno važan period za posao i morate se fokusirati na to. Osobe koje sada srećete nisu zainteresovane za vezu ili postoji velika razlika između vas.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, kod vas stvari kreću da se odvijaju krajem nedelje, tačnije od petka. Na samom kraju perioda stižu dobre vesti o nekom poslu koji ste ranije radili, kao i mogućnosti priliva novca. Vrlo aktivan period je pred vama i mnoge dileme i stresovi oko novca ostaće iza vas. Kada je ljubav u pitanju, i tu je situacija vrlo zanimljiva, nova poznanstva na pomolu a i neko iz prošlosti može ponovo biti aktuelan. Konačno ćete osetiti Jupitera u vašem znaku. Od četvrtka dobre vesti i pozivi.

DEVICA – Drage Device, predstoji izuzetno napeta nedelja u kojoj, naročito u četvrtak, imate još jednu turu rashoda koje niste očekivali. Umorni ste polako od svega, jako vas brinu novac i briga o tome kako ćete izaći na kraj sa svim tim, ali se ne povlačite. Na emotivnom polju, ovo zaista nije vaše vreme, sa starom vezom je gotovo – a novo čemu ste se nadali, nije ono što ste zamišljali. Bolje je da se okrenete druženju i izlascima sa prijateljima.

horoskop3

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, konačno tokom ove nedelje rešavate neki stres koji vas je nedeljama pratio na poslu, a tiče se pravno administrativnih problema. Od četvrtka, stvari se rešavaju u vašu korist i nesporazumi više ne postoje. U ljubavi se malo mučite, ulazite u sukob sa muškim članovima porodice, a zaokuplja vas i sumnja u partnera. Pripremite se na jedan malo neprijatniji period i dobro proverite partnera ili nove osobe koje upoznajete.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, pred vama je još samo jedna stresna nedelja, naročito u četvrtak kada vam mogu stići neki nepredviđeni računi vezani za stan ili troškovi oko neke popravke koju niste očekivali. Umorni ste od svega i teško možete da se skoncentrišete na posao. Najradije biste dali otkaz i počeli nešto novo, ali defintivno nije trenutak za promene. Izdržite još ovu nedelju, biće bolje. Kada je ljubav u pitanju, na žalost očekuju vas svađe sa partnerom, uglavnom zbog novca. Slobodne Škorpije i dalje su same.

STRELAC – Dragi Strelčevi, predstoji vrlo aktivna nedelja u kojoj možete dobiti vrlo dobre vesti kada je posao u pitanju, mogućnost napredovanja ili novog posla sa većom platom. Takođe, mlad mesec u vašem znaku najavljuje i novčani dobitak. Olakšanje krajem nedelje. Na polju ljubavi, Venera koja se kreće vašim znakom može vam doneti vrlo važno poznanstvo koje može prerasti u ozbiljnu vezu.

horoskop2

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, pred vama je napeta poslovna nedelja, i vi već polako gubite živce. Čini vam se da je sve u haosu, a novac vam je najveći izvor stresa. Od četvrtka kreće na bolje, ali ipak morate smanjiti troškove kako god umete jer vas čeka još jedan veliki rashod za kuću. Na ljubavnom planu se definitivno osećate kao da vas je partner izdao, što možda i jeste delimično tačno. Nije razumeo vaše nagomilane poslovne i novčane probleme. Nije vreme za ljubav jer možete ući u pogrešnu vezu iz pogrešnih pobuda. Osamite se i mirujte.

VODOLIJA – Drage Vodolije, konačno izlazite iz stresnog perioda kada je posao u pitanju i u zadnji čas vam stiže novac koji niste očekivali. Inače, bili ste već na izmaku snaga. Kraj nedelje dočekaćete kao da vam je kamen pao sa srca jer su se rešile neke stvari zbog kojih ste strepeli već neko vreme. Razvijate ideju o novom poslu. Kada je ljubav u pitanju, možda je bolje biti prijatelj sa nekim nego ulaziti u novu vezu koja neće imati baš neku perspektivu, strpite se još malo, vaše vreme tek dolazi.

RIBE – Drage Ribe, pred vama je pomalo negativna nedelja na poslovnom planu. Imate osećaj da stagnirate, kao da ste u šah-matu, ni napred ni nazad, brine vas novčana situacija, i kao da ste već unapred potrošili novac koji niste još zaradili. Morate biti disciplinovani jer je pred vama loš poslovni period. Nemojte trošiti novac koji niste zaradili. Kada je ljubav u pitanju, još uvek vas muči prošlost, ali sa tim je definitvno gotovo, ni sami ne znate šta želite, vrtite se u krug. Vreme je da napravite rezime pre ulaska Saturna u Strelca, što vama baš neće prijati. Završite sa starim vezama i raščistite neke nejasne odnose.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh