I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 24.do 30.juna

OVAN – Dragi Ovnovi, za vas će ovo biti dobra poslovna nedelja u kojoj ćete sa lakoćom rešavati neke zaostale probleme koji se duže vreme odlažu. Jupiter koji sredinom nedelje ulazi u polje Raka, doneće vam uspeh po svim pitanjima vezanim za nekretnine, a retrogradni Merkur koji kreće od srede, može ponovo pokrenuti neke stare probleme i pitanja vezana za administraciju, vlasničke odnose nekih nekretnina koje su pored vode, udaljene. Moguća su putovanja krajem nedelje. Dobro ste raspoloženi, saradnici vam izlaze u susret. Na emotivnom planu, ova nedelja je pomalo kontradiktorna. Početak nedelje vam donosi neki sukob sa ženskim članovima porodice oko odavno prodiskutovanih tema, a sa druge strane, kraj nedelje završavate sa Venerom u Lavu, vašem polju ljubavi, susreta, osmeha, muzike i zabave, zbog čega će vam se raspoloženje popraviti. Uživajte.

BIK – Dragi Bikovi, kada je posao u pitanju, vama se ove nedelje savetuje oprez. Smetaće vam kretanje dva planete. Kao prvo – Merkur koji kreće retrogradno kroz sazvežđe Raka i Neptun koji takođe kreće u retrogradnom hodu. Sve deluje naizgled obećavajuće, međutim problemi mogu iznenada da se pojave kroz kašnjenje naplate ili grešku u papirima, dokumentaciji. Dakle, budite oprezni, možda ima nešto što ne znate i što je sakriveno od vas, i vodite računa ako budete stavljali svoj potpis na neka dokumenta. U ljubavi, slobodnim Bikovima partner stiže iz daleka, sa nekog puta, rekreacije, mora. Simpatija kreće obostrano i naglo, međutim, kako vreme odmiče osetićete da vam veza na daljinu ne odgovara. Zauzeti Bikovi krajem nedelje imaju izazovan aspekt koji ih može uvesti u duplu vezu. Čuvajte se toga, možete napraviti grešku zbog koje ćete se kasnije kajati.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, ovo će biti vrlo zanimljiva poslovna nedelja. Kao prvo, ovu nedelju obeležiće novčani dobici sa više strana. Jupiter koji ulazi u Raka je taj koji će stabilizovati vaše finansije na duži vremenski period toliko da ćete početi da razmišljate i o nekretninama. S druge strane, vaš vladar Merkur, u sredu kreće unazad i vi ćete biti u situaciji da nešto što duže vreme odlažete, a tiče se posla – ponovo pokrenete. Sada je trenutak da porazgovarate sa vašim kolegama o novim poslovnim mogućnostima – vaša zamisao će biti prihvaćena. Na ljubavnom planu, dragi moji Blizanci, ova nedelja predstavlja prekretnicu. Vi koji ste već duže vreme u nekim neadekvatnim vezama koje vas čine više nesretnim nego sretnim, upravo ste dočekali trenutak da sa tim završite konačno i definitivno. Okrenite se nečemu novom, ako do sada staro nije valjalo – neće se ni sada promeniti, i zato krajem nedelje izađite, provedite se, prihvatite poziv osobe koju ste možda nedavno upoznali – može se desiti nešto vrlo lepo. Uživajte.

hor22

PerSu marketi
Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

RAK – Dragi Rakovi, vi ste od ove nedelje na jednoj velikoj prekretnici kada je posao u pitanju. Jupiter je ušao u vaš znak, i došao je kraj vašim problemima koji vas prate poslednje dve godine. Vreme je da menjate posao i da prihvatite neke predloge koji su vam se ranije nudili ili vam dolaze preko nekih osoba sa kojima ste ranije radili, a koji su promenili firmu. Takođe, vaše finansije se popravljaju, i vi počinjete da razmišljate o nekim ulaganjima u stan, kuću. Brinu vas porodični odnosi – zauzeti Rakovi vode ozbiljne porodične razgovore koje u suštini trebaju ove nedelje izbegavati, jer jedan običan razgovor o prošlosti može snažno evocirati uspomene i uvesti vas u svađu sa sestrom, majkom ili detetom. Preporučujem da prećutite i da se na kratko povučete u sebe. Pazite na stomak i žuč.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, vi kao da ste ovih dana raspoloženi za svađu. Pogađa vas nepravda na poslu, situacija sa novcem je neizdrživa, a vi ne umete da ćutite i čini mi se da ćete ove nedelje zbog toga upadati u problem. Brine vas novac ali on već stiže od srede i krajem nedelje je moguć jedan neočekivani dobitak  preko rođaka. Na emotivnom planu, Venera krajem nedelje dolazi u vaš znak i ljubav se stabilizuje. Svađali ste se sa partnerom samo zbog problema oko novca i posla. Možda ste malo preterali, jer ovo nije vreme da isterujete pravdu. Moguće je da vam ovaj retrogradni Merkur donese vesti o staroj firmi – biće bolje, strpite se.

DEVICA – Drage Device, pred vama je poslovna nedelja u kojoj ćete se možda najviše nervirati zbog toga što novac kasni, a nešto što ste realizovali ranije, kao da vam se vraća zbog tuđe administrativno pravne greške napravljene u slovima, imenu. S druge strane, novac koji kasni ili koji su vam dužni – stiže u četvrtak. Device koje rade posao vezan za internet, komunikaciju, poštu i pošiljke, ulaze u period otežane dostave. Mnogo ćete novca, vremena i strpljenja potrošiti oko ispravljanja. Trudite se da budete disciplinovani i oprezni, iako je vama to suvišno govoriti. Kada je ljubav u pitanju, u ovoj nedelji je bolje da se držite starih, proverenih veza. Ukoliko ste sami, ove nedelje ništa posebno se neće desiti i imaćete potrebu da se povučete i osamite. Ukoliko ste u dužoj vezi, izvesno vreme se osećate zapostavljeno, partner vas opterećuje njegovim problemima. Isplati se sačekati, dolaze bolji dani.

hor55

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, tokom ove nedelje iznerviraćete se zbog propusta koji ste nehotično napravili, a koji se tek sada može pokazati. Zaboravili ste da pošaljete neki dokument, propustili ste neki rok ili ste napravili grešku u adresi ili slanju mejla. Na žalost ovo se sredinom nedelje može pokazati kao pogubno jer ste propustili rok, i posao koji ste planirali neće moći da se realizuje. Biće odložen, a samim tim i novac koji treba da stigne. Na poslu se trudite da budete diskretni i nemojte mnogo pričati ove nedelje sa kolegama da ne biste slučajno nešto ishitreno rekli i napravili štetu u međuljudskim odnosima.  U ljubavi je situacija veoma zanimljiva drage Vage. Vi koji ste u vezi ili braku, nemojte se sada svađati jer bi svađa mogla biti fatalna i poslednja. Slobodne Vage mogu dobiti glas od nekoga iz prošlosti – stari partner vraća se u život. Neobavezan razgovor o prošlim danima može odjednom probuditi snažne emocije. Ulazite u jedan vrlo zanimljiv emotivan period, u vreme fatalnih ljubavi, i zato budite pažljivi. Sledite svoje srce.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, tokom ove nedelje najviše uspeha imaće Škorpije koje se bave obrazovanjem. Dakle, studenti Škorpije izađite na ispite, pogotovo one koje duže vreme pokušavate bez uspeha da položite. Kada je posao u pitanju, niste u situaciji da odlučujete – trebaju vam strpljenje i takt. Znam da dugo trpite pritisak, ali tako mora biti u ovom periodu,povucite se. Na porodičnom i ljubavnom planu, pogađaju vas neke stvari koje se duže vreme odugovlače, a tiču se familije, ženskih članova porodice, sestre, majke. Osećate nepravdu i zato je bolje da se krajem nedelje povučete. Tokom narednih nedelju dana, naglašene su tajne veze i kontakti sa nekim iz prošlosti. Ne činite to dok vam je Saturn iza leđa.

STRELAC – Dragi Strelčevi, tokom ove nedelje, najverovatnije od srede, očekuje vas razgovor u vezi posla i moguće je da se realizuje nešto što ste duže čekali. Strelčevi koji su zaposleni mogu očekivati unapređenje i razgovor sa pretpostavljenima, a nezaposleni Strelčevi imaće mogućnost da konačno počnu da rade i da im se ispuni nešto što je ranije obećano. Novac je slaba strana, ne trošite ga unapred, ne pozajmljute ga, jer će kasniti i biće ga u manjoj meri nego što ste se zamislili. Na emotivnom planu, od kraja ove nedelje kreće veoma dobar period u kojem možete sresti partnera sa relanim mogućnostima za zajednički život. Sve kreće dosta neobavezno – flert, zabava, smeh, a naizgled površno druženje prerašće u nešto vrlo ozbiljno tokom narednih nedelja. Uživajte i ne dajte se, podignite kriterijume. Ako ste počeli češće da konzumirate alkohol – prekinite dok je vreme.

hor88

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, vrlo uspešna poslovna nedeljaje pred vama, i već u prvim njenim danima možete očekivati finansijski priliv. Prilično ste uspešni u poslu u ovom periodu i dosta ste toga uradili, zbog čega se možete opustiti i očekivati uspešnu saradnju. Nema potrebe da budete dodatno oprezni ili da budete tvrdoglavi, opasnost ne preti. Jarčevi koji ne rade, mogu dobiti posao preko prijatelja i ženskih članova porodice. Na emotivnom planu, ova nedelja je vaša. Slobodni Jarčevi bi morali da raščiste sa sobom, najpre – šta žele od života. Prošlost će od četvrtka imati tendenciju da se vrati u vaš život, razmislite da li vam to treba, jer ako nešto ranije nije valjalo, neće valjati i dalje. Sada je trenutak da dobijete ono što ste želeli – novu, nesebičnu ljubav, tražite to. Prijatelji će vam pomoći oko kontakata i poznanstva, uživajte.

VODOLIJA – Drage Vodolije, pred vama je čudna nedelja prepuna kontradiktornih događaja. Morate biti dovoljno mudri da neke loše situacije ipak pretvorite u svoju korist. Neprijatnosti se mogu dešavati od strane kolega sa kojima radite – zloba, zavist, krađa, podmetanje, a s druge strane čudan splet okolnosti vam donosi neke osobe u život koje mogu da vam veoma lako reše sve probleme kroz ljubazan i opušten razgovor i priču. Ako imate probleme i slučajno vam sredinom nedelje naiđu neki davni prijatelji, požalite im se – može se desiti da vam neki njihova rođaka sa lakoćom to reši. Nemojte biti tvrdoglavi i praviti se da sve možete sami. Ne pričajte glasno o svojim planovima. Uspećete da do kraja nedelje vratite stare dugove i rešite probleme sa papirima. Ovo je zanimljiv period za ljubav, moguće je da vam prilazi više osoba odjednom. Aktivno polje partnerskih odnosa donosi neka nova poznanastva, ali i vraćanje na prošlost. Sve će zavisiti od vas. Otpočnite dijetu.

RIBE – Drage Ribe, ovo je veoma dobra poslovna nedelja u kojoj vam izgleda sve važne stvari zavise baš od žena, i zato se oslonite na sestru, majku, rođake, komšinice i koleginice, jer se ove nedelje kod njih krije „ključ“ za otvaranje poslovnih vrata. Smanjite potrebu da trošite novac, pred vama su nepredviđeni računi i izdaci, a opet pred vama je i veoma dobar period za zaradu. Iz tih razloga se strpite i rešavajte ove nedelje sve ono što ste odugovlačili i zbog nekih problema radili dva puta. Biće dobri rezultati. Na ljubavnom planu je moguće da vam tokom vikenda u život uđe vrlo lepa, tamnoputa osoba – nemojte se vraćati na staro. Zauzete Ribe i one u braku, nije vreme za flert, a to vas upravo mami.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh