I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 24. do 31. marta

OVAN – Dragi Ovnovi, pred vama je nedelja u kojoj nije dobro započinjati ništa novo na polju posla. Sreće će imati samo oni Ovnovi koji duže vreme očekuju vesti vezane za novi posao, naročito ako je povezan za neke velike zatvorene sisteme, ili će čekati informacije o inostranstvu. Nove poslove i nove ideje odložite za neka bolja vremena jer sada neće moći da se realizuju. Nerviraju vas odnosi u firmi u kojoj radite i komunikacija sa kolegama koji se mešaju u vaš privatni život. Izgleda da nikome ne možete verovati. Kada je ljubav u pitanju, ulazite u mnogo bolji period, neka skorašnja poznanstva i prijateljski odnosi mogu prerasti u ljubav.

BIK – Kada je posao u pitanju, dragi Bikovi, iako nećete uspeti ove nedelje da završite neke stvari koje ste želeli, ipak će se pokrenuti dosta toga ranije planiranog i otpočetog. Novac vam dolazi preko inostranstva ili saradnje sa nekim ko je u drugom mestu, gradu ili regionu. Imate šansu da ispravite stare greške i propuste iz prethodnog perioda, nemojte ponavljati stare lekcije. Na emotivnom polju traje povoljan period za ljubavna ostvarenja, ljubav vam dolazi preko posla, neka stara poznanstva sa kolegama mogu se aktivirati opet na nekom poslovnom putu. Budite otvoreni za komunikaciju koja prelazi granice poslovnog.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, za vas je ove nedelje od najveće važnosti da budete strpljivi i disciplinovani. Duže vreme trpite izvesnu nepravdu na poslu i bez obzira što imate posla i dosta radite, kao da se vaš trud i zalaganje ne vide i ne priznaju. To trenutno ne možete promeniti – ćutite i sačekajte svojih „pet minuta“. Kada je ljubav u pitanju, vi kao da niste u stanju da izađete iz prošlosti. Ovo je nedelja u kojoj opet dobijate šansu da se sretnete sa nekim iz prošlosti i ponovo porazgovarate o svemu. Period je dobar za ljubav, ali vi nervozu i stres oko posla jako prenosite na emotivne odnose i ulazite u konflikt sa starim partnerom bez potrebe. Postajete sitničavi i cinični prema partneru, a to nije baš najbolje rešenje u ovim danima jer jedino on sada može da vam pomogne.

RAK – Dragi Rakovi, rekla bih da je ovo sjajna poslovna nedelja za vas, ali vi kao da niste zadovoljni i radije ulazite u konflikt. Vest o stalnom zaposlenju može stići baš ove nedelje, takođe novac koji čekate – sigurno stiže do kraja nedelje. Međutim, iscrpljeni ste, nervozni i skloni sukobima i svađi na poslu, izdržite još malo, rešenje je na pragu. Krajem nedelje moguć je neki kratak put u vezi posla. Na ljubavnom planu izgleda da ćete ove nedelje ulaziti u nesuglasice sa partnerom ukoliko ste u ozbiljnoj vezi. Zameraćete mu dosta toga, a najviše situacije oko trošenja novca. Slobodnim Rakovima najviše se preporučuje povratak na nekoga iz prošlosti, jer je moguće da ovog puta veza ipak uspe.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV – Dragi Lavovi, tokom ove nedelje držite se starog posla i svojih standardnih ustaljenih poslovnih aktivnosti jer vam uopšte nije loše. Nemojte ulaziti u rizik oko novog posla, takođe nemojte pokušavati da u okviru starog posla budete previše budete ambiciozni jer nećete biti dobro dočekani od strane kolega. Finansije su sasvim dobre i redovne, mada možete očekivati neki ekstra prihod krajem nedelje od honorarnog posla. U ljubavi će ove nedelje više sreće imati slobodni Lavovi. Oni koji su u braku ili dužoj vezi moraju ipak da paze krajem nedelje da ne uđu u ozbiljan sukob sa partnerom jer bi sada to moglo fatalno da se završi. Stare veze su na ispitu i mogu sada lako biti prekinute. Nekada je bolje prećutati ukoliko niste sigurni u svoja osećanja, a sada je došao taj trenutak. Slobodni Lavovi, uživajte ovog vikenda u prijatnim susretima.

DEVICA – Drage Device, vi ste ove nedelje odjednom splasnuli i kao da ste umorni od svega. Osećate da vaš trud tokom zadnjih meseci nije dovoljno cenjen i kao da ste uzaludno radili. Nemojte očajavati, po običaju to je vaš subjektivni uticaj i prestrogi ste prema sebi i prema drugima. Već od sledeće nedelje i tokom aprila situacija se veoma menja na bolje. Sada je bolje da smanjite eksponiranje i preterane komentare na poslu, svedite sve na servisiranje svakodnevnih obaveza. Kada je ljubav u pitanju, ni tu nemam neke vesti za vas. Kao da ćete napraviti pauzu u viđanju sa partnerom ili će on imati više obaveza nego inače. Odmorite malo i posvetite se sebi i svojim prijateljima. Nije vreme za započinjanje nove veze. Opustite se jer ne znate ni sami šta želite.

VAGA – Drage Vage, evo konačno radosnih vesti za vas – ovo je veoma dobra nedelja za otpočinjanje novog posla. Takođe, krajem nedelje možete obaviti vrlo važne razgovore koji mogu otvoriti nova vrata i nove mogućnosti. Angažujte se što više možete i ne budite lenji, okrenite ponovo neke važne brojeve i pitajte za posao, ovo je definitivno vaš period. U ljubavi Venera zaista pravi dobre aspekte, naročito krajem nedelje, za nova prijatna poznanstva i druženja – čak se neke osobe iz prošlosti, koje su prema vama bile prilično loše, mogu pojaviti sa izvinjenjem. Ipak, nije vreme da se započne nova ljubav. Izađite i provedite vikend u prijatnom druženju.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, duže vreme trpite nepovoljnu situaciju na poslu. Imali ste u poslednjih nekoliko meseci dosta neprijatnih situacija zbog okolnosti na koje apsolutno niste mogli da utičete, čak vam se i finansijska situacija jako pogoršala – mnogo rashoda i neplaniranih troškova, a prilivi su prepolovljeni. Ove nedelje situacija se polako menja i popravlja u vašu korist. Krajem nedelje, preko nekih muških osoba konačno vidite kraj vašim poslovnim mukama. Izgleda da će neko drugi odlučiti šta će biti sa vama. Prihvatite to u miru jer neće biti loše po vas. Kada je ljubav u pitanju, situacija je sasvim dobra. Pogledajte malo bolje vaš komšiluk jer se ovaj put, upravo tu krije ljubav.

STRELAC – Dragi Strelčevi, niste zadovoljni poslom, a pogotovo finansijskom situacijom. Međutim, krajem ove i početkom sledeće nedelje to će se već promeniti na bolje. Neko štiti vaše interese na poslu i protežira vas. Verovatno je da trenutno nije u mogućnosti da vam pomogne, ali će se to izgleda promeniti tokom aprila. Brine vas finansijska situacija, neki manji priliv novca preko rodbine stiže krajem nedelje, ali ništa značajno. Na  emotivnom planu, moguće je da vam u život naglo uđe vrlo zanimljiva osova, uticajna, popularna ili po nečemu veoma ugledna, uspešna. Smetaće vam možda prošlost ili trenutni status, jer se može raditi o nekome ko je pred razvodom ili je razveden, ali još nije rešio probleme iz prošlosti. Nemojte se zaletati i pokušajte da sklopite jedno fino prijateljstvo.

JARAC – Dragi Jarčevi, izgleda da ste nedelju startovali prilično agresivno. Muči vas neka nepravda na poslu, smatrate da niste dovoljno nagrađeni i da trpite nepravdu, možda u ovom momentu nije najbolje rešenje za vas da se bunite i protestujete. Bolje je da se povučete i primirite se jer će se situacija promeniti na bolje već sledeće nedelje. Slična situacija je i na polju novca. U ljubavi, vikend bi mogao biti veoma zanimljiv za slobodne Jarčeve jer obećava novu ljubav i susret koji mogu porerasti u nešto veoma ozbiljno. Zauzeti Jarčevi prolaze jedan stresan period u svom porodičnom životu, a to su posledice nesređene poslovne situacije.

VODOLIJA – Drage Vodolije, ako spustite gard, budete praktični i konačno počnete da gledate svoje lične interese a ne kolektivnu brigu, ove nedelje možete ostvariti izuzetne poslovne razgovore, što će se pokazati u narednom periodu kao vrlo dobro za realizaciju nekih novih poslovnih planova. Nervozni ste i niste spremni za toleranciju, vaše okruženje sa negodovanjem prima vaše neumesne opaske i kritike. Okrenite se sebi i svom poslu, tu ste najbolji. Kada je ljubav u pitanju, nove ljubavi su na pomolu i to potpuno neočekivano – čuvajte se tajnih veza ili vraćanja na prošlost, to u ovom momentu nije potrebno ni preporučljivo. Osoba sa kojom radite a koja je zauzeta, može pokazati krajem nedelje veliko interesovanje za vas. Nije vam to potrebno jer je pred vama dobar period, biće novih i mnogo kvalitetnijih mogućnosti.

RIBE – Drage Ribe, konačno ste izašli iz jednog pomalo stresnog perioda i upravo ste u nedelji u kojoj se pokreću nove poslovne mogućnosti. Sunce koje je upravo ušlo u vaše astrološko polje novca, daće pojačane prilive u narednih mesec dana. Pokreću se neke nove ideje oko posla koje će uskoro biti realizovane. Vi ste jedan od retkih astroloških znakova koji će imati novca u narednom periodu. Kada je ljubav u pitanju, tu su vam otvorene karte i može se dogoditi da vam upravo partner pomogne oko posla ili reši neka pitanja vezana za posao u budućnosti. Slobodnim

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh