I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. januara

OVAN

Kako je poslovna situacija pod uplivom Merkura, možete imati previše kontakata na radnom mestu. Puni ste ideja ali praktični, tako da brzo realizujete svaku zamisao. Aspekti su povoljni za intelektualce, trgovce, novinare. Mars, kao vaš vladar, menja znak krajem nedelje tako da ćete biti još aktivniji. Idealno ako se bavite sportom ili vaše zanimanje podrazumeva fizičku spremnost. Inicijativa se može ispoljiti i kroz želju da započnete nešto novo. Iskušenja i neodumice u emotivnom životu  ako ste bez stalnog partnera. Okrenite se sportu i relaksaciji.

BIK

Iako je Venera egzaltirana, trpi izazovne aspekte, a to znači da teže ostvarujete ideale i ciljeve. Ove nedelje je odlučujući uticaj Saturna koji ukazuje na stanje prizemljivanja i ponovnog otrežnjenja. Ukoliko ste insistirali na svojim principima u odnosu na poslovne saradnike ili autoritete, sigurno ste naišli na neodobravanje. Sve što treba da uradite je da preispitate svoje stavove i krenete sa novim pregovorima. Ne dozvolite da se prijatelji umešaju u ljubavni život. Moguća su ograničenja u emotivnim odnosima ili pogrešan utisak o partneru. Proverite štitnu žlezdu.

BLIZANCI

Merkur je u aspektu sa Plutonom a to je obično pokazatelj javnog priznanja. Svakako, dobijate podršku sa više strana, kako verbalnu, tako i  finansijsku. Položaj u osmom polju nagoveštava uspeh u specijalizovanim područjima. Prilično ste sugestivni i odlično se snalazite u pregovorima a možete se istaći svojim literarnim i verbalnim sposobnostima. Krajem nedelje Mars donosi uzbudljive susrete i kontakte sa različitim udruženjima, strankama ili klubovima. Ljubavni život je u drugom planu ili vas je neko razočarao. Zabavite se i to će vas regenerisati.

RAK

Mlad Mesec je u subotu i to je prilika da započnete nešto novo u svom životu. Do tada bi trebalo da napravite svojevrstan inventar i privedete kraju sve što je ostalo nedovršeno. Dosta se oslanjate na poslovne partnere, a biće i zanimljivih pregovora sa moćnim ljudima ili javnim ličnostma. Mars će ubrzati tempo tako da ćete se poslovno aktvirati i krenuti u realizaciju planova. Bračni partner je možda u fazi kada rešava neko važno sudsko ili poslovno pitanje. Ako ste u dužoj emotivnoj vezi, vaš odnos dobija na kvalitetu. Obratite pažnju na pritisak.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

LAV

Sunce u opozitnom znaku ističe važnost odnosa sa drugim ljudima. Društveni događaji privlače vašu pažnju, mediji, susreti sa javnim ličnostima. Merkur u polju obaveza je odličan za poslovna putovanja, sređivanje administracije, za ekonomska pitanja i pregovore sa saradnicima. Krajem nedelje imate šansu za potpisivanjem novog aranžmana ili sklapanjem važnog ortakluka. Imate uspeha u kontaktu sa strancima i stranim kompanijama. Stalo vam je da privučete nečiju pažnju ali ste nesigurni kada je reč o taktici. Obratite pažnju na cirkulaciju.

DEVICA

Vaš vladar je u polju kreativnosti tako da se odlično snalazite u organizaciji poslova. Stvaralački ste nastrojeni, puni planova i dalekovidi. Možete imati uspeha u finansijskim špekulacijama i privatnom biznisu. S druge strane, aspekt protežira intelektualce i sve koji se bave obrazovanjem, kulturom i pedagoškim radom. Društveno ste aktivni a krajem nedelje dolazi do blagih promena. Mars će delovati na osmo polje i usmeriti vas na krupnija novčana pitanja, nasledstvo i kredite. Uživate u zabavi, izlascima i naklonosti partnera. Prilično ste vitalni.

VAGA

U ovom periodu je aktuelan izazovan aspekt Venere i Saturna koji vas čini prilično opuštenim. S druge strane, možete biti  nezainteresovani za uobičajene aktivnosti. Polako se fokusirate na stvaralačke delatnosti ili na važna ekonomska pitanja. Krajem nedelje Mars prelazi u sedmo polje partnerstva i javnosti i stavlja akcenat na timski rad. Podstiče entuzijazam i čini vas dominantnim u mnogim sferama od društvenog značaja. Menja se raspoloženje prema bračnom  partneru. Naglašena strastvenost može uzburkati ljubavni život. Vežbajte!

ŠKORPIJA

Vaš vladar Mars je sve do subote u tajanstvenom znaku a onda prelazi u energičnog, direktnog i snažnog Ovna. Priliv pozitivne energije odraziće se  na poslovnom planu u vidu novih aranžmana. Bićete u poslu preko glave ali to ste odavno priželjkivali. Do tada su izvesni zanimljivi pregovori, kraća poslovna putovanja, konsultacije sa važnim ljudima. Biće dosta administrativnih poslova, sređivanje papirologije, knjigovodstva, računa i slično. Lep ljubavni period se nastavlja. Uživajte u zabavi, zadovoljstvima i naklonosti drage osobe. Vitalnost se popravlja.

STRELAC

Dok je Merkur u kući novca naklonjeni ste ekonomskim pitanjima. Konstantno radite na usavršavanju i proširivanju poslova, posebno ako ste privatnik ili upravljate velikom kompanijom. Sunce  podstiče dobru komunikaciju i neprestanu želju za novinama i širenjem vidika. Odličan aspekt za studiranje, obrazovanje i primanje novih informacija. Od subote je Mars u polju sporta i zabave. Okrenućete se zabavi, izlascima i sportskim aktivnostima. U ljubavi nema naročitih promena.Bračni partner vas razume i podržava u svemu. U dobroj ste formi.

JARAC

Dok je Merkur u vašem znaku imate mnoštvo interesovanja i aktivnosti. Konstantno ste u pokretu, na  putovanjima i zaokupljeni biznisom. Druga polovina nedelje je zanimljiva po pitanju novca i prihoda. Očekuju vas promene na finansijskom planu, posebno ako ste naklonjeni investicijama. Mars od subote deluje na privatnost i usmerava vas na radove u kući ili popravke. Nisu isključena iznenađenja ili burna dešavanja. Možda će biti rasprava ili nesporazuma sa ukućanima oko zajedničkih planova. Budite fleksibilniji u odnosu sa dragom osobom. Nervoza.

VODOLIJA

U subotu je mlad Mesec u vašem znaku što je signal za promene i novi početak. Aspekt vas čini nezavisnim, slobodumnim i pomalo ekscentričnim. S druge strane, stalo vam je do drugih, zbližavanja, ali samo ako to ne remeti unutrašnji mir. Većina planova ostaje skrivena od drugih i retko kome se poveravate. Merkur u kući tajni je odličan za poslove koji podrazumevaju diskreciju ili za rad u zatvorenim ustanovama. Od subote Mars utiče na komunikaciju i kretanje. Biće više putovanja i zanimljivih susreta, zaljubljivanja. Oprez u vožnji.

RIBE

Sve do subote nema bitnijih promena, bar kada je reč o karijeri. Ambiciozno i marljivo obavljate većinu poslova. Merkur stavlja akcenat na intelektualne poslove ali i dobru komunikaciju sa autoritetima. Obratite pažnju na finansije, krajem nedelje, jer će Mars delovati na drugo polje novca. Često je idnikator nepredviđenih troškova ili gubitka  novca. U pozitivnom smislu inicira ulaganja. Venera vas usmerava na umetnost, lepotu ali podstiče želju za promenama u karijeri. S druge strane, to je aspekt romantičnih druženja i zanosnih ljubavi. Izbegavajte medikamente.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh