I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 23. do 29. novembra

OVAN

Obratite pažnju na javne odnose i ono što izjavljujete jer ste u periodu kada vam ne opraštaju greške. Prilično ste dominantni i lako namećete svoj tempo ali to ne nailazi uvek na dobar prijem. Ipak, uspevate da realizujete sve što ste naumili, naročito u poslovima sa strancima. Uspeh je zagarantovan studentima, onima koji se bave visokim obrazovanjem,ideologijom ili sudstvom. Odnos sa bračnim ili emotivnim partnerom je nešto što vas najviše okupira, posebno ako ste na početku veze. Uživate u društvenim skupovima i zabavama.

BIK

Početkom nedelje Mesec je u vašem znaku a to donosi lepo raspoloženje, dobar odnos sa okolinom. Ako vam je neophodna podrška ljudi na položaju ili autoriteta, sada je pravi momenat i da je zatražite. Bitno je da ne oklevate i da zanemarite primedbe onih sa kojima niste na istoj talasnoj dužini. Na radnom mestu uživate simpatije određenih kolega ali ima i onih koji vas doživljavaju kao rivala. U svakom slučaju, ovo je period kada se možete zaposliti ili kada vam produžavaju poslovni angažman. U ljubavi taktizirate jer vas neko magnetski privlači.

BLIZANCI

U sredu je pun Mesec u vašem znaku što je idealan dan da privedete kraju neki posao ili projekat. Obratite pažnju na odnose sa starijim osobama ili onima koji su na visokom položaju. Izvesni su važni susreti, dogovori ili potpisivanje dugoročnih ugovora. Ako putujete, proverite ispravnost kola jer su mogući manji kvarovi. Rođeni u prvoj dekadi znaka mogu biti pomalo rasejani, dezorijentisani, ali taj aspekt neće potrajati dugo. Prepustite se ljubavi, emotivnom partneru, zadovoljstvima, stvarima u kojima uživate. Posvetite sa dragim osobama.

RAK

Napetost na radnom mestu popušta i sada možete da se usmerite na ostvarenje ciljeva i planova. Dosta ste orijentisani na timski rad, prijatelje, sve što podrazumeva koordinaciju sa većim brojem ljudi. Ipak, sreda i četvrtak mogu doneti potrebu za osamljivanjem ili povlačenjem od okoline. Možda osećate umor ili ste se preforsirali u poslednje vreme a to znači da vam je neophodan odmor. Krajem nedelje naglo menjate raspoloženje što donosi više kretanja, susreta, naročito sa suprotnim polom. Odličan period za porodične i bračne Rakove.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Možda ste u periodu kada su poslovne promene česte kao i planovi koje imate. Skloni ste paralelenim poslovima ili da radite na više strana. Većina vas dosta putuje zbog karijere ili posluje sa rođakom, nekim bliskim prijateljem. Iako ste optimistični kada je reč o novcu, bilo bi poželjno da obratite pažnju na nekontrolisano trošenje kako se ne bi našli u nezavidnoj situaciji. Izuzetno ste uspešni u svemu što je kreativno, vezano za glumu, umetnost… Ljubav vas posebno inspiriše i osoba do koje vam je izuzetno stalo. Nisu isključene avanture, ako ste mlađi.

DEVICA

Kod vas je sve u znaku privatnosti, porodice, intimnih stvari. Vezani ste za decu, roditelje ili braću i sestre. Poslovi sa nekretninama ili privatan biznis su nešto što je prioritet u ovom periodu. Biće dosta poverljivih razgovora sa bliskim članovima porodice, dogovora, primanja informacija od presudnog značaja za ostvarenje planova. Iako dosta vremena provodite u kući, to vas prilično frustrira ali, za sada, nemate nekog izbora.Sredinom nedelje budite obazrivi u komunikaciji sa bliskim osobama, naročito sa bračnim ili emotivnim partnerom.

VAGA

Dok je Venera u vašem znaku plenite šarmom, lepotom i dobrim manirima. Imate uspeha u svemu što podrazumeva umetnost, dobar fizički izgled, kreativnost, zabavu i društvenost. U fazi ste kada se dosta krećete, fizički ste aktivni, što je idealno za sportiste i rekreativce. Sredinom nedelje lepa vest iz inostranstva ili kraći put. Bilo bi poželjno da svoje planove sistematski sprovodite i da ništa ne odlažete. Atraktivni ste za suprotni pol čega ste, itekako, svesni. Ipak, povedite računa da ne preterate u zanemarivanju osobe koje vas nesebično voli i poštuje.

ŠKORPIJA

Svesni ste da ovo nije idealan period za nove projekte i poslove i zato ste se povukli i radite ono što smatrate da je najbolje za vas. Biće sitnijih dobitaka od trgovačkih poduhvata, komercijalnih poslova ili kraćih puteva. Ne upuštajte se u rizične poslove niti bilo kakva ulaganja. Samo dugoročni poslovi i ono u čemu ste se već dokazali donosi povoljne rezultate. Raspoloženi ste za ljubav, posebno kada vas neko inspiriše na osvajanje. Tajne veze i susreti su izvesni za slobodne podanike znaka, ali i one koji su u braku.

STRELAC

Ovo je, na neki način, vaš period zbog Sunca koje vas greje, ali s druge strane, nešto vas sputava da svoje snove pretočite u stvarnost. Kao da se suočavate sa prošlošću ili preispitujete različite mogućnosti. Iako ostvarujete kontakte sa važnim osobama, nekako ostajete nedokučivi ili nedorečeni. Obratite pažnju na dokumenta, papirologiju, šta potpisujete, jer ste dosta rasejani. Krajem nedelje lepa vest u vezi jednog poslovnog projekta. U ljubavi ste misteriozni i neuhvatljivi, ali čeznete za osobom koja je trenutno udaljena od vas.

JARAC

Obratite pažnju na odnose i kontakte koje ostvarujete ovih dana. Osetljivi ste na kritike i primedbe svojih ortaka ili saradnika na poslu. Ako ste angažovani kao član nekog udruženja, stranke ili kluba, možete očekivati određene promene ili prestrojavanja. Sumnjičavi ste u vezi svega što je novo i neprovereno, što nije bez razloga. Ipak, poznati ste po dobroj proceni i odmerenom stavu, što ne ostaje neprimećeno u visokim krugovima. Dosta ste posvećeni porodici, deci, a sada je odličan period za neki izlet sa njima ili kraće putovanje.

VODOLIJA

U prvom planu su društveni događaji i sve što se odnosi na prijateljstva. Biće dosta susreta sa osobama koje su vam značile u prošlosti. Skloni ste vraćanju na neke stare teme ili ispunjavanje planova koji su ostali nedovršeni. Imate osećaj da je sada pravi trenutak da završite ono što već dugo planirate. Nekim Vodolijama prijatelji posreduju oko pronalaženja odgovarajućeg emotivnog partnera. Naravno, uvek su moguća iznenađenja kada je reč o ljubavi, posebno ako putujete, naročito avionom. Mlađima predstoji poznanstvo preko interneta.

RIBE

U fazi ste kada napredujete u karijeri i svim dugoročnim poslovnim projektima. Imate podršku prijatelja i autoriteta u onome što nastojite da postignete. Iako mnogi pokušavaju da zauzmu vašu poziciju, to im neće poći za rukom jer ne poseduju ni sposobnosti niti hrabrosti za preuzimanje odgovornosti. Uz to, niko kao vi nije posvećen humanitarnom radu, niti se bolje snalazi oko socijalnih problema. Dominirate u partnerstvima i javnim diskusijama. U ljubavi ste ispunjeni jer osećate da ste na istoj talasnoj dužini sa osobom do koje vam je stalo.

Vesna Lalić

horoskop2

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh