I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 23. do 29. marta

OVAN – Dragi Ovnovi, još jedna u nizu stresnih nedelja kada je posao u pitanju, verujem poslednja. Nikako da postignete sporazum sa poslovnim saradnicima – ulazite u konflikt, nerazumevanje i nesporazume, i tako nedeljama. Morate pronaći u sebi još mrvu takta i strpljenja, mada diplomatija nije vaša jača strana. Sada biste morali da pronađete to u sebi, da biste izgurali ove dane i postigli konačno neki sporazum na poslovnom planu. Morate posvetiti maksimalnu pažnju rešavanju nekih finansijsko pravnih pitanja. Sa partnerom ste u konfliktnom odnosu i sada niste spremni da ulazite u neka veća objašnjavanja, gubite takt, a partner gubi strpljenje. Ako želite da sačuvate vezu, pravi je trenutak da se smirite i sačekate neka bolja vremena. Pustite partnera da bude u pravu ovaj put.

BIK – Dragi Bikovi, pred vama je prilično stresna poslovna nedelja koja donosi čitav niz promena u poslovnom okruženju, ali vi nemate više želju da se uplićete u to, naročito ne da raspravljate i ispravljate “krive Drine’’. Puštate kolege da se bore sa tim, a vi se povlačite gledajući svoja posla rešavajući da započnete neki novi posao, možda je tako i najbolje. Iscrpljeni ste i možda ne bi bilo loše da napravite detaljnu kontrolu zdravlja. Kada je ljubav u pitanju, Venera u vašem znaku donosi prelepe trenutke sa partnerom i mirnu luku. Slobodni Bikovi mogu upoznati veoma prijatnu osobu i započeti novu ljubav.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, biće ovo pomalo stresna poslovna nedelja. Pazite na novac jer možete imati veći reshod, gubitak ili pogrešnu procenu kada je novčana transakcija u pitanju. Na poslovnom planu vas prate izvesni nesporazumi sa poslovnim partnerima. Sačekajte neki bolji trenutak da to raspravite. Spasiće vas urođeni šarm i smisao za diplomatiju da biste izbegli otvoreni sukob. U ljubavi ove nedelje ne nailazite na razumevanje kod partnera, deluje vam kao da partner nije dovoljno zainteresovan za vas, ravnodušno prihvata vaše potrebe – kao da sumnja u istinitost vaših tvrdnji. Spustite loptu, nije vaš trenutak.

horoskop1

PerSu marketi

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK – Dragi Rakovi, još jedna stresna nedelja na poslu. Uporno mesecima pokušavate da se izborite sa tekućim poslovnim dešavanjima, a u tome na žalost ne uspevate. Imate snažan osećaj nepravde, trudite se da zadržite takt i da nastavite korektno da obavljate svoj deo posla. Sve će to uskoro da se završi. Izlazite iz jednog vrlo nepovoljnog ciklusa, odahnućete vrlo brzo. Stvari će se srediti i bez vašeg urgiranja. Kada je ljubav u pitanju, pred vama je jedna divna nedelja, nova ljubav u najavi i poznansvo preko zajedničkih prijatelja koje može da preraste u nešto veoma ozbiljno.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, sledi veoma uspešna poslovna nedelja, moguće je da dobijete šansu za novi posao ili unapređenje, takođe i neko priznanje na poslu. Trenutak je da možda istupite i potražite bolje uslove za rad ili bolje radno mesto ili povišicu. Na emotivnom planu ćete možda imati više uspeha ako prepustite partneru inicijativu i za promenu ne reagujete odmah komentarima. Prijatna nedelja je pred vama, uživajte.

DEVICA – Drage Device, pred vama je nedelja prepuna dešavanja na poslovnom planu i sve će zavisiti samo od vaše dobre procene sa kim ćete raditi i u šta ćete uložiti svoju energiju. Dugoročno dobra procena sada doneće veliki uspeh u budućnosti. Kada je ljubav u pitanju, nailazite na nerazumevanje kod partnera. Niste zadovoljni partnerovim ponašanjem ali ono je samo posledica nekih vaših postupaka. Možda je vreme da sednete i razmislite kuda ide vaša veza i da li je to baš ono što vam je potrebno. Vreme je za rezove.

horoskop

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, pred vama je jedna stresna poslovna nedelja. Uskoro završavate ciklus koji vas je pratio poslednjih četiri godine. Imali ste zaista dosta stresa i nepedviđenih situacija tokom tog perioda. Možda i sada, po poslednji put da pronađete snagu i strpite se još samo malo. Potrebno je da zadržite svoj urođeni takt za diplomatiju i pokušate da pronađete kompromis na poslovnom planu. Uskoro bolji dani. U ljubavi se situacija polako sređuje – posle nesuglasica koje ste mogli imati sa partnerom, postižete sporazum i ravnotežu.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, pred vama je vrlo aktivna poslovna nedelja, fokusirani ste samo na rešavanje svog dugogodišnjeg poslovnog problema i u tome imate uspeha baš ove nedelje. Možda ćete izazvati negodovanje nekih svojih kolega, ali vi za to ne hajete. Kada je ljubav u pitanju, neki stari problemi se polako ponovo vraćaju u vaš život i vi imate osećaj da vaša veza propada i da to tako neće ići. Nikako da postignete sporazum sa partnerom i možda je zaista trenutak da razmislite o ozbiljnim promenama.

STRELAC – Dragi Strelčevi, stresna poslovna nedelja je pred vama i u njoj ćete biti suočeni sa nekim dodatnim angažovanjima na poslu. Morate u sebi pronaći snagu da izdržite ovaj pritisak. Isplatiće vam se jer možete dobiti stalan posao ili unapređenje. Na emotivnom planu – prijatna nedelja je pred vama, imate šansu da upoznate partnera na radnom mestu i započnete vrlo lepo druženje.

horoskop3

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, dinamična poslovna nedelja je pred vama. U njoj morate pažljivo da izaberete poslovne saradnike i usaglasite sa njima svoje stavove i poslovne ciljeve. Pred kraj ste jednog vrlo važnog poslovnog ugovora oko kog ste se trudili mesecima i moguće je da neko želi da prisvoji vaš uspeh. Spustite loptu i odlučite se za neku vrstu kompromisa. U ljubavi možda ne trebate toliko da budete racionalni, partner će vas optužiti da ste previše okrenuti poslu i materijalnim stvarima. Donekle jeste u pravu, pokušajte u narednim nedeljama da ispravite to, imaćete priliku.

VODOLIJA – Drage Vodolije, pomalo stresna poslovna nedelja je pred vama i savet bi bio da odložite sve važne razgovore ili odluke kao i potpisivanje nekih važnih poslovnih ugovora. Kao da niste sigurni šta želite i potrebno vam je vreme da još detaljno razmislite o svemu. Kada je ljubav u pitanju, možda da se primirite u preteranom kritikovanju partnera. Lep period je pred vama, međutim, vaša nepoverljivost i kritika mogu da upropaste prijatne trenutke kojima se partner nada.

RIBE – Drage Ribe, pred vama je stresna poslovna nedelja u kojoj možete naići na niz prepreka i odlaganja vaših planova. Teško vam ide već neko vreme, morate se naoružati strpljenjem i morate biti disciplinovani i istrajni jer vam okolina na poslu ne pruža podršku. Kada je ljubav u pitanju, iako vam trenutno možda razum govori jedno, vi ipak radite sasvim suprotno i tu kao da niste u mogućnosti da sami sebi objasnite zašto je to tako. Pustite da stvari idu bez mnogo razmišljanja i kritike. Pred vama je bolji emotivni period.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh