I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 23. do 30.decembra

OVAN – Dragi Ovnovi, pred vama je nedelja od koje će mnoge stvari zavisiti na profesionalnom i poslovnom planu. Početkom nedelje Merkur ulazi u znak Jarca i donosi vam ozbiljne poslovne razgovore. Sredina nedelje biće obeležena direktnim kvadratom vašeg vladaoca Marsa sa Plutonom i njegova opozicija sa Uranom što će potrajati do kraja godine. Ovaj ne baš prijatan planetarni odnos nametnuće potrebu za hitnim rešavanjem vašeg poslovnog statusa. Ako se smirite, savladate bes i pokušate racionalno da sagledate neke stvari, oslanjajući se na stare veze i kontakte, možete se izvući. Okolnosti, politika, okruženje, kao da su se urotili protiv vas. Imate strašan osećaj nepravde što može eskalirati u sukob, smanjite ton, ne vičite, odložite važne razgovore, i pazite kako vozite. U ljubavi vas privlači osoba sa kojom radite i koju znate duže vreme. Klonite se dosta mlađih osoba jer bi u ovom trenutku to moglo biti loše po vas. Vreme starih ljubavi nastupa, razmišljate o nekome iz prošlosti i možda ste u pravu ako se vratite. Kod zauzetih Ovnova situacija sa Venerom koja ide retrogradno kroz sazvežđe Bika, doneće „ili-ili“ situacije. Nikad bliže razvodu, smirite se ipak i povucite se u sebe.

BIK – Dragi Bikovi, ova nedelja može biti prilično napeta kada je posao u pitanju. Ono što je dobro, jeste činjenica da ulazak Merkura u znak Jarca može raščistiti komplikovanu poslovnu situaciju u vašu korist. Pošto već dugo trpite spletke na poslu, podmetanje i laži, baš ove nedelje možete biti svedok otkrivanja svega toga i raskrinkavanja prikrivenih neprijatelja. Oko vas će biti mnogo svađe na poslu i najbolje je da se usresredite samo na deo posla koji je vama određen. Ukoliko raidite u timu ili grupi, biće vam veoma teško jer neko neće završiti svoje obaveze ili ćete zbog tuđeg nemara vi morati da kasnite sa svojim poslom. Vaša Venera je početkom nedelje u retrogradnom hodu kroz znak Jarca, što će vam sigurno doneti slučajne susrete sa nekim iz prošlosti i razmišljanje o tome. Možda je problem u tome što vam sada prilaze osobe opterećene svojim mislima, i što se osećate usamljeno. Budite mirni i sačekajte, sada ko se bude javio – taj vas zaista i voli.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, pred vama je vrlo aktivna poslovna nedelja i tako će biti do kraja godine iako se bliže praznici. Na odmor ne računajte. Zabrinuti ste za vlastiti posao i u pravu ste, ali sada nećete moći ništa da učinite, ostavite sve za proleće ili najranije za februar kada će se stvari pokrenuti. Mnoga obećanja ili poslovni razgovori neće se obaviti tokom ove nedelje, ni do kraja godine i zato se nemojte uzalud nadati. Nastupa sigurno vaše vreme i važan period za posao, ali tek od proleća. Držite se za sada starih, proverenih stvari. Kada je ljubav u pitanju, prilično ste nervozni i nesigurni. Moguće je da je za sve kriva vaša loša materijalna situacija ili možda, po vašem mišljenju, podcenjivački odnos partnera prema vama ili nekoga ko vam se dopada. Kako god, bićete skloni da planete i da vrlo grubo odgovarate partneru, naročito sredinom nedelje. Primirite se i povucite se u sebe.
horoskop3

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

RAK – Dragi Rakovi, ova nedelja je posebno stresna za vas, naročito sreda. Moguće je da se nešto sprema na poslu, a da vi uopšte niste toga svesni. Sredinom nedelje desiće se nagli zaokret na poslovnom planu što će uticati vrlo nepovoljno po vas – može izazvati veliko ugrožavanje pa i mogućnost gubitka posla ili pada sa položaja ili funkcije. Pazite šta radite sada, i u naredna tri meseca, šta potpisujete, šta govorite i odlučujete jer to može biti presudno za vašu karijeru u nastupajućoj godini. Kada je ljubav u pitanju, kompletno ugrožavate ovo polje zbog posla i poslovne krize, svađate se sa partnerom, krijete stvari od njega i zapostavljate ga iako znate da nije krivac za takvu situaciju. Ako ovako nastavite vaš dom će se pocepati ili udvojiti. Osetljivi ste posebno ove nedelje i skloni da se sećate prošlosti. Možda je trenutak da priznate partneru neke stare greške.

LAV – Dragi Lavovi, kod vas su već nešto više od godinu dana prisutni hronična oskudica sa novcem i problemi na poslu, a tako će biti i ove nedelje. Trpite neku nepravdu na poslu i skloni ste da planete, što se naravno nikako ne savetuje sada. Obratite pažnju na moguće troškove oko automobila, struje i instalacije u kolima. Sukobi u porodici traju i dalje jer vas opterećuje jedan član porodice koji ili ne radi ili ima velikih problema na poslu i može ostati bez istog. Strpite se malo, od sredine sledeće godine stvari se značajno popravljaju kod vas. Zdravi ste i to je dobro.

DEVICA – Drage Device, tokom ove nedelje očekuje vas „hiljadu“ obaveza zbog kojih možete biti prilično nervozni. Kao da je sve pristiglo na rešavanje. Nervira vas totalna dezorganizacija u firmi, bahatost kolega, aljkavost i nerad. Šta je tu je, period je takav. Budite ipak prgmatični kao što samo vi umete, i okrenite se svojim obavezama, završavajte svoje zadatke. Razmišljali ste poslednjih nedelja o nekim promenama vezanim za posao, ali od sredine ove nedelje se smirujete rešeni da ipak sačekate i vidite šta će se desiti u firmi. Na emotivnom polju, vi ste jedan od retkih znakova koji će zaista sada imati sreće. Vraćanje starih ljubavi ili učvršćivanje veze biće jako naglašeno tokom praznika, uživajte.

horoskop2

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, osećate boravak Marsa u vašem znaku i tako će biti sve do jula sledeće godine, zato pokušajte da smanjite nervozu i napetost jer očigledno nećete moći da utičete na događaje. Sredinom nedelje napetost kulminira zbog opozicije Marsa sa Uranom – iznerviraće vas neka situacija oko novca, računa, dugovanja, isplate, pravno administrativnih aspekata. Ne možete ništa učiniti, novac hronično nedostaje ili kasni. Dakle, u ovom periodu, do kraja godine morali biste da budete strpljiviji više nego inače i oprezniji, naročito kome verujete i šta potpisujete. U ljubavi, ako ste u braku ili dužoj vezi, komunikacija je svakako loša, do tačke usijanja. Ako ste slobodni, privlači vas neka neobična i egzotična osoba, moguće potpuni stranac kojeg ste upoznali na internetu i još ga niste videli uživo. Ovo nije vreme za flert, a ipak vas privlače zauzete osobe.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, ulazak Merkura u znak Jarca vama veoma odgovara kada su poslovni razgovori u pitanju. Dakle, ako imate u planu da menjate posao ili da uradite nešto na tom polju, upravo ove nedelje pokrenite razgovore i kontakte sa ljudima sa kojima dugo sarađujete. Ako sada to učinite, imaćete dobre rezultate na proleće. Ukoliko vam se sada nudi posao, možda ne treba žuriti jer se to neće pokazati najbolje za vas. U vašem poslovnom okruženju sada vlada velika napetost, možete biti svedok nečijeg velikog poraza ili kraha, zadržite to za sebe. Kada je ljubav u pitanju, slobodne Škorpije mogu prihvatiti udvaranja kojih će sigurno biti dosta u narednom periodu, na pomolu je ozbiljna veza. Zauzete Škorpije vraćaju se mislima u neku prošlost i privlače ih zauzete osobe.

STRELAC – Dragi Strelčevi, pred vama je aktivna poslovna nedelja u kojoj i pored praznika, mogu biti najavljene dodatne poslovne obaveze. Izgleda da ćete za praznike raditi ili da će vam nadoći još poslovnih obaveza. Sa druge strane, retrogradna Venera u vašem polju novca odlaže isplatu ili je smanjuje, te vi čekate kraj godine umorni od posla sa manje novca nego što ste predviđali. Ako vam je za utehu, cenjeni ste na radnom mestu, dobro prihvaćeni. U ljubavi vas privlači osoba koja se bavi sportom ili nosi neku vrstu uniforme, moguće je da radi u zdravstvu ili nekoj sličnoj oblasti. Dobar period za vas u kojem možete započeti ozbiljnu vezu.

horoskop1

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, budite oprezni ove nedelje kada je posao u pitanju, naročito ukoliko radite u timu ili ako vaš posao zavisi od nekoga. Možete iznenada postati svesni da vaš poslovni partner nije ispoštovao neke dogovorene obaveze ili da vas je naprosto izdao, prevario. Mogu vas spasiti vaš pragmatizam, strpljenje i dodatni napor u poslu. Sve što možete – uradite sami, i nemojte se oslanjati na druge. Nije sada trenutak da stvari prepustite slučaju, pokrenite se i uzmite stvari oko posla u svoje ruke. U ovom periodu kao da nemate vremena za ljubav, skeptični ste prema svemu i svakome što je možda dobro u poslu, ali u ljubavi sada pravi problem. Opustite se i verujte partneru. Slobodnim Jarčevima stiže poziv iz prošlosti.

VODOLIJA – Drage Vodolije, poslednjih nedelja imali ste veliki pritisak na poslovnom planu, mnoštvo preokreta i potpuno novih momenata. Možda je sada trenutak da se odmorite ukoliko možete sebi to da priuštite, i da se povučete. Takođe, ukoliko vam neko duguje novac, možda je sada trenutak da to i tražite nazad. Razmišljate o promenama na poslu koje će biti izvesne, ali tek sledećeg leta. Menjali ste zadnjih meseci mišljenje iz dana u dan, sata u sat, tipično za vas, ali je ipak bilo iscrpljujuće. Na dobrom ste putu, ali strpite se malo. Na ljubavnom planu, tokom ove nedelje biće vam lako da se zamerite i posvađate sa partnerom bez ikakvog razloga, prosto ćete osetiti potrebu da odgovorite agresivno na svaku sitnicu, redovno se vraćajući na prošlost, uz podsećanje na neke davne greške. Opsutite se, zreli ste za odmor.

RIBE – Drage Ribe, pred vama je nedelja u kojoj ćete shvatiti da sami nećete baš mnogo postići na poslovnom planu. Pomoć kolega koje ste upoznali, moguće nedavno ili na novom poslu, jako će vam značiti jer će doneti čvrste planove za budućnost i protekciju ili preporuku sa njihove strane. Novac koji vam je nedavno pristigao moraće da ode na dugove i stare neplaćene račune, bićete ljuti zbog toga, ali „šta je-tu je“. Kada je ljubav u pitanju, ovo je nedelja stresa. Ne verujete partneru i pomalo ste ljubomorni, mada nemate razloga. Okruženi ste ljudima iz porodice koji vas konstantno iritiraju svojim ponašanjem, zbog čega će možda trpeti vas odnos sa partnerom.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh