I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 23. do 29. juna

OVAN – Dragi Ovnovi, biće ovo nedelja puna poslovnih iznenađenja i preokreta koje niste očekivali. Pripremite se za pomalo neprijatan period koji predstoji u julu, a odnosi se na vaš posao. Ovo svakako nije vreme za odmor, kada je vaš znak u pitanju. Potrudite se da budete mirni i da na vreme nađete zajednički jezik sa predpostavljenima i kolegama. Ljubavni život tokom ove nedelje takođe može da vas zabrine jer vas partner može optužiti da niste dovoljno iskreni i da krijete nešto od njega. Još uvek kontrolišete situaciju, pokušajte da budete iskreni, nije vreme za rizik definitivno.

BIK – Pred vama je nedelja u kojoj vam se ne isplati da pravite poslovne kompromise. Dakle, ukoliko se ne slažete sa nekim stvarima na poslovnom planu i osećate da vam to neće prijati, kažite sada, poslušaće vas. Nailazi vam veoma uspešan period i zato nemojte biti lažno skromni, dolazi vreme satisfakcije kroz posao. Nikako da se pozabavite emotivnim problemima, ignorišete partnera, oboje ćutite iako znate da ćete morati da raščisitite prošlost. Posao je sada ipak na prvom mestu.

BLIZANCI – Ovo je nedelja u kojoj morate biti veoma pažljivi u komunikaciji sa kolegama koja preti da se iskomplikuje i tokom narednog meseca. Trudite se da ne govorite glasno šta mislite, takođe, držite se starog, započetog posla ili projekta – nemojte rizikovati sa novim poslovima sada. Cele nedelje iskomplikovana je komunikacija i na emotivnom planu, nesporazumi, pogrešno izrečena reč izazvaće konflikte.

horoskopASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

RAK – Vrlo kontradiktorna nedelja je pred vama, i ona će vas uvesti u kontradiktorni mesec. Sa jedne strane, osećate zadovoljstvo postignutim uspehom na poslu, a sa druge strane, svesni ste da odgovornost koju ste preuzeli, niste u stanju i da nosite. Svakako budite oprezni u narednom periodu, nemojte se zanositi, morate biti realni i pazite novac. Kada je ljubav u pitanju, vrlo zanimljiva nedelja prepuna pozitivnih dešavanja, romantičnih susreta i mogućih novih ljubavi.

LAV – Pred vama je veoma dobra poslovna nedelja i posao koji radite čini vas sve više zadovoljnim jer ste posle početnih nesuglasica uspeli da uspostavite odličnu poslovnu komunikaciju sa poslovnim saradnicima i pretpostavljenima. Jedino ljubav nikako ne ide i vi svesno izbegavate to da sagledate. Što pre kažete partneru šta vas čini nezadovoljnim, biće vam lakše.

DEVICA – Veoma dobra poslovna nedelja je pred vama, i u njoj se otvara mogućnost usavršavanja na poslovnom planu. Razmišljate o nastavku obrazovanja ili nekim dodatnim aktivnostima van posla koja bi vam donela novac. Nije vreme za odmor jer bi neko mogao da vam preotme projekat na kojem radite. Porodični problem pratiće vas i ove nedelje. Slobodnim Devicama može se dogoditi nova ljubav i otvorena simpatija iz polja prijateljstva, prihvatite to i uživajte, gotovo je sa starim ljubavima.

horoskop2ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Nedelja pred vama biće u znaku rešavanja nekih pravno administrativnih pitanja koja su zaostala iz prethodnog perioda. Očekujte finansijski izdatak na neke sudske takse ili troškove advokatu. Krajem nedelje imate vest o novom poslu sa mogućnošću veće zarade. Kada je ljubav u pitanju, dosta novih poznanstava i razgovora, ali ništa više od toga. Idealizujete partnera, ali realno, ništa se konkretno neće dogoditi. Krajem nedelje imaćete potrebu da se povučete i osamite, što je i najbolje.

ŠKORPIJA – Pred vama je veoma važna poslovna nedelja, i trebali biste je iskoristiti da sredite neka pitanja vezana za posao koja vas već duže muče. Preokupirani ste svojim poslovnim problemima i potpuno zaboravljate na partnera i vezu u kojoj se vrtite kao u začaranom krugu. Na kraju ćete morati da se suočite sa problemima, nemojte odlagati to za kraj leta jer bi moglo da vam se vrati vrlo negativno. Porazgovarajte sa partnerom.

STRELAC – Započinjete veoma aktivnu poslovnu nedelju sa mnoštvom komunikacija na poslovnom planu i mogućnosti da putujete poslovno u inostranstvo. Vrlo dobri planovi vezani su za posao, i oni će biti aktuelni za realizaciju tek na jesen. Za sada se trudite samo da steknete što više poverenja od strane pretpostavljenih i što više novih poslovnih kontakta. Poznanstvo sa osobama koje nisu iz vašeg mesta boravka, poznastvo preko društvenih mreža ili sa nekog kraćeg puta, može se pokazati veoma interesantno.

horoskop3ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Pred vama je pomalo stresna poslovna nedelja u kojoj vas odmah u startu u ponedeljak ali i u sredu očekuju veoma važni poslovni razgovori. Ova nedelja je inače uvod u jedan pomalo stresan poslovni period koji će se nastaviti i tokom jula, pa je zato veoma bitno da se skoncentrišete i obavite disciplinovano sve što se traži od vas. Na jesen, u vašoj firmi može biti velikih reorganizacija, ali za vas će se naći mesto. Vikend je opuštajući sa manje pritiska. Izuzetno dobar emotivni period, ljubav je pred vratima.

VODOLIJA – Biće ovo vrlo aktivna poslovna nedelja u kojoj će biti mnogo dešavanja na poslovnom planu. Pritom, prijatelji će vam veoma biti od koristi, međutim vi ste večito nezadovoljni sa stalnim osećajem da ste neuspešni. Ne vidite koliko ste u stvari postigli. Započinjete novi posao koji se polako rađa, i prijatelji vam mogu zaista u tome biti od velike koristi. Nova poznanstva na vidiku. Skrećete pažnju na sebe zbog svoje ekscentričnosti I potrebom za nezavisnoscu,upoznajete veoma zanimljive osobe koje dolaze iz inostranstva,opustite se malo I pokusajte da budete konacno zadovoljni sobom makar malo.

RIBE – Pred vama je veoma važna poslovna nedelja u kojoj na prvom mestu treba da obavite par bitnih poslovnih razgovora da bi se kasnije, tokom avgusta i septembra, neke stvari složile. U ovom trenutku je najvažnije da mislite o sebi i poslu i da sve drugo stavite u drugi plan. Iako partner ili porodica možda mogu da negoduju, kasnije će se pokazati da ste bili u pravu. Vrlo ste zbunjeni nekim emotivnim dešavanjima i pomalo razočarani jer ste idealizovali partnera, a istina je sasvim drugačija. Sada kada ste postali svesniji realnosti, pomalo ste tužni. Nebrinite, sve je dobro jer je na vreme.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh