I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 20. do 27. aprila

OVAN

Dragi Ovnovi, pred vama je nedelja u kojoj ste prinuđeni da smanjite troškove posle perioda pojačanog trošenja novca. Shvatate da se morate reorganizovati po pitanju finansija,odustati od nekih stvari i sačekati da se ovaj mesec završi novcem koji vam je preostao. Ne nailazite baš na razumevanje od strane partnera, skloni ste preispitivanju odnosa ne samo na emotivnom planu, već i na polju prijateljstva. Vreme je da okrenete drugi list i krenete ispočetka.

BIK

Dragi Bikovi, dobra poslovna nedelja je pred vama, iako vas može nervirati odnos sa nadređenima. Vi ćete ipak ispoštovati rokove i uraditi sve što se od vas očekuje. Što se novca tiče, tu baš i ne stojite najbolje, i moguće je da imate izvesnih pravnih poteškoća sa institucijama kada je novac u pitanju. Budite strpljivi, rešiće se samo od sebe, nije vaša greška. Kada je ljubav u pitanju, imaćete osećaj već viđenog i doživljenog, niste na istoj talasnoj dužini sa partnerom i definitivno morate praviti rezove.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, na samom početku nedelje muče vas finansije, i ono što ste očekivali izgleda neće stići. Neko vam je ostao dužan ili ste očekivali neki novac, a to ipak nije stiglo kako ste se nadali. Takođe, mogući su manji nesporazumi sa kolegama na poslu, gubite živce, želite da budete prvi i nailazite na nerazumevanje kolega. U ljubavi je situacija ipak mnogo bolja, Venera u vašem znaku doneće niz vrlo zanimljivih susreta i vrlo ozbiljnih mogućnosti koje ne smete neozbiljno shvatiti, dolazi vaše vreme na polju ljubavi – iskoristite to.

horoskop2

PerSu marketi

 

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK

Dragi Rakovi, pred vama je odlična poslovna nedelja na čijem kraju možete očekivati i priliv novca. Sada je trenutak da povratite svoj status u firmi i poverenje od strane kolega. Neke vaše ideje biće prihvaćene, budite otvoreniji i rizikujte. Kada je ljubav u pitanju, ovo i nije baš dobar trenutak za vas, bolje je da se okrenete poslu a da konflikte sa partnerom kojih će biti ove nedelje – maksimalno izbegavate. Moguća tajna veza ili flert sa zauzetom osobom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV

Dragi Lavovi, pomalo stresna poslovna nedelja je pred vama kada je novac u pitanju. Bukvalno započinjete neke troškove koje niste očekivali. Sa druge strane, ovo je dobra nedelja za napredovanje na poslu, imate podršku saradnika i pretpostavljenih, možda je vreme da porazgovarate o svom statusu i unapređenju. Na emotivnom planu, ovo je nedelja u kojoj biste mogli opet da sretnente nekog iz prošlosti ili da dobijete informaciju o partneru sa kojim ste davno raskinuli vezu. Nije vreme za povratak na staro, bolje je biti sam i sačekati leto i nove, mnogo bolje mogućnosti.

DEVICA

Drage Device, pred vama je pomalo stresna poslovna nedelja u kojoj vas očekuje nekih previše zaostalih obaveza i nerešenih stvari iz prošlosti, a vi sve više razmišljate o novom poslu i nekim novim mogućnostima i unapređenju. Kada je novac u pitanju, sam start nedelje je obeležen nekim prilivom novca, ali i rashodima koje niste očekivali. Na polju ljubavi, prošlost se vraća u vaš život, ali ne baš na najbolji način, imate osećaj da niste voljeni, ali nastavite dalje – zaslužujete bolje.

horoskop1

 

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA

Drage Vage, pred vama je dobra poslovna nedelja mada se vi osećate prilično umorno i bezvoljno. Imaćete potrebu da se odmorite i udaljite se iz poslovne svakodnevnice. Dobri odnosi sa pretpostavljenima doneće krajem nedelje mogućnost i najavu za napedovanje. Novac vam je možda više problem, jer kako dođe tako i ode, i imate utisak da ga ne trošite na sebe već na tuđe prohteve. Kada je ljubav u pitanju, nedelja pred vama obećava mnogo lepih trenutaka, mogućnost kraćeg putovanja za vikend, a slobodne Vage mogu se nadati novom poznanstvu.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, u suštini, biće ovo dobra poslovna nedelja ali vi to možda nećete doživeti baš tako. Umorni ste posle dve i po godine stresa na poslu i strahovanja da ćete ostati bez egzistencije pa vam sada smeta i najmanja situacija koja vas podseća na prošli period. Nemate razloga za strah, sve je pod kontrolom. Kada je ljubav u pitanju, slobodni pripadnici ovog znaka mogu očekivati vrlo lepe trenutke i mogućnosti novog poznanstva. Ono što je krenulo kao neobavezno poznanstvo, prerasta u ozbiljnu vezu.

STRELAC

Dragi Strelčevi, na polju posla nesporazumi sa nadređenima, tako da iako ste sigurno u pravu – bolje je da ne ulazite u raspravu i prećutite svoje negodovanje, bolje ćete proći. Trudite se da budete skoncentrisani jer postoji mogućnost da napravite greške koje ćete kasnije morati da ispravljate. Kada je novac u pitanju, knap ste, i kao da ste iscrpili neke svoje rezerve, kontrolišite se. Kada je ljubav u pitanju, iako je Venera u Blizancima – vama ipak ne ide, vraćate se na stare veze i pogrešne osobe. Mogući nesporazumi i nezadovoljstvo.

horoskop3

 

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC

Dragi Jarčevi, imate podršku nadređenih i saradnika u nedelji isped vas, samo se držite rasporeda da ne biste propustili neke rokove. Ako tražite novi posao, možete upravo ove nedelje dobiti vrlo važan kontakt ili informaciju o poslu. Kada je novac u pitanju, kako dođe – tako i ode, ali ste vi ipak zadovoljni jer su dobre perspektive u poslu. U ljubavi vam se sviđa neko sa radnog mesta i dosta dobar period je pred vama. Mogućnost uspostavljanja komunikacije sa nekim iz prošlosti mnoge Jarčeve će obradovati jer će imati priliku da raščiste neke situacije ili obnove stare emocije.

VODOLIJA

Drage Vodolije, startujete pomalo konfuzno poslovnu nedelju, u stalnom strahu da nećete uspeti sve da postignete, ali ipak od sredine nedelje hvatate ritam i organizujete posao. Kada je novac u pitanju uspevate čak i da sklonite nešto novca sa strane, sve u nadi da ćete skupiti novac za neke bitne detalje u kući. Kada je ljubav u pitanju – pomalo ste konfuzni i kao da niste ni sami sigurni šta želite. Konfuzni ste i nesretni, a da ne znate ni sami zašto.Više bi vam prijala površna konverzacija bez ikakvih obaveza. Niste spremni za nove veze.

RIBE

Drage Ribe, pred vama je konačno mirna poslovna nedelja. Imali ste dosta stresa i neizvesnosti na poslu zadnjih nedelja tako da će vam sada ovo zatišje dobro doći. Postoji mogućnost da stari posao donese nove saradnike ili stari saradnici donose neke nove mogućnosti. Vaš vladar Jupiter vas podržava i koliko god sve bilo dosta neplanski, vi ipak izlazite na kraj i organizujete dobro posao. Kada je ljubav u pitanju, ponovo vam se otvaraju stare rane – susret sa prošlošću bolje bi bilo da ostane samo susret, jer se možete ponovo uvaliti u neprilike. Savet je da se držite po strani od starih ljubavi, biće bolje od jeseni.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh