I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 20. do 27. januara

OVAN – Dragi Ovnovi, nedelju započinjete ulaskom Sunca u znak Vodolije gde se Merkur nalazi već neko vreme. Dugo razmišljate o novom poslu i rado biste sve da menjate, ali to sada neće moći. Tokom ove nedelje, imaćete dve situacije vezane za aspekte na nebu. Jedna je loša – Merkur je u kvadratu sa Saturnom, Mars vaš vladar priprema se da stane i krene u retrogradnost, da bi na njega sredinom nedelje naišao Mesec. Sa druge strane je trigon Merkura i Marsa i njegov sekstil sa Uranom. Vaša potreba za komunikacijom, druženjem i uspostavljanjem ponovnih odnosa sa starim prijateljima, biće jako naglašena ove nedelje. Možda su vas osvestili neprijatni aspekti vašeg vladaoca Marsa, koji traju već neko vreme i nažalost, trajaće još. Mogu da uslede konflikti, svađe, sukobi, nemogućnost da uspostavite normalnu komunikaciju sa ljudima sa kojima radite. Svest o tome da stvari neće više moći da funkcionišu na stari način, nateraće vas baš ove nedelje da se čujete sa nekim starim prijateljima, istomišljenicima ili ljudima koje nosite u prijatnom sećanju. Poslovni razgovori koji se već duže odlažu, upravo će se desiti ove nedelje. Novac će pristizati, ali izgleda da će još brže odlaziti. Takođe, obratite pažnju sredinom nedelje na instalacije u kući, struju, moguća je šteta. U ljubavi kod vas već duže vreme vlada napetost u odnosima. Imate velika očekivanja od partnera i potrebu da preispitujete svoj emotivni život. Polako sa tim, aspekt će potrajati još neko vreme, mogli biste se iscrpeti bez potrebe. Više sreće će imati slobodni Ovnovi. Mogući su zanimljivi susreti i nova poznanstva.

BIK – Dragi Bikovi, ove nedelje imaćete potrebu da utičete vrlo intenzivno na poslovnu situaciju. Takođe, komunikacije će biti veoma naglašene, kao i potreba da prikupite što više informacija. Moguće je da grešite u startu nametanjem svog stava i to vas može kasnije koštati. Kao prvo, jako je važno da se pravilno informišete o situaciji na poslu pre nego što krenete da iznosite svoje stavove. Možda je bolje sada nastupati mirnije i pozvati se na neke ranije rezultate. Istovremeno, ne bi bilo loše da razmislite o nastavku školovanja ili usavršavanju, i da dozvolite suprotnoj strani da izrazi svoje mišljenje. Nažaslost, već neko vreme ste prilično napeti i niste u stanju da se suzdržavate, što ove i naredne nedelje može eskalirati. Saturn vas gleda u lice već neko vreme i uskoro se sprema za svoju zadnju retrogradnost. Stare greške i propusti kao i lekcije koje niste prošli, mogu iskrsnuti kada se najmanje budete nadali. Možda biste trebali potražiti savet osobe od autoriteta, starijeg kolege koji nije u vašem kolektivu ili mestu boravka. Nemojte praviti sebi neprijatelje više od onog koliko ih zaista imate. Spustite gard i pokušajte ove nedelje da pobedite sebe i svoju fiksnost time što ćete saslušati tuđe mišljenje. U ljubavi takođe imate problem jer osećate da niste u stanju da kontrolišete partnera i to vas veoma nervira. Ne znate na čemu ste. Ovaj put je partner taj koji odlučuje, dozvolite mu to.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, ulaskom Sunca u Vodoliju početkom ove radne nedelje gde se vaš vladar Merkur već neko vreme nalazi, započinjete period intenzivne komunikacije sa ljudima. Za vas je ovo period osvešćenja i inicijacije, kada su u pitanju svest o poslu i vaša uloga. Veoma dobar aspekt Merkura i Marsa stimulisaće vas da se intelektualno izrazite i da završavate neke poslove koje ste dugo planirali. Naredne dve nedelje više su nego značajne za vaš znak po pitanju posla jer vam mogu dati čitav niz informacija i povezati vas sa timovima ljudi koji imaju zajednički interes. Za Blizance koji razmišljaju o promeni posla ili unapređenju, dolazi trenutak da se o tome povede razgovor, a realizaciju ćete morati da sačekate. Kao da su vas zadnje nedelje zbog nečega iznenadile, kao da ste zatečeni tekućom situacijom na poslu. Moguće je da stvari vidite mnogo gorim nego što jesu. Upravo ova nedelja će vas pokrenuti i daće vam mogućnost da jasnije sagledate stvari i saberete se u kom pravcu biste išli. Na polju ljubavi vlada dilema – moguće je da su u pitanju dve situacije ili dve osobe. U ovom periodu vama se ne preporučuje vraćanje na staro, okrenite se novim poznanstvima i mlađim osobama sa kojima ćete imati više sreće.

horoskop3
RAK – Dragi Rakovi, vama prethodne nedelje nisu baš bile naročito prijatne po pitanju posla i novca. Posao će se pokrenuti upravo od ove nedelje, i zato je do kraja ovog meseca savet za Rakove koji traže posao, da se aktiviraju preko ženskih članova familije koji mogu imati veliki uticaj na njihov posao u narednom periodu. Sva pitanja vezana za kuću i nekretnine, prodaju ili kupovinu, sada se mogu aktivirati. Sredinom nedelje, tačnije 22. januara, uslediće veći izdaci oko kuće ili nekih kvarova u samoj kući, instalacije, struja, električni uređaji. Verujem da ste praznike završili totalno iscrpljeni i finansijski i emotivno. Sukobi koje ste mogli imati kako na poslovnom planu tako i u kući, konačno se smiruju krajem ove nedelje i vi ćete se podići i dobiti volju da se borite sa problemima na poslu. Kada je ljubav u pitanju, iako možete biti veoma ranjivi i osetljivi upravo zbog prethodnog perioda, opustite se jer nemate više razloga za brigu. Vraća se stara ljubav, dugo očekivani poziv stiže, strpljenje se isplatilo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV – Dragi Lavovi, ulazak Sunca u Vodoliju i njegov tranzit sa Merkurom kroz ovaj znak koji je vama nasuprot, prijaće vam jer će doneti poboljšanje situacije na poslu i uspostavljanje bolje komunikacije. Upravo od ove nedelje i tokom narednog perioda, vi možete izgraditi neki svoj autoritet na poslu i prihvatanje od kolega. Dakle opustite se, vaše muke su polako prošlost, nećete ostati bez posla. Finansijska situacija vas i dalje muči ali je ipak nešto bolja ove nedelje nego u prethodnom periodu, novac pristiže redovnije. Ljubav je možda u narednih mesec dana važnija nego bilo šta drugo. Zauzeti Lavovi ili oni u dužoj vezi – moguće je da se niste osećali najprijatnije u poslednjih nekoliko meseci, bili ste usamljeni i neshvaćeni od strane partnera, reklo bi se „sami a u vezi“. Ipak, od ove nedelje pružaće vam se mogućnost da na duže staze definišete vaš odnos i da raščistite situaciju u pozitivnom smeru. Ipak je sve to bilo zbog problema oko novca i posla. Slobodnim Lavovima može se desiti iznenadna poruka emotivnog sadržaja kao početak novog poznanstva.

DEVICA – Drage Device, ulazak Sunca i boravak Merkura, vašeg vladaoca u Vodoliji, aktiviraće vaše polje posla. Po prirodi ste osoba koja nije brzopleta i koja dobro razmisli o svemu pre nego što donese neku odluku. Svaka situacija koja je kontradiktorna i u kojoj dolazi do sukoba mišljenja, vas veoma izbacuje iz takta, a sve što izlazi iz okvira standarda koji je strogo definisan, vas naprosto parališe. Mogli ste tokom prethodnog perioda biti zaista na mukama šta i kako napraviti a da ne pogrešite. Od ove nedelje stvari se stabilizuju i vi možete obaviti dva prilično važna razgovora vezana za vaš posao, naročito ako se tiču komunikacije sa inostranstvažom. Odličan aspekt Merkura i Sunca u narednom periodu sa Marsom i Uranom, daće vam mogućnost da preko prijatelja i veza sa ljudima iz struke, koji žive i rade u inostranstvu, premostite frustrirajući aspekt Merkura i Saturna na vašem tekućem poslu ili aktuelnim problemima. Otvoriće vam se mogućnosti za saradnju i ovo može biti period početka nekih razgovora koji će kasnije uroditi plodom. Kada je ljubav u pitanju, moguće je da tokom ove i sledeće nedelje nastupe manji problemi i nesporazumi. Partner može iznenada promeniti ponašanje što vas dovodi u nedoumicu i čini vas nesigurnim. Možda je bolje pustiti da stvari idu kako idu, s obzirom da nećete moći da dobijete objašnjenje od partnera zašto je to tako.

horoskop1
VAGA – Drage Vage, boravak Marsa u vašem znaku moraćete da trpite još neko vreme. Period pred njegovu retrogradnost naročito teško možete podneti i verujem da znate o čemu pričam. Hteli biste, a ne može. Pucate, a nema svrhe. Evo dobrih vesti ove nedelje – ulazak Merkura u Vodoliju prethodne nedelje a sada i Sunca, doneće kao prvo dobre glasove i razgovore, ono „svetlo u tunelu“, priču o putovanju u inostranstvo, iznenadno mnogo posla, unapređenje. Dakle, drage Vage uhvatite se u koštac sa svim nedaćama i svoje nezadovoljstvo za početak potisnite i ostavite za neke bolje dane koji dolaze od leta kada će biti realnije da se neki nagomilani problemi reše. Ono što je sada najvažnije, jeste da upravo od ove nedelje Mars iz vašeg znaka konačno nalazi dobar izlaz i kanalisanje kroz odnos sa Suncem i Merkurom, te i vi započinjete poslove. Moguće je da vas pritom nervira ispravljanje grešaka koje je neko drugi napravio, zatim honorarni rad, angažovanje na dva mesta, ali šta je tu je, izdržaćete još malo. U ljubavi nije najsjajnija situacija, želje i mogućnosti nikako da se slože. Venerin retrogradni hod kroz Jarca i dalje traje i tako će biti do kraja ovog meseca. Zauzetim Vagama je teško jer su duboko nezadovljni svojim odnosom, a nisu u stanju to da promene. Neki vas đavo tera da stalno preispitujete prošlost i da vam se pritisak zbog toga stalno podiže. Nije vas dobro sada dirati jer možete u afektu reći sve što vam je na duši. Slobodne Vage, sa druge strane osećaju se neadekvatnim u sredini u kojoj žive jer trpe neprekidno moralisanje iz okruženja koje ih tera da se preispituju.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, vas moram upozoriti možda pre svih, na predstojeći period. Nalazite se u nedelji koja vam može biti raskrsnica i odrediti vaš poslovni put za period od čak narednih 7 godina. Vreme je da vaš vladar Mars iz Vage uskoro krene retrogradno, dakle ‘’prijatelji’’ i poslovni saradnici mogu vam uskratiti podršku. Sve što osećate poslednjih nedelja kao pritisak na vas jeste posledica boravka Saturna u vašem znaku koji će takođe tokom marta ući u retrogradnost u trajanju od tri meseca. Neko vas na indirektan način na poslu drži u podređenom položaju, sputava vas. Budite sada mudri i suzdržani, sačekajte bolja vremena i ako možete povucite se sa bilo kakvog odgovornijeg mesta. Izgubljena bitka nije i izgubljeni rat. Možda je trenutak da se sada zapitate da li se vi nalazite u timu koji gubi ili u timu koji pobeđuje, to je ključno pitanje. Pazite šta pričate pred ljudima za koje verujete da su vam prijatelji. Trpećete krajem nedelje zbog nekih okolnosti na koje ne možete da utičete. Ako je tako, zahvalite se i povucite u slučaju da ste dovedeni u bezizlaznu poziciju. Možda je ovo vreme razočarenja za vas, ali i vreme sazrevanja. Okrenite se svojoj porodici i starim proverenim prijateljima.

STRELAC – Dragi Strelčevi, za vas će ova nedelja biti veoma uspešna, naročito njen kraj. Bićete veoma zadovoljni kako se sve odvija i prepoznaćete mogućnost ličnog uspeha i pozicije u celoj priči. Sve je naizgled u redu i nemate razloga da sada budete zabrinuti. Dugoročno gledano, moguće je da će ako sada napravite kompromis zbog nekih sitnih interesa i izgubite poverenje od strane poslovnih saradnika, „račun“ biti ispostavljen tek tokom 2015. godine. Zato ipak dobro razmislite o svojim postupcima, „preko preče naokolo bliže’’. Kada je ljubav u pitanju, ovo je nedelja komunikacija i novih poznanstava za slobodne Strelčeve, koja može dati odlične rezultate. Napravite prvi korak i sledite svoju emociju.

horoskop2
JARAC – Dragi Jarčevi, od ove nedelje kreću poslovne šanse i mogućnost unapređenja kao i povećanje prihoda. Bili ste izloženi stresu i veoma zabrinuti za posao zadnjih nedelja. Vaš autoritet je bio na ispitu i moguće je da ste se kolebali između dve opcije. Tokom ove nedelje, naročito krajem nedelje, kreću stvari sa mrtve tačke i vi kao da ste se opredelili za neke stvari, zabrinutost prestaje. Kvadrat Saturna prema Merkuru i dalje će vas mučiti kroz nemogućnost da iskomunicirate sa poslovnim saradnicima, bar jednim delom. Za sada ćete morati da nađete kompromis i sačekate neka bolja vremena da svoje poslovne planove sprovedete u celosti. Vi ste znak koji ne odustaje. Na ljubavnom planu, sredinom nedelje mogući su sukobi sa ženskim članovima familije zbog sitnice jer dugo nakupljano nezadovoljstvo može da eskalira. U pitanju može da bude sukob oko novca.

VODOLIJA – Drage Vodolije, pred vama je vrlo aktivna poslovna nedelja s obzirom da je Sunce ušetalo u vaš znak u kojem se već nalazi Merkur. Prvo početkom nedelje proverite da li ste završili sve obaveze iz prošlosti jer je moguće da nešto uporno zaboravljate i da ste smetnuli s uma, da se ne bi desilo da napravite propust. Takođe, od sredine nedelje veoma se pojačava vaša potreba da menjate posao i situaciju na poslu, nove informacije, poznanstva, vesti. Trenutno ne treba da vas upozoravam, pokrenite se, ovo su vaši dani. Problemi mogu nastupiti od 27. jula, možda s tim u vezi upravo sada trebate obratiti pažnju kakve odluke donosite i sa kim se sukobljavate. Kada je ljubav u pitanju, pred vama je odličan period prijatnih promena na emotivnom planu, situacija se stabilizuje.

RIBE – Drage Ribe, započinjete ovu nedelju sukobima i nerazumevanjem okruženja. Imate potrebu da se pravdate i dokazujete. Ako birate između teže pozicije na poslu i napredovanja, sada budite oprezni, možda je bolje prihvatiti manje odgovornosti, lošije plaćeno radno mesto i podređen položaj da biste izbegli manipulaciju, ucenu i pritisak kroz lažno unapređenje. Imaćete osećaj drage Ribe ovih dana da vas je okruženje iskoristilo i da vas uporno iskorištava. Osećaj nepravde će rasti ali je možda bolje izbeći sukob i povući se jer će vreme pokazati da ste bili u pravu. Bićete skloni ovih dana da razmišljate o prošlosti i partnerovo ponašanje neće vam biti baš jasno, tražićete opravdanje ali ga možda nećete naći upravo zato što nemate dovoljno informacija. Strpite se i sačekajte, nije vreme za razgovor.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh