I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 2. do 9. marta

OVAN – Dragi Ovnovi, pred vama je veoma lepa nedelja, prepuna vrlo pozitivnih događaja. Veliki vatreni trigon konačno će početi da pokazuje svoj uticaj. Završili ste prošlu nedelju u stresu i konfliktnim situacijama. Počinjete ovu nedelju, naročito od utorka sa lepim vestima, novčanim dobicima i prijatnim vestima u vezi posla. Ako ste želeli da rizikujete sa novcem, sada je trenutak. Kada je ljubav u pitanju, Venera u vašem znaku doneće novu ljubav sa nekim sa kim poslovno sarađujete. Uživajte.

BIK – Dragi Bikovi, čeka vas mirna nedelja tokom koje ćete uspeti da završite neke zaostale poslovne obaveze. Krajem nedelje moguć je priliv novca. Razmišljate kako da se usavršite ili započnete nešto novo. Za vas jeste sada povoljan trenutak za obrazovanje ili usavršavanje na poslu. Gledajući emotivni plan, porodična situacija se smirila ali vi kao da ste emotivno prazni, priželjkujete novu ljubav. Krajem nedelje moguć je susret sa nekim iz prošlosti.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, pred vama je veoma aktivna nedelja, gomila poslovnih dešavanja, komunikacija sa inostranstvom, putovanja, rešavanja „papiroloških“ situacija. Sa druge strane, pripremite se i za niz neprijatnosti, konflikata sa kolegama i nesporazuma u komunikaciji – tu ne možete ništa. Terajte svoje, i uspećete. Kada je ljubav u pitanju, duže vreme osećate da ste rascepljeni, partner kao da vam ne pruža dovoljno pažnje i razumevanja, osećate se usamljenim. Vreme je za razgovor. Partner vas može iznenaditi nekim svojim zahtevima, saslušajte ga.

horoskop1

I Taxi Zrenjanin

 

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK – Dragi Rakovi, još jedna vrlo stresna i naporna poslovna nedelja je pred vama. Mars koji će se do kraja marta kretati kroz to polje teraće vas da radite pod pritiskom i bez obzira na stres, mnoge nejasne i krizne poslovne situacije upravo će sada biti raščišćene. Pazite na novac jer su mogući izdaci koje uopšte niste planirali, oko kvarova tehničkih stvari. U ljubavi se pripremite za sukobe sa partnerom, iako niste baš raspoloženi za svađu i za rasprave, na žalost to možete očekivati. Nove veze se sade ne započinju jer će kratko trajati.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, pred vama je sjajna nedelja u kojoj vam se savetuje da igrate na sreću – pokušajte sada da rizikujete, očekuje vas potpuno neplanirani novčani dobitak. Nešto što ste radili iz hobija konačno se sada može pokazati kao korisno i isplativo. Prilično ste napeti tokom ovog perioda i lako planete, ulazite u konflikt, tako da ovo definitivno nije baš neka nedelja za ljubav. Svačiji gest doživljavate kao napad i možda je bolje ne započinjati sada nikakvu vezu jer će kratko trajati i biće praćena svađom. Vaše vreme dolazi, budite strpljivi još samo malo i ne gubite samopouzdanje.

DEVICA – Drage Device, tokom ove nedelje čuvajte svoje živce i naoružajte se strpljenjem. Uspeh je pred vama, ali vi koji ste inače veoma taktični kao da ste sada izgubili živce. Niste u stanju da trpite tuđe propuste ni da prećutite i tolerišete tuđi nemar i nepažnju. Imate osećaj da ste u velikom zakašnjenju, nagomilane poslovne obaveze tražiće da ih završite. Morate se skoncentrisati jer definitivno kao da niste u stanju da procenite ljude i situaciju tokom ovog perioda. Kada je ljubav u pitanju, sve vise razmišljate o staroj ljubavi i pomirenju.

horoskop3

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, pred vama je veoma stresna poslovna nedelja. Mogući su otvoreni sukobi i konflikti na radnom mestu. Snažan osećaj nepravde mučiće vas, ali nećete biti u situaciji da izbegnete ili promenite stvari. Moguci su nesporazumi i na površinu će sigurno izaći neki stari sukobi i neraščišćene stvari. Ako ne morate – nemojte baš sada voditi važne razgovore ili ulaziti u polemiku. Možete pogrešiti i prebrzo reagovati, a posle će vam biti žao. Kada je ljubav u pitanju, tu je situacija veoma kritična, mogući su raskidi, a usamljenim Vagama sada se ne preporučuje da započinju veze jer će kratko trajati.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, predstoji bitna poslovna nedelja. Možete očekivati vrlo važan sastanak ili razgovor u vezi posla koji će vam bukvalno rešiti situaciju. Očekujte stabilnost, novčani priliv i rešavanje dugogodišnjeg poslovnog problema. Usamljenim Škorpijama smeši se nova ljubav, a onima koji žele prinovu, upravo se sada to može i dogoditi. Mnoge Škorpije će baš tokom ovog perioda učvrstiti i srediti svoj emotivni život. Srećno, zaslužili ste.

STRELAC – Dragi Strelčevi, pred vama je suštinski dobar period, ali vi ste u nekakvom ubrzanju i kao da niste u stanju da se uzdržite od brzih odluka, ispada i verbalnih sukoba. Loše procenjujete situaciju i zbog toga možete skupo da platite gubitkom statusa, gubitkom prijatelja i partnera. Pokušajte da saslušate drugu stranu, možda sve krivo vidite. Slobodnim Strelčevima biće ovog puta mnogo prijatnije jer se ukazuje mogućnost novog, lepog poznanstva. Zauzeti Strelčevi svoje tajne sada moraju pažljivije da čuvaju.

horoskop2

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, pomalo stresna poslovna nedelja je pred vama jer ćete biti prinuđeni da rešavate stare problem, naročito pravne prirode. Sa druge strane, rešićete se tereta i trud će se isplatiti. Izdržite još par nedelja i možete očekivati veliku satisfakciju. Moguće vraćanje duga ili priliv zaostalog novca. Kada je ljubav u pitanju, ovo definitivno nije vaš trenutak, bolje je da slobodno vreme provedete sa prijateljima ili u nekoj fizičkoj aktivnosti, ljubav vam trenutno nije najbolja strana. Strpite se.

VODOLIJA – Drage Vodolije, sledi dobra nedelja u kojoj možete ostvariti vrlo važne kontakte i započeti nove poslove koji će doneti velike rezultate, dugoročno gledano. Dosta stresa vas je pratilo zadnjih nedelja, ali ovo je prva nedelja u nizu koja otvara velike poslovne mogućnosti, osetićete to po prilivu novca. Kada je ljubav u pitanju, divan period je pred vama, nova poznanstva mogu prerasti u nešto veoma lepo, budite otvoreni za ljubav jer od ove nedelje pa do kraja godine imaćete zaista čemu da se radujete na emotivnom planu.

RIBE – Drage Ribe, pred vama je prilično stresna poslovna nedelja u kojoj vas muči finansijska situacija, sukobi, kako na poslu tako i na emotivnom planu. Za sve je kriv novac i rashodi koje niste očekivali, a nagomilavaju se. Morate biti strpljivi i veoma taktični u razgovoru sa ljudima da ne biste izgubili poziciju ili kontakte sa važnim osobama. Na emotivnom planu zaista morate biti oprezni jer je moguć raskid veze.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh